ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אין למה לרכוש סקי-פס מראש!!

פורום סקי וסנובורד
    5
    8
    1105
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

לרכוש סקי-פס מראש זה עניין מיותר לחלוטין בשבת שעברה הייתי בחרמון וכמה ימים לפני נסעתי עד למטייל -בזבזתי שעה וכסף לחניה וקניתי סקי-פס. הסתבר שכולם עומדים עם המכונית באותו התור ,וניתן לרכוש את הסקי-פס בכניסה. ובתור הרגיל לסקי-פס היה פנוי לחלוטין. סתם רצ
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

?? איפה קנית סקי פס בכניסה
        משלמים בכניסה 35 ש''ח ולסקי פס 175 ש''ח בקופות זה חיסכון לעומת 180 ש''ח כולל הכל, אם זה חוסך תור? זה ברור התור לסקי פס כמובן לא התור לכניסה. אם ניתן לקנות סקי פס בכניסה לאתר ? לא נראה לי כי לפי חוקי האתר (שדווקא בסדר) הם לא מוכרים סקי פס לפני שראית את
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

הנתיב השמאלי
          בכניסה יש אכן תור בקופות. אם מראים את הסקי פס למכון התנועה שם הוא מאפשר נסיעה בנתיב השמאלי (שהוא בעיקרון נתיב היציאה) וחוסך את המעבר דרך הקופות. וזה אכן חוסך זמן... במקרה שלנו זה הווה בדיוק את ההבדל בין לחנות למעלה או למטה ומנע מאיתנו הסחבות מיותרת עם הצי
          • איתן סלווה
            איתן סלווה נערך לאחרונה על ידי

הנתיב השמאלי:Re
            הסקי פס שנמכר בלמטייל הינו ללא תאריך. את התאריך מוסיפים בקופת הסקי פס כך שניתן לקנות סקי פס בלמטייל ולהשתמש בו כאשר נוסעים לחרמון. החיסכון הכספי הינו 28 ש''ח כאשר קונים בלמטייל וכפי שכבר נאמר ניתן להכנס מן השער השמאלי ולחסוך תור איתן
            • odedmi
              odedmi נערך לאחרונה על ידי

אין למה לרכוש סקי-פס מראש!!:Re
              סליחה על הביטוי אבל זה BullShit. שווה מאוד מאוד מאוד לקנות סקי פס בלמטייל: א) השירות סופר סופר סופר אטרקטיווי. יש לי רק מילים טובות לומר על המוכרים והמוכרות האדיבים והמקצועיים. ב) כפי שכבר נכתב, לא עוקפים את כל התור, אלא רק את המאתיים מטרים האחרונים,
              • שלי חודורוב
                שלי חודורוב נערך לאחרונה על ידי

?? איפה קנית סקי פס בכניסה:Re
                כרטיס סקי פס למטייל - תקף לכל יום כולל שבת ללא הגבלת תאריך. בימים כתיקונם הוא אמור בהחלט לחסוך את התור בקופה. החיסכון בימי חול הוא של 28 ש''ח אם קונים לכמה אנשים זה דיי משמעותי. (אנחנו רכשנו לפני שבועיים ל5 אנשים תעשו את החישוב בלבד.
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

ביום רביעי שעבר ב-10:00, היה תור של מעל 20 דקות לסקי-פס. כך שללא ספק שווה לקנות מראש.
                  • rozeni
                    rozeni נערך לאחרונה על ידי

אני ממליץ על דרך הרבה יותר יעילה, נוחה וחסכונית. בכל יום בו אתר החרמון פתוח לגולשים יוצא אוטובוס של מועדון הסקי הישראלי מת''א לחרמון. כל מי שחבר במועדון (או רוכש חברות באוטובוס ב-75 ש''ח) יכול לרכוש סקי-פס באטובוס ב-175 ש''ח ומנוע מלשלם דמי כניסה. בשתי נס
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון