Extra weight טיסת פגסוס
-
יצאתי מהארץ עם בדיוק 20 קילו במזוודה ו 8 בתיק יד - לפי התנאים של חברת פגסוס. העניין הוא שבחזור אני צריך לקחת איתי עוד כלי נגינה (אורגנית) ששוקלת עוד 6 קילו. למישהי יש מושג מה המדיניות ? האם יתנו לי וכמה אצטרך לשלם אם בכלל ? והאם עדיף לקחת אותה איתי ביד בנוסף לתיק יד , לארוז כמזוודה נוספת, או לצרף את זה איכשהו כיחידה אחת עם המזוודה הגדולה ?
-
extra weight טיסת פגסוסאפשרות נוספת: כדאי לבדוק אפשרות לשלוח את האורגנית דרך הדואר (להיכנס לסניף דואר מקומי ולשלוח כחבילה).
לא יודע להיכן אתה טס - אבל בעבר הייתי בארה"ב עם בעיה דומה ויצא לי הכי זול לשלוח בדואר (דואר ימי הכי זול).
-
extra weight טיסת פגסוסאבל אז זה יצטרך לעבור מכס ומע"מ. ומכיוון שמדובר בפריט משומש בן 30 שנה למיטב ידיעתי לא מבקשים מיסים בשדה התעופה אבל דרך הדואר יתכן שכן.
-
extra weight טיסת פגסוסלא הייתי שולחת אותה במזוודה אלא רק להעלות לתאים שמעל מושבי הנוסעים (מטען יד) ,כמו שהסבלים זורקים את הציוד... לא כדאי לקחת סיכון.
-
extra weight טיסת פגסוסיש לא אפשרות להעלות את זה כמטען היד שלי אבל אז זו תהפוך להיות חבילה שחורגת מהגודל המותר לתיק יד, וישלחו לי את זה לבטן המטוס בכל מקרה...
-
extra weight טיסת פגסוסלמיטב הבנתי יהיה למכס קשה מאוד לבקש מס על פריט בן 30... שיהיה להם בהצלחה... אבל עוד לא יצא לי לקבל בדואר פריט בן 30...
לדעתי כדאי לברר מה מחיר משלוח חבילה בגודל כזה ומשקל כזה בדואר של המדינה ששם תהיה. לשם השוואה, משלוח חבילה כזו בדואר ישראל לאירופה יעלה כ 150 ש"ח.
-
extra weight טיסת פגסוסבדקתי עבורך עם מנהל סיבובי הופעות ללהקות רוק להלן התייחסותו:
"חברת פגסוס בעלת מוניטין מפוקפק במיוחד בפירוק, הריסת וגריסת כלי נגינה אשר עולים לבטן המטוס. כל להקה שעבדנו איתה במרוצת 5 השנים האחרונות התבקשה להתעקש בכל לשון של בקשה להעלות את כלי הנגינה שלהם איתם ככבודת יד במקום תיק אישי, גם אם הדבר כרוך בתשלום נוסף. זהו תשלום מזערי לעומת אובדן כלי נגינה יקר, אהוב או בעל ערך מיוחד אחר.
אורגנית במשקל 6 קילוגרם לא אמורה להיות בעייתית במיוחד. לו היה מדובר בצ'לו - היית מתבקש לשלם על כרטיס טיסה נוסף (!) אך למזלך אתה נוסע איתך כלי שפשוט למדי, ועליך להתעקש שיצאו איתך לפנים שורת הדין על מנת להעלות את האורגנית הותיקה איתך למטוס, גם אם הדבר חורג מהנהלים של חברת התעופה.
הדבר אומר שתיק היד שלך כאמור יעבור לבטן המטוס במקום כלי הנגינה על תקן מזוודה, וסיכוי סביר שתחויב בתשלום נוסף. בהצלחה."
-
extra weight טיסת פגסוספשוט תשלח את הבגדים שלך בחבילה של 6 קילו'
את מה שאתה יכול מתיק היד תעביר 6 קילו' למטעןואת החלילית לתיק היד
-
extra weight טיסת פגסוסתודה, תגובות מעניינות. האמת שזה כלי נגינה שני באותה טיסה. הראשון הגיע איתי לכאן (חו"ל). אמנם התעקשו לשבור לי את הסוגר של הרוכסן של המזוודה שבה הוא היה (כולל תלישה של המנעול) אבל הכלי הגיע בשלום. מקווה שלא תהיה בעיה בטיסה חזור. את הכלי שאני מביא מכאן אעלה למטוס. לשלוח בגדים בדואר רגיל זו אופציה מעניינת. העניין שהוא שהאורגנית הזו חורגת בגודל שלה מהמותר למטען יד ובאתר כתוב שעל חריגה על גודל או משקל, יש תוספת של 50 פאונד. אני חורג בגודל גם ככה אז אולי כבר אפשר לחרוג קצת במשקל...
-
extra weight טיסת פגסוסטוב תראו אני בבעיה קלה. מבלי הלפטופ שלי אני יושב בול על 20 קילו מזוודה ו 8 קילו תיק יד. אולי חורג בחצי קילו - קילו בכל אחד מהם, המשקל שהשתמשתי בו אנלוגי ויתכן שמזייף...
העניין הוא כזה - ראיתי באתר פגסוס שכתוב שכל נוסע רשאי לקחת איתו לפטופ ללא עלות נוספת. אבל עם זאת הניסוח מבלבל, ואני לא יודע עם משקל הלפטופ אמור להכלל ב 8 קילו המותרים לתא נוסעים, או שהוא לא נשקל ולא חשוב כמה הוא שוקל... אשמח לעזרה. להלן הניסוח המלא מאתר חברת התעופה:
This is the baggage taken onto the plane by the passengers. One hand baggage of 20 cm x 40 cm x 55 cm, with maximum weight of 8kg is allowed. It is not possible to add the hand baggage allowance to the hold baggage allowance.
The following are allowed to be carried on board without subjected to extra cost.
If there is no room in the cabin for these items, then they will be stowed in the hold and carried as checked baggage.
Pegasus Airlines is not responsible for items left behind by guests on aircraft.- One hand bag suitable for traveling,
- One overcoat, shawl, scarf or blanket,
- One bag of duty-free shopping,
- One umbrella (except those with pointed ends) or walking stick,
- One baby carrycot or pushchair (can be placed in cargo),
- One small camera or telescope,
- Books and magazines to be read during the flight,
- Collapsible wheelchair or pair of crutches (to be placed in cargo)
- Baby food and carrycot to be used during the flight
- One laptop computer
-
extra weight טיסת פגסוסכמו שאמרו לך, אל תסתבך - שלח בגדים שאינם חדשים 8 קילו בדואר ימי, קח את האורגנית כמטען יד.