ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי קצרים

פורום סקי וסנובורד
    2
    8
    1441
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

תגידו, איך זה שאף פעם לא כותבים כאן על סקי קצרים/דנס סקי? שנה שעברה ניסינו לראשונה והתלהבנו-חבל על הזמן. לו הייתי רוטשילד, לא עדיף לקנות אותם? יותר קלים לנשיאה ואפשר להשתולל איתם. יש איזה חיסרון שלא גילו לי אותו? טוב, עד שהסמסטר יגמר אני אמשיך לחלום
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

סקי קצרים:Re
        היי אינני יודעת באיזו רמת גלישה את. לבינוניים מומלץ באורך של הגובה שלך. למקצועניים כמובן ארוכות יותר בערך 20 ס''מ מעל הגובה, זה הממוצע. כמה שהמגלשיים יותר קצרים כך יותר קל לתמרן איתם. ומה באשר אלה שגולשים על מיגלש קטן אחד? הם טסים שמתם לב?
        • yohanand
          yohanand נערך לאחרונה על ידי

סקי קצרים:Re
          קריסטין, כוונתה של הילה כנראה לסקי באמת קצרים-לא סקי קונבנציונליים (40-50 ס''מ). בעבר הם נקראו big foot . חוץ מזה בעידן מגלשי הקארוינג גם גולשים מנוסים משתמשים במגלשיים שאינם עולים על גובהם. תקנו אותי אם אני טועה.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

לא אתה לא טועה...
            כך לגבי המגלשיים הקצרים...הבעיה העיקרית היא חוסר יציבות במהירויות גבוהות. המגלשיים מוגבלים יותר לפרי סטייל סקי (קפיצות וכדומה). למי שמעוניין בשילוב יותר מעננין מוזמן לנסות את הקצרים היותר רחבים אבל עדיין יש מקום לשיפור...
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

לא אתה לא טועה...:Re
              כל מילה בסלע , הקושי העקרי במגלשיים הללו הוא שמירה על יציבות במהירות בינונית ומעלה בנוסף העצירה מצריכה הרבה יותר כוח ואנרגיה . כל השאר חלום רטוב של גם עדן ,ניתן לעשות הכל כולל הכל ,להסתובב לגלוש קדימה אחורה למעלה ולמטה ,השליטה מאוד קלה . אחד הדברים הנח
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

הבנת על מה אני מדברת
                בדיוק לזה התכוונתי. מוכרים כאלה בארץ? מעניין אותי אם וכאשר פעם וכו` וכו` האם המחיר שלהם יקר יותר או פחות מסקי ארוכים. (גם טווח מחירים אם אנחנו כבר בעניין) בינתיים אני אמשיך לחלום ומומלץ לכולם לנסות בהחלקה
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

הסטנדרט בגובה האדם:Re
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

ממש לא
                    צורת מגלשי הקארווינג, בתוספת השקעה ניכרת בשיפור הרכב החומרים שינו לגמרי את אורך המגלשיים. כך למשל מגלשי סלאלום (כגון ATOMIC 9`12 של שנה שעברה, השנה המספור שונה) לא יגיעו ליותר מ 1.65 מטר. רוב האנשים יגלשו עליהם באורכים של פחות מ 1.60 . לגבי מגלשיים שדומים
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון