כרטיס לפרקים של יוטה
-
שלום לכולם
מישהו יודע האם יש כרטיס שנתי לפארקים של יוטה? ואם כן כמה הוא עולה.
תודה
-
כרטיס לפרקים של יוטהאם אתה מתכוון לבקר בכמה פארקים כדאי לך לקנות את הפאס השנתי America the Beautiful. שעולה $80 ומכסה אתרים בכל המדינות, לא רק ביוטה.
ספציפית, ביוטה הוא מקנה כניסה לפאקרים הללו.
ובויומינג לאלה (שהעיקריים בניהם הם כמובן ילוסטון וגרנד טיטון).
-
כרטיס לפרקים של יוטהכולם רשמו פה שהכרטיס השנתי לפארקים לא כולל את הפארקים של יוטה?
יכול להיות שזה כרטיס אחר?
אני מתכוון לבקר בגרנד קניון
ב 4 פארקים של יוטה
ילוסטון
הר ריינר
גליישר פארק במונטנה
קרייטר לייק
ויוסמיטי
-
כרטיס לפרקים של יוטהחד משמעי שהכרטיס הזה יוזיל לך בהרבה!

-
כרטיס לפרקים של יוטההכרטיס השנתי מקנה כניסה לכל דבר שהוא national
parks
forests
וכו'...
כל מה שרשמת הם national parks
ולכן הם כלולים בתוך הכרטיס.
אני מתכנן לעשות ביקור בפארקים שאתה רשמת גם כן בטיול אחד, נשמע שאנחנו מתכננים טיול די דומה. יש מקום שבו פירטת (או שאתה יכול כאן) את המסלול שלך? אני אשמח לקבל רעיונות ולשתף משלי.
-
כרטיס לפרקים של יוטהביוטה יש 5 פארקים לאומים: ציון, ברייס, קניונלאנדס, ארצ'ס וקפיטול ריף.
אתה נכנס לאתר של הפארקים הלאומים ובודק את מחירי הכניסה לכל פארק ופארק. לפי מה שכתבת, כפי שכבר נכתב, עם המנוי השנתי תחסוך כסף.
אפשר לרכוש את המנוי השנתי בכניסה לפארק הראשון.
-
כרטיס לפרקים של יוטהכל העונים לפני הזכירו את כרטיס America The Beautiful. כרטיס זה מהוה פס שנתי המאפשר כניסת רכב עם עד 4 נוסעים, כמדומני, לכל פארק ושטח בניהול אחת הרשויות הפדרליות ובראשן ה- national park service וה- forest service. עוד גורם שלפעמים גובה כסף על כניסה לאיזור מסוים הוא ה- Bureau of Land Management.
היות ומחירי הכניסה לפארקים עולים ב- 2016 ומחיר הפס השנתי לא ישתנה, כדאיות רכישתו תעלה עוד מעבר למה שהיה עד עכשיו.
היות והתיחסת למדינת יוטה ספציפית, האם כוונתך לפארקי המדינה של יוטה, שדמי הכניסה אליהם לא מכוסים על ידי America The Beautiful?
גם כאן יש אפשרות לקנות פס שנתי לשימוש יום (כלומר, לא מכסה קמפינג). העלות היא $75. הנה קישור לקניית הפס:
-
כרטיס לפרקים של יוטהכרטיס השמורות השנתי מכסה גם כניסה לפארקים המוגדרים כמונומנטים לאומיים כמו שמורת גשרי האבן ביוטה. בגדול זה כרטיס חובה בטיול במערב ארה"ב כי בגדול הוא בשמוש כמעט על בסיס יומי.כניסה לאתר שלהם מפרטת בדיוק מה כלול בכרטיס בכל מדינה ממדינות ארה"ב. ממה שאתה כתבת הכל כלול.
רנצי
-
כרטיס לפרקים של יוטהאני מתחיל בלוס אנגלס
לכיון הגראנד קניון משם לפייג'
הפארקים של יוטה
עולה לילוסטון,ויוצא דרך הכביש היפה beartooth pass
גליישר מונטנה,יש שם טרקים אדירים
עולה לרוקיס הקנדי
יורד כנראה לוונקובר/סיאטל
הר ריינר
חוזר לנסוע על הים
קרייטר לייק
חוזר לים
סן פרנסיסקו
יוסמיטי
כביש 1 בקצב שלי
הטיפ היחידי שיש לי אלייך זה קח תזמן,זרום בקצב שלך,כמה שפחות להזמין מראש,הכול מסתדר בסוף,הכול חוויות בחיים...
מקווה באמת שהכרטיס השנתי הוא גם לפארקים ביוטה,לחסוך את הכסף של הפארקים האלה זה אומר עוד יומיים טיול בערך