ק ו ל ו מ ב י ה
-
שלום לכולם !!
אני מתכנן לטוס בפברואר לקולומביה !!!

אני נוסע עם 20K +- האם תקציב כזה יספיק לי ליותר מחודש? (אשמח למידע מאלו שהיו שם ובילו בקאסות ובפינקות)
תודה !!!
-
לא ביליתי בקאסות ובפינקותאבל אני מניח שזה תלוי בכמות הזונות והקוקאין שאתה מתכוון לצרוך.
-
לא ביליתי בקאסות ובפינקותאוקיי
איך לכמת לך את הצפי?
-
כאמור -
כאמורמקפיץ
-
כאמורכמו שהחתול אמר, אם אתה נוסע לבלות בקאסות ובפינקות, זה תלוי בכמויות... זה יכול להיות 1000$ לחודש וגם להגיע לכמה אלפים טובים.
מה אתה בדיוק מתכוון לעשות בקולומביה? באילו תנאים אתה מתכנן לטייל? אי אפשר לענות על שאלה כל כך כללית.
-
כאמורמי שהיה בבית של יפתח ובלגיטו בקרטחנה יודע פחות או יותר כמה ההוצאות...
כעקרון אני אשן בקאסה (שזה לא יותר מ-40 שקל ללילה) ובקרטחנה אני כנראה אשכור וילה עם כמה חבר'ה (אולי 100-150 שקל ללילה) אני יאכל בקאסות לא בחוץ... ואתה יודע.. מה שיש במסיבות... שתייה אוכל...
לא נראה לי שאני אלך לאטרקציות.. אולי אם ישאר כסף.. אני אסע גם לאיי סאן בלאס...
קיוויתי שמישהו שהיה בקרטחנה בסוג טיול כזה יוכל לאמוד לי את סכום ההוצאות הממומצע לחודש...
יש מצב שזה 20K לחודש?
-
כאמורUP
-
כאמורבכנות, לא נראה לי שיש פה מישהו שיענה לך על השאלה הזאת...
-
כאמורבוא נתעסק במה שכן ולא במה שלא, בזבוז זמן, לא?
-
ק ו ל ו מ ב י החודש בקולומביה? זה כלום. קח לעצמך לפחות חודש וחצי - חודשים וטוס עם תקציב של 15 אלף ש"ח לחודש. זה אמור להספיק בהחלט
-
ק ו ל ו מ ב י ההיי עמית !!!

שלחתי לך הודעה פרטית.
-
כאמוראכן בזבוז זמן
-
כאמוריאלללההההההה איך אני מת לטוס כבר... אבל כנראה אני אצטרך לחכות עוד חודש ולחסוך עוד משכורת...
אני ממש לא חי... עבודה-בית עבודה-בית... לא מוציא שקל... יודע שכל שקל שאני אחסוך פה.. אני אוציא בטיול ויהיה ערך לכסף שם הרבה הרבה יותר גבוה...
זה טיול אחרון של חופש ושכרון חושים... ואז אני מתחיל מסלול התחייבות ללימודים ולעיסוק בחיים...
עוד שלוש שבועות לתת לעבור.. ואני שם !!! אני כבר ממש יכול לדמיין את ז ה.. ורוצה כבר שזה יהפוך למציאות !!!
-
כאמורמאחל לך הנאה בטיול.
-
כאמורתודה

-
UPאשמח להתייעצות לגבי תקציב חודשי לטיול בקולומביה ממישהו שהיה שם כבר.
תודה !