תחבורה ציבורית באנדורה,איך?
-
האם יש תחבורה בין העיירות כמו ארינסל ואנדורה לה וולה לאחר השעה חמש? -
תחבורה ציבורית באנדורה,איך?:Reעזוב אותך קח רכב -
תחבורה ציבורית באנדורה,איך?:Reובכל זאת! -
תחבורה ציבורית באנדורה,איך?:Reבאמת עדיף שתיקח רכב התחבורה הציבורית שם נוראית, מכת מצרים ה-11 אסון טבע הכל תלוי במצב רוח של הנהג אין לוח זמנים קרה לי פעם כשהייתי שם שחיכיתי שעה וחצי לאוטובוס(!) ואני לא מגזים גם אם לקחת רכב וגם אם לא, הכי טוב זה לצאת מהעיירות ובעיקר מאנדורה לה ו -
תחבורה ציבורית באנדורה,איך?:Reמה לגבי תחבורה לאחר השעה 17.00 מוניות למשל. -
בחירת דיל טוב וזול!שלום לכולם , אני חייל עד היום הייתי עושה סקי רק בקלאבים בצרפת, היום עקב זה שאני חייל , ממש אין לי תקציב לנסיעה בסכום גבוה כל כך , רציתי לקבל ממכם כמה שיותר מידע ועזרה לגבי מקומות טובים (לא איכפת לי איפה אני מעדיף צרפת,איטליה ,שוויץ או אנדורה) שיש בהם די -
בחירת דיל טוב וזול!:Reזול וטוב ,למיטב ידיעתי -אנדורה . נסה את מנוע החיפוש שלנו בפינה השמאלית עליונה של דפי הפורום תמצא שם המון מידע על הנסיכות ואפשרויות הסקי בה . בהחלקה. charls -
בחירת דיל טוב וזול!:Reאם אתה רוצה דיל ממש זול, תבדוק את צ`כיה. האתר די קטן (20 מסלולים ו-20 מעליות), אך הוא מצויין למתחילים (סקי או סנו-בורד), ואני בתור גולש בינוני+ שיצא עם חברים שהם מתחילים, נהניתי מאוד בעצמי. אוסיף קישור לחברה שיצאתי עימה.
http://www.skideal.co.il -
VAL D`ISEREאני מעוניין לנסוע השנה לואל דיזר. אם למישהו יש איזהשהם הצעות על מלונות\אכסניות\כל דבר מוזמן לשלוח לי לאי מייל או להשיב הודעה. כל טיפ או עצה יתקבלו בברכה. תודה רבה. -
אתר קאייסרי קפדוקיה בתורקיההאם יש למישהו איזה מידע על האתר? תודה איתן -
אתר קאייסרי קפדוקיה בתורקיה:Reשלום איתן לא הייתי באתר עצמו, אך בטיול שעשיתי באזור ראיתי שלטי פרסומת לאתר (לא שאני מבין טורקית...). לפי השלט ומנסיוני הדל בגלישה האתר נראה כמו אתר החרמון לפני 3 עשורים. איני בטוח לגבי איכות האתר אבל הוא לא נראה כאתר בינלאומי או כזה שטוב ליותר מסופ``ש
אתרי סקי בטורקיה -
אתר קאייסרי קפדוקיה בתורקיה:Reתודה יובי -
אתרי סקי בבולגריה, מי מכיר?שלום לכולם, האם מישהו מכיר אתרי סקי בבולגריה? אשמח לקבל כמה שיותר פרטים. לגולשים ברמת בינונית - מתקדמת. תודה. -
ציוד במינכן-פנסיון בסלבאךמחפש מידע על חנויות סקי במינכן מיקום ומחירים כמו כן פנסיון/מלון בסלבאך(אוסטריה) רצוי דיל כולל סקי-פס וציוד. תודה מראש -
מדובר על ההצעה בויזה לאומי? -
מדובר על ההצעה בויזה לאומי?:Reכן. אבל לאחר שחיפשתי קצת על תורכיה במנוע החיפוש של הפורום ירדתי מזה -
היה די מוזר לראות את זהאני עובד בהילטון ודי הופתעתי לשמוע על המלון שם שכן בפירסומים של הילטון לא העה קיים מלון כזה בטורקיה (אך ייתכן שנוסף, שכן יש הרבה שינויים בשוק העולמי) -
אתרים אחרים בטורקיההתעניינתי בתחילת החודש ביציאה לטורקיה עם בני ונאלצתי לדחות בגלל סופות ותנאי מזג אויר קשים בטורקיה בעיקרון נתלבטתי בין אולודג לקרטלקאיה אמנם אין לשם דילים אבל אפשר להרכיב נסיעה בקלות ובעלות די נמוכה גולש שהיה שם מתאר כחיובי לגולשים בינוני ומטה אני עדיי -
הצעה לטיול ברכב בבולגריהאנו 4 זוגות מבת ים, בני 50, מעוניינים לנסוע במאי - יוני ולשכור רכב. עדיפות לאתרי טבע. נא המלצותיך. בתודה מראש