רכב בארה"ב
-
הי,
כנראה שיזדמן לי בעוד כשבוע להיות בצפון קליפורניה ורציתי לקחת 3-4 לסקי.
אני מניח שזה בגלל הסופה שהיתה באיזור Lake Taho בתקופה האחרונה, אבל ראיתי שיש חובה לנוע בכבישים המהירים עם צמיגי שלג ושרשראות.
אני מתכוון לשכור בסן פרנסיסקו ורציתי להתייעץ ממי שיצא לו לשכור רכב לטובת חופשת סקי בארה"ב - האם הם מגיעים עם צמיגי שלג ו/או שרשראות? אפשר לדאוג לזה מהארץ?
אם יש לכם טיפים / אתרים בהם אפשר למצוא מחירים טובים ל- Ski Pass וכו'.
תודה מראש,
תמיר
-
בצפון קליפורניה רלוונטיים 2 מקומות עיקריים:לייק טאהו המשופעת באתרים רבים, שמתוכם המרכזיים הם heavenly,
squaw valley, northstar ו kirkwood. מתוכם גלשתי בשלושת הראשונים (וגם במאונט רוז, אבל זה הר קטן מאד).
יש עוד אתרים, אבל הם קטנים יחסית.
מתוכם, הטוב והמקיף ביותר הוא סקואה וואלי (יחד עם אלפיין מדואוז - ההר הסמוך שהסקי פאס שלהם הוא אחד, הופך לאתר גדול מאד ואקסטרימי).
הבנלי הוא הפחות מועדף עליי בשנים האחרונות, אולי כי השלג היה ממש גרוע בקליפורניה בשנים האחרונות, וכמו כן, האתר קטן מאד לטעמי היום.
הבנלי הוא הקרוב מכל למלונות הקזינו של SOUTH LAKE TAHOE, וזה יתרונו (בילויים, הופעות, קזינו וכד'), הוא גם האתר היחידי שמלונות הקזינו המפוארים שלו נמצאים ממש "על המדרונות", במרחק הליכה.
נורת'סטאר הוא אחלה אתר.
אתר נוסף רלוונטי בצפון קליפורניה (כ 3 שעות דרומית לרינו) הוא מאמות' לייקס אליו הגעתי השנה באפריל ולא נהניתי ממנו. הבנתי שיש עכשיו המון שלג, כך שככל הנראה כולם יהיו בחירה טובה. אם אתה יותר בעניין של סקי ספארי אז ברור שלייק טאהו רלוונטי יותר.
לעניין צמיגי שלג, מעולם לא נדרשתי לכך. שכרתי רכב ברינו בד"כ ומשם נהגתי לסקואה ולנורת'סטאר. שווה בדיקה טלפונית מול דלפקי השכרת הרכב בסן פרנסיסקו.
סקי פאס- שווה לבדוק בליפטופיה- למיטב זכרוני הסקי פאס שלקחתי בסקואה היה לשם, והמחיר היה שווה מאד.
מצרפת דיווח שלי, כ"כ אפשר לשאול תמיד.
-
בצפון קליפורניה רלוונטיים 2 מקומות עיקריים:תודה על המידע.
בגלל שיש לי רק 3 ימים, באמת חשבתי על אחד האתרים הקטנים יותר כמו sierra at tahoe.
את שכירת הרכב עשית דרך הסוכנויות בארץ?
-
רכב אני תמיד שוכרת מישראל. פעם אחת ויחידהשכרתי בחו"ל, וזה היה בויסטלר, קנדה, כי הסוכנת שלי לא הצליחה למצוא לי רכב עם צמיגי שלג. המחיר שהיה אמור להיות נמוך, עלה למאד גבוה כשהגעתי לשם בשל תוספת הביטוחים.
אם אתה יכול לשכור מישראל- זה יהיה לך זול בהרבה.
אתרים קטנים משעממים אותי אישית. אם תוכל לכוון גבוה לאחד מהאתרים הגדולים, יהיה לך מעניין יותר.
הבנלי, שהוא אתר בינוני, מספיק לי ליום אחד.
איזה סוג גולש אתה- בינוני? מתקדם?
-
רכב אני תמיד שוכרת מישראל. פעם אחת ויחידהגולש בורד בינוני מינוס.
אוהב לשחק - פארק וכו', לאו דווקא מהירות... גם לא אכפת לי לגלוש כמה פעמים באותו המסלול
-
תהיה מוכן לעוד אפשרויות- זו הצעתי.ואם הייתי מדרגת את ההמלצות: סקואה במקום 1, נורת'סטאר שני והבנלי 3.