בירור לגבי ואנקובר
-
שלום לכולם
בחודש מרץ אשהה בלאס וגאס כ 6 ימים. היות ואני חוזר לארץ דרך אייר קנדה, חשבתי לשהות בואנקובר (לא בטורונטו, מפני שבקרתי בה בעבר) כ 3 ימים.
1. מה ניתן לעזות בשלושה ימים? האם יש לכם רעיונות? (אהיה לבד!!)
2. באיזה אזור מומלץ ללון? האם מישהו מכיר בתי מלון טובים (וזולים)? אני מתלבט לפי איזה איזור לחפש? האם ישנו איזור שנחשב "למרכז העניינים" שם?
בברכה
-
בירור לגבי ואנקוברגם אני אהיה בונקובר במרץ אז אני יכולה קצת לחלוק את התובנות שיש לי בינתיים:
- הדאונטאון של ונקובר הוא לא גדול וזה לא נורא משנה איפה בדיוק ישנים. רח׳ הקניות המרכזי הוא רחוב רובסון.
- לי יש כנס בויסלר, ״ליד״ ונקובר. לפני הכנס ואחריו אני אשן במלון YWCA שנמצא בשכונה גאסטאון. זה מלון פשוט עם חוות דעת טובות. העלות באזור 70$-80$ ללילה בלי ארוחת בוקר (יש הנחות לסטודנטים).
- לאחר טיול קצר אני אחזור לונקובר לכמה ימים וכנראה שאקח דירה, כנראה בשכונת יילטאון.
- לא יודעת בדיוק מתי אתה מגיע לונקובר, אבל בשבוע האחרון של מרץ מתקיים בעיר פסטיבל פריחת הדובדבן. אני מאוד מקווה לזכות בפריחה.
- אטרקציות פופולריות - סטנלי פארק (כמו סנטרל פארק) והאקווריום שבו, האי גרנוויל ושוק האוכל, מוזיאון האנתרופולוגיה. יש עוד פארקים כמו פארק המלכה אליזבת ועוד.
- ונקובר לא עיר ממש קפואה, בטח לא במרץ, אבל עדיין יכול להיות קר וגשום, כך שכדאי להתארגן *גם* על פעילויות indoor.
- אם יש יום יפה אפשר לנסוע לטיול בהר גראוס הסמוך.
- גם בונקובר יש כל מיני סיורים, כולל סיורים מודרכים תמורת טיפ.
-
בירור לגבי ואנקוברניתן ללמוד על מה ניתן לעשות שם בחלק של יעדי טיול כאן באתר.
זול זה מושג יחסי. מהו זול בשבילך?
-
בירור לגבי ואנקוברתודה רבה שקד,
אכן הנסיעה שלי לוואנקובר תהיה, כנראה, ב 25 למרץ, ותיארך כ 3-4 ימים.
מודה לך על ההמלצה על המלון. אבדוק אותו.
הייתי בטורונטו לפמי כמה שנים, וכפי שנראה לי בינתיים, וואנקובר יותר שקטה מטורונטו.
-
בירור לגבי ואנקובראיזור שאתה לא רוצה למצוא בו לינה הוא כל מה שמזרחית לדאוןטאון וברדיוס סביר מהצומת רחובות main & Hastings האזור מלא בהומלסים ,ואחרים שאין להם מסגרות שיקלטו אותם. הם לא ממש מסוכנים אבל לא עושה הכי נעים להסתובב ביניהם.