האנוי-דאלאת?
-
שלום לכולם, בעוד כחודש בידיוק אנחת בהאנוי ותכלס? אין לי עדיין טיול מוכן ל9 ימים בויאטנם, מהרעיון של סאפה החלטתי לרדת כי זה רחוק ומייגע ברכבת(אני עם החברה-לא טיפוס שישן ברכבת 5-6 שעות),אני רואה הרבה המלצות על מדינה בשם דאלאת. אשמח לשמוע אם מישו פה ביקר בה ויכול לספר קצת.
מה שחשבתי זה להמשיך בטיסת פנים ישר מהאנוי(נוחת שם ב5 וחצי אחה''צ) לדאלת.לטייל בה 3 ימים,(יספיק)? ומשם חזרה להאנוי ללונג ביי וכל זה. -
האנוי-דאלאת?תכלס? תסתכל במפה (לצורך הענין גוגל מאפס מספיק טוב) ותראה שאין הגיון במה שאתה אומר. ודלאת זו עיירה ולא מדינה. מציע לך להתרכז בהאנוי, הלוג ביי, סאפה וכל זה.
-
האנוי-דאלאת?אוקיי אז עיירה, בכל מקרבה יש טיסות ב80 דולר לכיוון מהאנוי, הבנתי ש 6 ימים להאנוי יהיו לי ליותר מידי(3 ימים בלונג ביי) סאפה לא נעה בגלל המרחק והאופציה היחידה שהיא רכבת.
-
האנוי-דאלאת?בהאנוי יש מה לראות, אבל נראה לי ש - 6 ימים זה באמת קצת יותר מידי..
הבנתי שיש שם כל מיני עיירות יפות מסביב.
אל תוותרו על משהו רק בגלל נסיעה ארוכה
-
האנוי-דאלאת?יש גם אוטובוס לסאפה
חפש בגוגל
-
האנוי-דאלאת?מכיר את האוטובוס לסאפה (10 שעות בערך)... ככה שאם אין סיכוי לרכבת אז אין מה לדבר על האוטובוס, בכל מקרה אשמח לשמוע קצת מידע על דאלאת פה מאנשים
-
האנוי-דאלאת?avi חבל על הזמן לענות לבן אדם .
לפני כחודש הוא שאל כאן את אותן שאלות, אנשים ענו והסבירו לו .
העצות של האנשים כאן לא מתאימות לו ולא מרשימות אותו .
תן לו לטוס ולסוע מהאנוי לדלאת . בשבילו ובשביל החברה שלו זה עדיף על סאפא .
יש סוג של אנשים שחייבים לעשות את הטעויות בעצמם, וגם אז הם לא לומדים .
-
האנוי-דאלאת?באם החלטת לוותר על סאפא. אז מציע לסיים את הלונג ביי בצפון ולדלג בטיסה מהנוי לדה נאנג - משדה התעופה לקחת מונית חצי שעה להוי אן. עיר מקסימה עם חוף ים. מדרנגנ תיקח טיסה לדלאת - יש הרבה מה לעשות בסביבה החל מטיול אופנועים של יומיים עם חואן (לבטח תמצא המלצות) דרך רגלית או בדרכים אחרות בסביבה ובעיירה. אני הייתי 4 לילות. אפשר לקחת גם סנפלינג ועוד. משם תוכל לקחת טיסה דרך הנוי או סייגון ליעד הבא שלך.
יחד עם כל המידע שנתתי לך, הייתי בסאפא והמאמץ שווה את הקושי - להחלטתך.
עוד מקום באמצע בין הנוי לדה נאנג בו הייתי - פונג יה - אזור של מערות מקסימות (ישנים שם שתי לילות ויום אחד מטיילים.
-
האנוי-דאלאת?תשאל חופשי - אני מבין את ההתלבטויות וייטנאם מדינה גדולה ומעניינת עם הרבה מה לעשות - בשביל זה הפורום.
אני אישית טיילתי בה שלושה שבועות בכייף.
-
האנוי-דאלאת?DORON-לפי שאתה סתם פותח ת'פה שלך ומדבר שטויות כדי שלפחות תעשה שיעורי בית, לפני כחודש לא ידעתי בכלל שיש מקום שנקרא דאלאת אז מן הסתם שלא יכולתי לשאול שאלות על המקום הזה,ככה שאתה מדבר שטויות.
אני אמרתי שעצות של אנשים לא מתאימות לי ולא מרשימות אותי? בסכ''ה הסברתי שבגלל הנסיעה שיש לעשות להאנוי בין אם זה באוטובוס או ברכבת לא מתאימה לנו אז החלטנו לרדת מהעניין של סאפה, אז זהו? חוץ מהאנוי ומסאפה אין מה לעשות בויאטנם? כל שאר הערים העיירות והמקומות לא מעניינים או יפים לטיולים?
אם לא בא לך לעזור לבן אדם פשוט שב בצד בשקט, ממש לא עוזר התגובות בלי הפואנטה האלה. -
האנוי-דאלאת?תודה רבה לך אחי קודם כל על כל המידע והרצון לעזור,
שמע-יש לי בכל ויאטנם סכ''ה 9 ימים(שמתוכם 3 ימים זה הלונג בי ויום יומיים זה האנו,הגעה עזיבה וכו) מה שמשאיר אותי עם 5 ימים לדאלאת. לשלב עוד יעד חוץ מדאלאת ב5 ימים האלה נראה לי יהיה קשה עד בלתי אפשרי,לכן חשבתי פשוט להתמקד בדאלאת ולמצות כמה שאפשר בחמישה ימים האלה... -
האנוי-דאלאת?עקשן.
דאלאת יפה וסביבותיה יותר.
האם אתם בנויים לרכיבה על מושב אחורי של אופנוע במשך יום שלם?
בדאלאת יש מדריכי טיולים רכובים על אופנועים (האורגינאלים נקראים "איזי-ריידר") שעושים סיורים בסביבות דאלאת מיום אחד ועד מספר ימים עם לינה בשטח.
אם לא, אין לך מה לעשות שם ארבעה ימים, ואפילו לא שלושה.
אני גם שכרתי קטנוע והרכבתי את זוגתי יום שלם, שוב מחוץ לעיירה. זה שסיימנו בתאונת דרכים קלה זה מחוץ לעניין.
אני חוזר - אם לא תרכבו על האופנועים אני באמת לא רואה מה יש בעיירה עצמה ליותר מיום יומיים, ובשביל זה לטוס לשם הלוך ושוב לא כדאי. קח את ההצעות של 2561 או הצעות אחרות. הייתי נשאר בהאנוי עצמה. עיר מדהימה רק לשוטט בה ויש מספיק בסביבותיה לשבוע.
-
האנוי-דאלאת?הרושם שלי הוא הרושם של דורון.
הבחור לא קורא חומר.
אני יורד לשוליים
-
האנוי-דאלאת?וואלה אחי זה פעם ראשונה שאני שומע על העניין של האופנועים, טוב שאמרת לי כי באמת שלא ידעתי על זה, אם אתה אומר שאפשר לשהות בהאנוי 5 ימים בנטו מבלי להשתעמם או למצות אותה לגמרי אז נראלי פשוט שזה מה שנעשה וזהו,אני אתחיל לחרוש מידע לגביה ואשאל שאלות,תודה לכולם
-
האנוי-דאלאת?סע להוי-אן כמו שהציעו. דאלאת זה נחמד (מאוד אפילו) אבל הוי-אן זה אחד המקומות היותר יפים ומעניינים בויטנאם ובמזרח בכלל. ובלי צורך בנסיעות ארוכות.