טיסות פנים בקנדה בWESTJET
-
בוקר טוב לכולם,
עשינו טעות "קטנה" והזמנו טיסה מטורונטו לקלגרי כנראה מוקדם מדי, שבעה חודשים לפני (סוף נובמבר, לפני חודש), כי משום מה חשבתי שלא יהיה מקומות ישיבה (פעם ראשונה בחיי שאנחנו עושים טיול שכזה, הבנתי כנראה לא נכון).
כמובן שזה נותן לבחור מקומות ישיבה רק לאחר התשלום והכל, וכמובן שכל המטוס עדיין ריק, גם אם עכשיו אני בודקת כדי לשנות מקומות ישיבה.
בנוסף, מחיר הטיסה הוזל בכמאה דולר קנדי.
ועכשיו אגש לבעיה- רק עכשיו קלטנו שהזמנו טיסה בשעה מוקדמת מהטיסה שאנחנו צריכים ועלות שינוי כל דבר בטיסה עולה 170$CAD לשנינו. כך שאם עכשיו אנחנו משנים את השעה, עם הורדת המחיר, הקנס מתקזז ל101$CAD .
ולשאלה- האם לשנות עכשיו את השעה, כי בכל מקרה אנחנו חייבים לשנות, או להמשיך לחכות ולראות אם המחיר ממשיך לרדת ולהזמין עוד חודש-חודשיים?
בתודה,
ליאת.
-
טיסות פנים בקנדה בWESTJETאי אפשר לדעת את מהמרת המחיר יכול לעלות הוא יכול גם לרדת.
הטיסה של WEST JET שהזמנתי שנה שעברה נשארה קבועה במחיר במשך כל החודשים -
טיסות פנים בקנדה בWESTJETמוקדמת מבחינת שעה או תאריך?
בכל מקרה לא רואה סיבה לחכות ולקוות שהמחיר ירד (כלומר זה עלול לקרות, אבל גם ההיפך יכול לקרות).
-
טיסות פנים בקנדה בWESTJETמוקדמת במובן של שעה. בחרנו ב8 וחצי במקום ב9 וחצי.
הבנתי. אוקיי.
-
טיסות פנים בקנדה בWESTJETהאם הבעיה היא בעיית קונקשן קצר מידיי? או שבעייתי להגיע לשדה בשעה 7 (לטיסה של 8:30)?
-
טיסות פנים בקנדה בWESTJETבגלל שעה אתם רוצים לשנות? לא נראה לי כדאי
ומה יקרה אם יהיה עיכוב של חצי שעה - עד שעה או שעתיים - תרחיש שבהחלט אפשרי?
מה החשיבות של השעה הזו ששווה את ההפרש?
-
טיסות פנים בקנדה בWESTJETבטורונטו אנחנו מתארחים אצל סבתא של חבר שלי (בעלי בע"ה בירח הדבש), אין לחץ של שעות מבחינת מתי נגיע לקלגרי, העניין הוא שאם נטוס בטיסה שהזמנו כבר (זה בסוף 6 וחצי, לא 8 וחצי. התבלבלתי), נצטרך כנראה לצאת מהבית של סבתא שלו בסביבות שעה 3 בבוקר ואני לא רוצה להטריח אותה בשעה כזאת. כי היא בטוח תרצה לעזור לנו ולהפרד (היא וגיא לא התראו יותר מעשר שנים).
בתכנון רשמנו שנטוס בטיסה שממריאה ב9 וחצי וכנראה לא שמנו לב והזמנו את 6 וחצי.
אם נטוס בטיסה של 6 וחצי, ננחת בקלגרי בשעה 8:40 בבוקר וכדי להתחיל את המסלול של יום זה, אנחנו צריכים בראש ובראשונה לקחת את האוטו מהשכרת הרכב בקלגרי. אם נקח אותו בסביבות שעה 10, כשנחזיר אותו (בונקובר), לפי המסלול נוכל להחזיר אותו רק בסביבות שעה 3 בצהריים, כך שבעצם מתווסף לנו עוד יום בתשלום על הרכב. מסיבה זאת וכן כדי לא להשכים קום ביום הטיסה, רצינו לטוס בטיסה של 9 וחצי, לנחות ב11 וחצי בקלגרי (לפי שעון מקומי בקלגרי כמובן) וכך היינו יכולים לקחת את הרכב בשעות הצהריים ולדאוג שנעמוד בזמנים כך שלא נשלם על עוד יום בגלל חריגה בשעה-שעתיים.
-
טיסות פנים בקנדה בWESTJETבואי נעשה חשבון
שינו הטיסה עולה 100 דולר
מצד שני - עוד יום השכרה - 50-60 דולר
כך שההשכרה לא מהווה שיקול (להפך).
ובקשר להשכמה המוקדמת - אם זה שיקול חשוב אז תשנו.
בכל מקרה הייתי מציעה להתקשר טלפונית לשירות הלקוחות שלהם. לפעמים בטלפון אפשר לקבל תנאים טובים יותר
אגב, האם ראית שיש להם price drop Guaranty
-
טיסות פנים בקנדה בWESTJETשינוי טיסה עולה 170 דולר, אבל עם הקיזוז של הורדת המחיר, זה הופך למאה דולר, כן.
כן, את צודקת.
אבדוק מה ששלחת לי. לא ראינו את זה.
-
טיסות פנים בקנדה בWESTJETאם בכל מקרה יהיה תשלום כלשהוא ( או שינוי הטיסה או הוספת יום הרכב)
הייתי משנה את הטיסה.
השכמה בשלוש בבוקר היא די סיוט,
ערב קודם מנסים לא לתכנן יותר מידי, וביום ההשכמה בשעה 3-5 אחה"צ תהיו כבר די גמורים
ובכלל יש מצב שזה יהיה יום מנומנם ומעצבן כזה.
ולגבי השכמה אצל משפחה מארחת,
היה לי בדיוק אותו סיפור בתחילת השנה,
השכמה ב 4 בבוקר , היות וזו היתה הטיסה חזרה לארץ עם קונקשן, לא ניתן היה לאחר את הטיסה ( של 7 בבוקר)
כמובן שהמארחים התעקשו שאעיר אותם בכדי להפרד,
לא ממש נעים,
אך הם שמחו שלקחתי מונית ולא ביקשתי הקפצה לנמה"ת....
וכן נסו להתקשר ולהסביר את הטעות אולי תזכו באוזן קשבת,
ואפילו נסו בשנית אם הנציג הראשון לא יעזור.
נסו אולי להתקשר בשעות מתות שאין לחץ, בוקר שלנו לילה שלהם,
-
טיסות פנים בקנדה בWESTJETבדיוק. לא נעים לי להעיר אותה ב3 בלילה, וגם כל היום יידפק.
-
טיסות פנים בקנדה בWESTJETליאת, אל תתלבטי כל כך הרבה. הטיול עולה כל כך הרבה, 100 דולר (קנדים אני מניחה) לא יפילו אתכם לקרשים (אמנם 300 שקל, אבל רק 300 שקל) .
לפעמים טועים ועל טעות צריך לשלם. ולפעמים דברים משתנים וצריך לשנות או לותר על לילה של מלון שהזמנתם ואי אפשר לבטל. שוב אומרת, דברי איתם בטלפון, ואם לא יעזור תשני את הכרטיס, תשלמי את ההפרש ותשכחי מזה. חלק מהחוויה של לתכנן טיול.