התייעצות לגבי טיסת פנים
-
בחגים 2016 אנחנו טסים לארה"ב. טיסת אל על לניו יורק ב- 28.9.16 וחזרה מאורלנדו ב- 27.10.16.
הטיול הוא בדרום מזרח. התכנון הוא לטוס ב- 3.10.16 לאטלנטה ומשם נתחיל טיול ברכב עד אורלנדו.
האם כדאי להזמין כבר את טיסת הפנים או לחכות עם זה קצת. כרגע אני רואה שהטיסות הזולות יותר הן בשעות שלא נראות לי (או מוקדם בבוקר או בערב).
ראיתי שיש טיסות מלא גאורדיה ויש מ JFK, יש עדיפות למי מהם.
בבחירת חב' התעופה, למה לשים לב. כרגע החברות שראיתי הם של דלתא, אמריקאן ארליינס ויונייטד ארליינס
תודה
-
התייעצות לגבי טיסת פניםיש לשים לב לעלות שליחת הכבודה שאינה כלולה ברוב החברות במחיר כרטיס הטיסה.
כמדומני שחברת south west אינה מופיעה במנועי החיפוש לטיסות ויש לחפש ישירות באתר החברה. נדמה לי שהחברה לא גובה על מזוודה ראשונה הנשלחת לבטן המטוס.
הייתי משתדל להזמין את טיסות הפנים יחד עם הטיסות הבינלאומיות זה יחסוך במחיר של שליחת הכבודה בטיסות הפנימיות היכן שמחייבים בעלות כספית על כך.
-
התייעצות לגבי טיסת פניםSouthwest.com לא מופיעה במנועי החיפוש. מאפשרת שתי מזוודות לאדם - בנוסף לטרולי - ללא תוספת תשלום. מזמינים ישירות באתר החברה. אם תעשו חיפוש בפורום לפי מילת מפתח SOUTHWEST, תמצאו שרשורים בנושא.
העיקרון בטיסות פנים בארה"ב (יש יוצאים מן הכלל) הוא שכמה שמזמינים מוקדם יותר, כך המחיר זול יותר.
-
התייעצות לגבי טיסת פניםמן הסתם כדאי לחכות עם הזמנת הטיסה עד שיש שלד לתוכנית - כי אולי בכלל תרצו להתחיל את הטיול בניו אורלינס? (אני מבין שטיסות אלעל הוזמנו כבר?)
לגבי שדה - לה גארדיה עדיף בהרבה על JFK.
לגבי החברות - כל החברות שכתבת הן בערך באותה הרמה בטיסות פנים בארה"ב (כלומר, תת רמה). אבל מדובר בטיסה קצרה אז לא נורא. תבחרו בחברה עם המחיר והשעות הנוחות ביותר.
-
התייעצות לגבי טיסת פניםעמיחי - מדוע רשמת שלה גווארדיה עדיף על JFK ?
זה השדה עם הכי הרבה איחורים היות והוא צפוף לעייפה.
תלוי גם עם מי טסים,
ב JFK הטרמינל של ג'ט בלו הוא אחד הנוחים שיש
וכן בהחלט ממליץ עליהם , רשמו כאן שיש להם כרטיס מעט יקר יותר שכולל מזוודה חינם. ( בכרטיס הזול ביותר יש עלות למזוודה , כבר מהראשונה)
לגבי הזמנת כרטיס כבר עכשיו, גם אני מתכנן על חגי תשרי,
לסאותווסט יש טיסות כרגע רק עד יולי, כך שככל לא ניתן להזמין לחגים...
ממליץ מאוד לחפש לגבי הטיסה הבי"נל, לסוויס היה מבצע כאסח מיד אחרי ערב סוכות, נראה לי שכבר נגמר.
ולחכות מעט עם טיסות הפנים,
בגדול טיסות פנים לפי הסטטיסטיקה עדיף 45 יום מראש, ובינ"ל 3 חודשים מראש, מבחינת מחיר.
כמובן שתלוי עם זה חג או תאריך מבוקש הכל משתנה. וזו רק סטטיסטיקה...
אבל
היום מערכי ההזמנות הממוחשבים מעדכנים כל הזמן מחיר, ע"פ קצב ההזמנות בכלל רגע נתון
וכמובן שאם מישהו מתחיל במבצע, הרוב מישרים קו ומוזילים גם כן.
-
תודה ועוד שאלה...תודה על המידע.
מיותר לציין שכמו רבים אחרים כאן תוכנית המסלול שלי סגורה כבר מזמן.
האם יש אתר שמשווה בין כל חברות הטיסה? אני בדקתי בטרווליסט והם הציגו רק את השלושה שציינתי. או שפשוט להכנס לכל אחת מהחברות ולבדוק אופציות?
שוב תודה
-
התייעצות לגבי טיסת פניםרק הערה לגבי לה גארדיה - קרובי משפחה שלי במיו יורק מעדיפים לטוס מלה גארדיה ולא מ JFK. בעיקר בגלל שההגעה לשם יותר מהירה ממנהטן. אבל כמובן שתלוי עם איזו חברה טסים.
-
התייעצות לגבי טיסת פניםהגעה ללה גווארדיה ממנהטן היא טיפה יותר מהירה זולה מאשר ל JFK. אבל בהנחה שבכל מקרה מדובר על מונית ולא תחבורה ציבורית אני חושב שהיתרון הזה זניח
-
תודה ועוד שאלה...רק חברות תעופה אמריקאיות יכולות להציע לך טיסות פנים, המנותקות מהטיסות הבינלאומיות של מוביל אחר, לכן אלה התוצאות שקיבלת. עם זאת, אלה לא כל החברות האמריקאיות ויש חברות כמו Jet Blue ו-South West שאינן מופיעות במנועי החיפוש הכלליים . אל אלה יש צורך להיכנס לאתרים הספציפיים שלהן.
אם הטיסות באל-על טרם נרכשו, אפשר לבדוק גם חברות אירופאיות, שיש להן ברית עם חברות אמריקאיות ואז לכלול קטעי טיסה פנימיים עם הטיסות הבינלאומיות, מה שגם יחסוך לכם עלות מזוודה ראשונה בטיסות הפנים, כאשר אלה הן חלק מהכרטיס הבינלאומי.
-
LGA במקום הראשון כנמל המתסכל ביותר בארהבכל שלושת הנמלים של NYC בחמישייה העליונה ( איזה כבוד)
אבל LGA מקום ראשון
ניוארק מקום שני
ו JFK מקום חמישי.
( הם בחרו את ה 15 המובילים בארהב כנמלים הכי מתסכלים....)
America's 15 Most Frustrating Airports
-
LGA במקום הראשון כנמל המתסכל ביותר בארהבמה זה אומר על הסקר הזה אם 3 שדות (JFK, DFW, YYZ) נמצאים גם ברשימת השדות הטובים וגם ברשימת השדות המתסכלים בו זמנית?

-
LGA במקום הראשון כנמל המתסכל ביותר בארהבשלאמריקאים יש פיצול אישיות
גדול !