מי מכיר אתרי גלישה ברוסיה??
-
מה האתר הכי קרוב לסט פטרבורג ,אם בכלל קיים??? ואם כן מאיפה אפשר להוציא מידע??? -
מי מכיר אתרי גלישה ברוסיה??:Reממש אבל ממש לא מכיר את רוסיה רק שמעתי פעם באיזו שיחה עם עולים מהאיזור שיש אתר סקי לא מדהים בהרי הקארפטים..ושאין משהו ראוי ו/או מיוחד ברוסיה עצמה . אני אנסה לברר עבורך עוד פרטים.תעקוב אחרי ההודעה הזו בימים הקרובים. charls -
ממתין !אחרת זו תיהיה סתם נסיעת עבודה! -
ממתין !:Reהקארפטים לא ברוסיה. למיטב ידיעתי יש את הר אלברוס (חלק מהרי הקאווקז). אני לא יודע כמה מפותח האתר (כנראה שלא מעבר לסטנדרטים מזרח אירופיים) וכמה נגיש הוא ממוסקווה. -
מי מכיר אתרי גלישה ברוסיה??:Reברוסיה קיים שפע של אתרי סקי. רובם ככל הידוע לי לא מודרניים במיוחד אך יכול להיות שזה השתנה בעשור האחרון. לצ`רלס : הרי קארפטים - מקום קסום, הייתי שם בתור ילד. הבעיה, שהם נמצאים במערב אוקראינה, רחוק מאד מאד מסנט פיטרבורג. האתרים המפורסמים ביותר הם בהרי הקוק -
מי מכיר אתרי גלישה ברוסיה??:Reקודם כל תודה על התשובה. אני אמור ליהיות שם בתחילת פברואר. איפה נמצאים האתרים האלה?? -
מכיר, אבל במוסקבה.כפי ש ידוע לי ליד סט. פטרבורג אין אתרי סקי. יש מספר גבהות עם 2-3-4 מעליות בפרברי מוסקבה. באים לשם עם רכב (לרוב אין ת.צ.), וגולשים על מדרונות קצרצרים (כ-400 מטר אורך) עד 22:00 בלילה - יש תאורה. אנשים באים לשם אחרי העבודה ובסופי שבוע. אם אתה עושה סקי תשיג מ