איזה מלון באיסטנבול
-
איזה מלון כדאי להזמין לאמצע מרץ באיסטנבול. 4 או 5 כוכבים? -
איזה מלון באיסטנבול:Reלישראל שלום, מצורף לינק שבאמצעותו תוכל לבחור בית מלון בתורכיה נסיעה טובה אלי
http://www.kesit.com/regions.htm -
איזה מלון באיסטנבול:Reתודה אלי, אבל הבעיה היא ש''מרוב עיצים לא רואים את היער''.כבר נפלתי בחו''ל כשבחרתי באינטרנט (נכשלתי ) מלון יוקרתי הנמצא חצי שעה מהעיר או מרכז הבילויים. אני מבקש את עזרת הישראלים שהיו באיסטנבול ולקבל את עזרתם בשמות מלונות מומלצים גם אייכותית וגם הנמצאים סמ -
איזה מלון באיסטנבול:Reגם אני עובדת על איסטנבול. אני מבינה שהמיקום הטוב ביותר הוא בכיכר טקסים,שזה אזור הבילויים והמסעדות. אנחנו קבלנו המלצה על מלון 5* בשם DIVAN נדמה לי שבנפרד מחירו היום 74$ ללילה-תבדוק באתר שלהם/בתי מלון באיסטנבול בגוגל. אם אתה יכול כדאי להלביש זאת על חביל -
איזה מלון באיסטנבול:Reשלום אביבה, המלון דווין לא נמצא ברשימות ה''ישראליות''. מנסיון העבר הגדול ברחבי אירופה,ברור לי שכדאי להצטרף לחבילות המאורגנות מהארץ. הם הכי זולות ומשתלמות. המטרה למצוא מלון טוב במרכז העניינים. אולי באזור טקסים כבהצעתך. רשימת המלונות ב''שיתוף'' הישראלי הי
http://daka90.ynet.co.il/SearchResults/CdaHomePageSearchResults/1,1404,,FF.html -
איזה מלון באיסטנבול:Reמלון ברמה בינלאומית היאט נמצא ליד דיוואן חדרים ענקיים ומפוארים . אוכל מעולה . יתכן שמופיע תחת השם סופיטל כי רשת הייאט נמכרה לסופיטל . -
איזה מלון באיסטנבול:Reלישראל אם הכסף לא גורם לבעיה אל תחשוב פעמים לך על ''הייאט'' לא תצטער לרגע. תהנה -
איזה מלון באיסטנבולתודה, בנתיים מצאתי גם את דיוון ברשימות הישראליות. -
תודהכרגע אני מתלבט בין הייאט לדיוון. -
תודה:Reבלתי אפשרי להתלבט בין הייאט לדיוואן . דיוואן הוא בחלק מהסוכנויות מופיע כ-4 כוכבים . היאט 5 כוכבים DLX . מבחינת פאר זה כמו להשוות בין מלון אמריקנה באילת למלון רויאל ביץ . בדיוואן חוץ מבית קפה קונדיטוריה בחזית המלון אין כלום . התאכסנתי בעבר גם בדיוואן -
כמעט החלטתיכמעט שוכנעתי סופית. האם יש כמה הייאטים באיסטנבול או רק אחד? כדי שלא אפול..... -
תודה:Reלישראל . יש רק היאט אחד באיסטנבול . כשתבצע את ההזמנה אם תבצע דרך משרד נסיעות תפרט להם שאתה רוצה את היאט שנמצא ליד דיוואן במרחק הליכה לא גדול לככר טקסים .ממולו נמצא גם אינטרקונטיננטל . לדעתי היאט שולט פשוט נפלא . אל תדאג אין לי אחוזים . אם תהינה עוד ש -
marmara -
איזה מלון באיסטנבול:Reממליץ על מלון ניפון בככר טקסים התארחתי בו פעמים אחלה מלון -
ניפוןתודה על ההצעה לגבי צלון ניפון. האם באמת כיכר טקסים הוא מקום שכדאי לגור בו או יותר כדאי לגור באזור העיר העתיקה? -
ניפון:Reכדאי ללון בכיכר טקסים ולא בעיר העתיקה . מלון ניפון הוא פשוט מאוד בהשוואה להיאט, אינטר , סאס בוספורוס , הילטון. השאלה מה רוצים , בטורקיה אני תמיד מפחית כוכב מהדירוג המקומי . אבל בדרך כלל הדלקס טוב . מרמרה למשל לחשב חמישה ולמעשה הוא -4 כוכבים מינוס . -
איזה מלון באיסטנבול:Reאשמח לקבל ממך קצת יותר פרטים על מלון ניפון ואם שמעת גם על גולגן אייג` מה דעתך? -
איזה מלון באיסטנבול:Reגלית אני יוצרא רק בשבוע הבא. אמרו לי שניפון הוא מלון סביר במקום מרכזי. אני מתעתד להזמין את השהייה במלון זה. -
מלון DLX באיסטנבולמחפש מלון 5 כוכבים אמיתי באיזור טקסים בתקציב של 200$+ ללילה. בעבר הייתי מהעבודה באיזור טקסים בדורינט (נחמד אבל חדרים זעירים) והניפון (רחוק מאוד מהרמה אותה אני רוצה). שמעתי שמרמרה מסומן כ 5 אבל בפועל ישן ולא מרשים.