יום אחד במדריחד
-
שלום לכולם באמצע חודש ינואר אני בסיור מקצועי באירופה אנו שלושה אנשים ויש לנו יום ראשון פנוי במדריד . למי יש הצעות טובות מה לעשות ביום כזה.
אני לעולם לא הייתי במדריד
-
יום אחד במדריחדאם כשרות לא מענינת אותך תאכל במקומות של חמון כמו מוסיאו דל חמון שזה למעשה ז'מבון צרפתי בגירסה ספרדית.
-
יום אחד במדרידעל הבוקר, סיור באצטדיון סנטיאגו ברנבאו של ריאל מדריד כולל המוזיאון של הקבוצה. יעביר לכם שעתיים בכייף. אחכ קפיצה למשולש האומנויות וביקור במוזיאון אחד. אני ממליץ על הפרדו. בצהרים כדאי לקפוץ לסיבוב בסימטאות סביב פורטה דה סול (כולל ארוחה במסעדה אוטנטית) אחרי הצהרים כדאי לטייל באזור של ארמון המלוכה. אם זה לא מספיק אז בערב אפשר משחק כדורגל של אחת מ 4 הקבוצות המקומיות בליגה הראשונה (לריאל ואתלטיקו יש איצדיונים מרשימים) או אופרה או פאב באזור של פורטה דה סול
-
יום אחד במדריחדבמרכז העיר הכל במרחק הליכה קצר אז את כל אזור ארמון המלוכה, פוארטה דל סול והרחובות מסביב ופלאזה מאיור עושים בכמה שעות. ממליצה לאכול משהו בשוק סן מיגל המקורה שגם באותו האזור. אני גם ממליצה על מוזיאון הפראדו ובימי ראשון הכניסה אליו היא בחינם משעה שלוש. אם מעניינים אותך שווקי פשפשים אז ביום ראשון מהבוקר עד הצהריים יש שוק פשפשים שנקרא אל רסטרו ברחוב Ribera de Curtidores וברחובות לידו רק להיזהר מכייסים.
-
יום אחד במדריחדקבל קישור לשרשור שעשיתי על טיול במדריד וסביבתה השנה. מהודעה 19
זה החלק של מדריד. תוכל לקבל רעיונות.