אתרי סקי באפריל
-
באמצע אפריל אני מתכנן לצאת לירח דבש - חופשת סקי. בתור מתחיל שמעולם לא התנסה בסקי, אילו אתרים הכי מומלצים (וכמובן זולים) והאם עדיין יש שלג באפריל? בנוסף, אילו אתרי סקי מפוצצים בעונה זו, שכן זוהי תקופת חג הפסחא הנוצרי? -
אתרי סקי באפריל:Reאתרים שיש בהם קרחון כמו טין וואל דיסר מומלצים. יש עוד אתרים שיש בהם קרחונים אבל לא עולה לי בראש כרגע. -
אתרי סקי באפריל:Reאני זוכר שקראתי שיש אתרים באוסטריה (מיירהופן וזולדן) שיש בהם קרחון שמאפשר גלישה גם בסוף העונה. אני לא יודע אם הם מקושרים והכוונה היא לאותו קרחון. בכל מקרה, עשיתי חיפוש ''קרחון'' בפורום, וקיבלתי 7 דפים עם הודעות שבהם יש את המילה קרחון. תהנו. וכמובן, -
אתרי סקי באפריל:Reval torans - זהו האתר הגבוה ביותר באירופה. לדעתי פחות מתאים למתחילים. לגבי ירח דבש - קח בחשבון שסקי (במיוחד בהתחלה ) היא פעילות מעייפת ומאמצת של שרירי הגוף (הם בהחלט כואבים , במיוחד ביומיים שלושה הראשונים). -
אתרי סקי באפריל:Reשלום אסף, בחופשת סקי, כמו בכל נסיעה אחרת צריך מעט מזל בנושא מזג האויר. גם אם נוסעים לסקי בפברואר אין כל הבטחה שלא תהיה תקוע שבוע במלון עקב סופת שלגים. בארבע השנים האחרונות נסעתי לסקי באפריל, ותמיד היה שלג ואפילו ירד בימים שהייתי שם. מבחינת מזג אויר,