The garda village
-
רציתי לשאול אם מישהו היה בכפר הנופש the garda village
מומלץ? לא מומלץ?
זוג +4
תודה
-
the garda villageאף אחד לא היה??
-
the garda villageלא הייתי
אבל הצצה חפוזה בבוקינג קום מעידה על חוות דעת בינוניות מאד-
דרוג כללי 7.1 על ידי 1480 אנשים ששהו במקום (הרבה מאד חוות דעת ולכן אמין מאד )
למעט דירוג המיקום בסירמיונה שקיבל 8
כל יתר הדרוגים סביב 7. כאשר נוחות קיבלה 6.6
לא משהו.
באתר טריפ אדוויזר- דורג כ13 מתוך 20 מקומות לינה מיוחדים בסירמיונה(כלומר 65% מהמקומות יותר מומלצים ממנו) בפירוק של חוות הדעת יש הרבה מדי (לדעתי) חוות דעת מבינוני ומטה. כאשר 25% מגדירים את המקום כבינוני אבל מה שיותר מלחיץ 10% שמגדירים כגרוע ו12% שמגדירים בתור גרוע ביותר.
אלו נתונים סטיטיסטיים שגורמים לי לחשוב שנית אם זה מיקום הלינה המועדף.
מתי כן הייתי מגמדת או מתעלמת מחוות דעת-
אם המחיר פצצה
אם חברה טובה שלי שאני סומכת על הטעם שלה ב100% (לא מישהו זר מפורום טיולים) הייתה אומרת שהכול מעולה וכל חוות הדעת שיקריות.
אם משיקולים אחרים יש למקום יתרונות בולטים על מקומות אחרים (נניח שאני מחפשת מקום שיש בו 4 חדרי שינה וזה המקום היחיד... )
אחרת-
עדיף לחפש תמורה טובה יותר.
-
the garda villageתודה על התגובה. זאת בדיוק הסיבה שאני שואלת... חשוב לי לשמוע ממי ששהה במקום...
-
the garda villageאני ככלל לא לוקח מקום לינה שמדורג מתחת ל- 8 בבוקינג
זה כלל הרבה יותר יעיל מאשר לשאול כמה אנשים ספורים
-
the garda villageאם 1400 איש אמרו שהמקום פחות מבינוני
ודרורית או שי (שאת לא מכירה ) בפורום טיולים יגידו שהיו במקום והיה "אחלה".
מה הנתון היותר משמעותי ?
וגם אני לא הייתי לוקחת לינה שמדורגת פחות מ8
אלא אם יש איזושהי סיבה שמגמדת את הנתונים מבחינתי (כולם מתלוננים על החימום העז, או על נגישות לא נוחה לרכבלי הסקי---אבל אני נוסעת בקיץ).
-
the garda villageחד וחלק, להתרחק מהמקום.
מיטות לא נוחות, חדרים מעופשים ומאוד ספרטנים (גם המשופצים) וגם המיקום לא כזה היסטרי, יש מקומות טובים יותר ללון בהם.
אז הנה, יש לך גם דיס המלצה מפורום משפחות ממשהו שהיה שם

-
the garda villageאז קחי המלצה על כפר נופש אחר (אגב כשאני חיפשתי כפר נופש בגרדה, אז הצצתי על גרדה ויאלג' וגם ויתרתי עליו בגלל הביקורות הבינוניות)
בלה איטליה bella italia
ענק, יפה, הרבה בריכות ענקיות מגניבות עם משפריצים מגלשות ועוד אטרקציות, תכנית בידור, מועדון ילדים, על שפת האגם. סופרמרקט ומסעדות בכפר. מיקום מעולה בדרום האגם. אני ממש אהבתי אותו. קחי בחשבון (ככלל ברוב כפרי הנופש) שהיחידות לא מפוארות, די פשוטות אבל לא מלוכלכות, פשוט סגנון צנוע. רואים את זה בתמונות באתרים השונים, אין הפתעות.