סקימולטור
-
האם מומלץ לקראת חופשת סקי להתאמן בסקי מולטור? האם מישהו יודע כמה זה עולה? -
סקימולטור:Reלי זה עוזר. לגבי מחיר תתקשרי ותשאלי כי יש מבצעים. טלפון:04-6222055 -
סקימולטור:Reשלום שרון בשנה שעברה הדרכתי כמה קבוצות ילדים מתחילים בחו''ל הילדים שבילו בסקימולטור לפני החופשה פשוט למדו יותר מהר נהנו יותר והיו בעלי ביטחון רב. אחרי שלושה ימי סקי הם התקדמו מאד כאשר היה צורך להפריד בינם לבין הילדים שזו היתה להם פגישה ראשונה עם השלג ו -
סקימולטור:Reכן שרון מומלץ מאוד לקחת סידרה של מפגשים בסקי מולטור זה נותן לך בסיס טוב להתחלה סידרה עולה כ850 ש''ח בערך -
סקימולטור:Reהי, גם אני שוקל לגשת לשם. המחיר שהם מציעים הוא 180 ש''ח לשעת התנסות. השאלה היא האם שווה לשלם קרוב ל 1000 ש''ח על הלימוד שם או לקחת שיעורים במהלך חופשת הסקי באותו המחיר. לפי מה שהבנתי זה מתאים יותר לסקי ופחות לסנובורד. אני עדיין לא החלטתי האם זה שווה -
סקימולטור:Reלשרון ואחרים שלום, כמו שכתבו: שעור 180 ש, סידרה של חמישה שעורים 860ש. ככלל סידרה משולה לשבוע סקי בשלג. משטח הסקי מולטור אננו סלחן, כמו השלג, לכן אם עושים נכון, אזי בשלג מתקדמים מהר יותר. הגלישה מוסיפה לכושר. בזמן השעור את/ה מודרך שנים ביחד, כאשר המד
סקי מולטור -
סקימולטור:Reהיי ירון אני בשנה שעברה לקחתי שם סידרה של 5 מפגשים אומנם לא יצאלי לנסוע לחו''ל אבל גלשתי פעמים בחרמון ולכן אני ממליץ לקחת שם סידר של לפחות 10 שיעורים אני מתכוון גם השנה לקחת סידרה נוספת של 5 שיעורים -
סקימולטור:Reהמחיר לחמישה מפגשים הינו 1070 ש''ח עד סופ''ש הקרוב יש 5% הנחה. ביררתי הבוקר. בכל אופן, השאלה מה יותר כדאי, להשקיע 1000 ש''ח בסקימולטור או 1000 ש''ח בשיעור בשלג? ירון -
סקימולטור:Reנראה לי מטורף לקחת כלכך הרבה שיעורים על יבש. במבחן עלות תועלת... שיעור בסקימולטור שווה בעלות לשיעור באתר סקי. 180 ש''ח = +-36 יורו -
סקימולטור:Reמסכימה, המחירים נראים לי מטורפים , עדיף לעלות לחרמון ולהנסות בדבר האמיתי!! -
אין כמו הדבר האמיתי - שלג.לדעתי, הסקימולטור כדאי רק לשלבים הראשונים בלימוד הסקי, על מנת להקל על ייסורי ''הטירונות'' בשבוע הראשון על השלג. להזכירכם, הסקי הוא מקור הנאה ולא איזו תחרות ומירוץ להקדים את האחרים ולטפס מהר אל קבוצת ה-competition. אני לפחות לא מצאתי שום הנאה בסקימולטור. -
אין כמו הדבר האמיתי - שלג.:Reהי יוחנן אכן אין כמו הדבר האמיתי אבל בשביל בסיס והתגלחות ראשונה ושתהנה יותר זמן בדבר האמיתי במקום בלימוד שם אחרי שיעורים בסקי מולטור אין ספק שאתה גם תנצל יותר זמן גלישה -
אין כמו הדבר האמיתי - שלג.:Reהסקימולטור ללא ספק עובד. עובדה, הוא פועל כבר כמה שנים, פתחו עוד סניף בחולון, כך שבחינה עסקית הוא ללא ספק עובד. משאר הבחינות, אני לא בטוח. ללא ספק שהסקימולטור מתאים עבור ילדים שעוד לא פגשו שלג ועוד לא עשו סקי אף פעם. זה בהחלט יכול לתת להם בטחון (כפי שגרי -
אין כמו הדבר האמיתי - שלג.:Reבתור אב ובן שעשו 10 שעורי סקימולטור לפני פעם הראשונה על השלג אני סבור שההוצאה שווה בהחלט.בודאי למי שרוצה לדעת אם יש לו מה לחפש בשלג.הוצאה של 200 דולר על סקימולטור בארץ חוסכת בחו''ל יומיים של לימוד.חשבון פשוט מראה שבכל שבוע סקי ממוצע יום גלישה אחד שווה כ- -
סקימולטור:Re160 מפגש הכרות, 1600 חבילה של 10 מפגשים, מפגש אחד 190 ש''ח. לא ניסיתי. -
אין כמו הדבר האמיתי - שלג.:Reמצטרף להמלצתם של יוחנן ופאודר . נחמד מאוד לקחת שיעור נסיון ,סדרה של 10 שיעורים במחירים האמורים נראה כמו טירוף פיננסי., בנוסף הסקימולטור לא דומה לדבר האמיתי ולמעט טכניקת הגלישה ,שום דבר מהשאר לא קיים . העבודה על המכשיר מאמצת מאוד ואינטנסיבית ,אין נוף קסו -
אין כמו הדבר האמיתי - שלג.:Reאין ספק שדבר לא ישווה להרגשה של אוויר ההרים, המרחבים הלבנים והקור המבורך שעוטף אותך . אבל כמו שנאמר קשה באימונים קל בקרב. לדעתי ומניסיוני דווקא בגלל שהסקימולטור קשה , כשמגיעים לשלג קל יותר. הטכניקה משתפרת וכאשר לוקחים הדרכה ההכנה שנעשתה בארץ עוזרת להתק -
אין כמו הדבר האמיתי - שלג.:Reשלום איתן, אם מותר לשאול ? אתה גולש סקי או סנובורד ? מי המרריך/כה ? גלישה נעימה -
אין כמו הדבר האמיתי - שלג.:Reגולש סקי. המדריך סתיו והוא מצויין. -
תודה