מחפשים יעד לחופשה משפחתית
-
שלום לכולם אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לנו. אנחנו מחפשים יעד לחופשה משפחתית עם שלושה ילדים (2, 6 ו-8). לפני שנתיים היינו בכפר נופש של לנדל בגרמניה ולפני שנה בכפר נופש לנדל בהולנד. ללא ספק מיצינו את חוויית הלנדל. אנחנו מעדיפים כפר נופש מסודר בשל הגילאים של הילדים ונשמח מאוד לשמוע את המלצותיכם.
-
מחפשים יעד לחופשה משפחתיתכשאת כותבת כפר נופש, למה את מתכוונת?
מה עשיתם בכפרי הנופש?
נפשתם כמו במלון הכל כלול?
או שעשיתם טיולי יום וחזרתם לכפר כדי לישון?
או משהו אחר?
ואם עשיתם טיולים - מה אופי הטיולים, מה אהבתם ומה לא?
מה אתם מחפשים?
מה אתם אוהבים?
מה משך הטיול?
מה מצבכם עם תקציב?
כי אני יכול להציע לכם שבועיים באורלדנו, במלון מפנק של דיסני. לא בטוח שזה מה שאם מחפשים.
אני גם יכול להציע מלון הכל כלול בטורקיה או לא הכל כלול בכרתים או רודום.
ויש הרבה דברים אחרים. לכן צריך להבין מה אתם רוצים..
-
צודק - מפרטתכפר הנופש של לנדל התאים לנו כמשפחה עם ילדים קטנים כי קיבלנו רק את הבקתה, שהיא מעין יחידת דיור, וכך חסכנו את הכסף של מלון (אין טעם במתקנים שמציע מלון ובטח שלא בארוחות). מצד שני בכפר הנופש יש מבחר מסעדות, בריכה, ופעילויות מגוונות שיכולות להעסיק את הקטנטנים במידת הצורך (אומנם בשפה המקומית אך מאלתרים). שמעתי שגם הסנטר פארקס הוא בעל קונספט דומה אך יקר יותר ומשתלם יותר מבחינת הפעילויות.
אני מניחה שאנחנו מחפשים מקום סגור שבו יחידות דיור שהוא ממוקם קרוב יחסית לאטרקציות של אותה המדינה, ושיש בו מתקנים ופעילויות שמתאימים לגילאים של 2-8.
מקווה שהצלחתי להסביר מה אנחנו מחפשים

-
צודק - מפרטתלפי ההגדרה- כל כפר נופש יתאים לצרכים שלכם
ומכאן רק המיקום ההגעה מהארץ והתקציב.
מעדיפים אזור ים תיכוני?
מעדיפים ים?
מעדיפים הר?
מהו התקציב?
-
צודק - מפרטתמה שאני לא מבין עדיין זה היחס שבין בילוי בכפר הנופש ליציאה לטיול.
כי ממה את מתארת נשמע שלא יצאתם מהכפר כל השבוע. ובמקרה כזה ברור שהמיקום חסר משמעות לחלוטין וחשובה רמת הכפר ועלות כוללת.
גם אם רוצים לבלות שבוע בכפר ויום אחד רק לצאת החוצה, בגדול כל מקום יהיה טוב ליום אחד של גיחה. בטוח שתמצאו משהו בסביבות הכפר לעשות.
אם כבר מדובר על בילוי של חלק גדול מהזמן מחותץ למתחם הנופש, אז צריך לראות לאן רוצים לטייל.
בהרבה מקומות אפשר לארגן "כמו כפר נופש" גם בלי הכפר. אם ניקח את אילת כדוגמא שרובנו מכירים, הרי שהיא סוג של כפר נופש גדול. במרחקי הליכה לא ארוכים נמצא שפע מסעדות בכל מיני רמות, גינות שעשועים, חוף ים (ובריכה של המלון), קצת שופינג, וכמה אטרקציות.
לא התכוונתי להפנות אתכם דווקא לאילת, אלא ניסיתי להסביר שאפשר לקבל חוויה דומה (אם כי לא זהה) גם במקומות אחרים.
סתם לדוגמא, אני יכול להפנות אתכם לבלגיה לאיזור הארדנים (כמובן סתם דוגמא)
יש שם צימרים וגם מלונות, הרבה אטרקציות קטנות וגדולות שמתאימות לכל גיל, וכל מיני פעילויות, ובתכנון נכון אני מניח שאפשר למצוא מקום עם בריכה, או לחילופין לשלב בריכות בטיול.
היתרון של טיול כמו שאני מציע הוא שאפשר בהחלט לטייל ולראות דברים, למרות שבתכלס חלק לא קטן מהזמן עושים אטרקציות קטנות בצורה שלא שונה בהרבה מכפר הנופש.
טיילתי הרבה עם הקטנים, וזו צורת הטיול החביבה עלינו. את יכולה למשל לקרוא את סיפור הטיול שלנו בבלגיה פה. כמובן שננתתי את בלגיה רק כדוגמא. יש עוד המון המון מקומות (באירופה או בכלל).
-
צודק - מפרטתלדעתי גם צפון איטליה תתאים לכם באזור אגם גרדה