קוסומוי או פוקט?
-
שלום אנחנו זוג בני 59-60 צעירי בנפש ושואלים מה יותר יפה הצד של קוסומוי או של קופיפי ופוקט ?
אנחנו לא מחפשים את הפול מון כמובן אבל מחפשים חופים יפים , חול לבן, טבע יפה ושקט ושלווה ...עם זאת גם רוצים בערבים לצאת קצת לבילויים ...
מה אתם אומרים ?
אנחנו נהיה 5 ימים בצפון בטיול ג'יים ואחר כך 15 יום איים ...מה לגבי כמה ימים בצד של קוסומוי וכמה ימים בצד של פוקט? לשלב?
בסוף השארנו לסוף 4 ימים בבנקוג ...
אודה לעכם על דעתכם
-
קוסומוי או פוקט?לא ציינת באיזה תקופה, אבל לדעתי תרווחי 8-9 ימים בצפון כולל פאי
11-12 ימים בצד המערבי פוקט,קרבי, קאו סוק קאו לק קו פיפי איי סימילאן,קו לנטה (בעונה)
והשאר בבנגקוק. -
קוסומוי או פוקט?כמו שסמי אמר - לא אמרת מתי, ויש חודשים טובים יותר לכל צד של האיים....
בפוקט יש הרבה יותר מה לעשות, מה לראות, איפה לבלות, איפה לטייל....
חופים יפים יש בכל האיים.
לדעתי לא משתלם לשלב כי זה סתם עוד טיסת פנים (הטיסה לקוסמוי יקרה יותר) ובמקום זה אפשר בהחלט לבחור צד אחד ולראות את כל מה שיש לראות באותו צד
-
קוסומוי או פוקט?אם את שואלת נטו על נופים: הצד של קו פי פי הרבה יותר יפה. אמנם בקו טאו לא הייתי, אבל בקו פנגן ובקו סמוי אין נופים שמתקרבים בכלל לרמה של קו פי פי וריילי ביץ'.
מצד שני, אני עשיתי בשבועיים-שבועיים וחצי את שני הצדדים.. תלוי עד כמה את רוצה להתעמק.
-
קוסומוי או פוקט?הכוונה מאמצע ינואר עד אמצע פברואר
-
קוסומוי או פוקט?אמצע ינואר עד אמצע פברואר
-
קוסומוי או פוקט?לדעתי קוסמוי קופנגאן עדיף,שכן זה קצת פחות המוני וגם יש יותר הרגשה של איים.פעם אחת הספיקה לי בפוקט ולכן קוסמוי זה האי שאליו אנו מגיעים כל שנה.
-
קוסומוי או פוקט?הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו, על הקורא להתייחב לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
בתקופה של 15 ימים תוכלי לחלק את הזמן בין האיים המזרחיים (קוסמוי) לבין האיים המערביים, כמו כן לפני דעתי בכל יעד שתבקרי בו רצוי לבלות מינימום 3 ימים בכדי לנסות ולמצות את היעד.
מבחינת מזג אוויר על פי סטטיסטיקת מזג האוויר בתאילנד בשנים קודמות בחודשים ינואר ופברואר כמות הגשמים גדולה יותר באיים המזרחיים (קוסמוי) מאשר באיים המערביים (פוקט), כמו כן במדינה בעלת אקלים טרופיים כמו תאילנד תחזית מזג האוויר לא מדויקת ומשתנה מרגע לרגע ותלויה בהרבה מזל.