אהלן לכולם 😎
-
האם יש פה מישהו שטס דרך חברת התעופה טורקיש איירליינס לפריז ? אשמח לקבל חוות דעת. ומי שהיה בפריז בתקופה האחרונה מוזמן ומוזמנת לתת לי טיפים לטיול מוצלח יותר ואיפה חובה לבקר (אשמח גם לדעת לפי הרגשתו האישית של הנוסע על המצב הביטחוני שם) תודה לעונים

-
אהלן לכולם
על מנת לסייע לעונים, כדאי שתרחיבי מעט -
באיזה הרכב נוסעים, גילאים, מתי נוסעים, לכמה זמן, העדפות (למשל - מוזיאונים - כן / לא) וכיוצ״ב.
-
אהלן לכולם
צודק! מדובר בזוג בגיל 23 ו25 מתחילים את הטיול מרובע 9 במלון לברון (נהיה בפריז שבוע ימים )ואז נמשיך למקומות כמו לובר,אייפל ושאר המקומות התיירותיים... מקווה שזה מספיק בכדי לקבל חוות דעת

-
אהלן לכולם
אביב?
קיץ?
חורף?
-
אהלן לכולם
שבוע הבא
-
אהלן לכולם
אם המלון בר החלפה--שווה שתקראו חוות דעת עליו.
לגבי פריז- צריך להביא בחשבון כי מדובר בחורף , ולכן עדיף להתמקד גם במקומות מקורים ולא רק שוטטות ברחובות (או שתקפאו).
ראו בלוגים וסיכומי טיולים על פריז ובחרו את מה שנכון ומתאים לכם יותר.
מציעה גם כי תקנו ספר טיולים מהסוג הבסיסי שמחולק לפי אזורים ומסלולים ,לא כזה שנותן סקירה מקיפה על כנסיות פריז, מוזיאונים פריז, גנים פריז.
-
אהלן לכולם
אז מה בדיוק הבעיה עם המלון ?! איפה ישנם מקומות מקורים וספר של מקומות כמו שציינת ?
-
אהלן לכולם
ספרון פריז מסדרת ״העולם כאן ועכשיו״,
סדרה נוחה קומפקטית ומעולה, עם מפות אזוריות, מתעדכנת לעיתים קרובות.
זול יחסית עולה כ-50 שח
ניתן להשיג גם בסניפי למטייל, סטימצקי, צומת ספרים וכו׳
-
אהלן לכולם
מקומות סגורים ומקורים - מוזיאונים, כנסיות, מרכזי קניות מסוגים שונים...
אני הייתי בפריז בשבוע הראשון של ינואר לפני 3 שנים - לא היה *נורא* קר, די כמו חורף בירושלים או בצפת. במהלך היום אזור 7-8 מעלות ובערב 3-4. לרוב לא ירד גשם אמיתי אבל היו הרבה עננים והיה מן אוויר רטוב כזה שדי נפוץ באירופה (כמו ערפל, אבל לא בדיוק). זה לא בלתי נסבל אבל לרוב לא ממש ממש נעים להיות בחוץ או לשבת בפארק.
אני יכולה לספר לך על החוויה שלנו באייפל - כמו שאמרתי, רוב הימים היה אפור ורטוב. בוקר אחד קמנו לשמים כחולים לגמרי, וכמובן שמהר נסענו לאייפל. אנחנו ועוד כמה מאות אנשים. בגלל שהיה בהיר היה מאוד מאוד קר ולמעשה ההמתנה בתור הזה היה הזמן שבו היה לנו הכי קר בכל הטיול הזה. מצד שני, מאוד מבאס לעלות לאייפל אם יש ערפל ולא רואים כלום.
-
אהלן לכולם
הי מלי
טסתי לפני שנתיים עם טורקיש לפריז. קונקשיין של שעה וחצי באיסטנבול, הספקנו להסתובב מעט בדיוטי ולשתות קפה.
הכל היה מאורגן ומסודר, ללא קשיים מיוחדים.
נסיעה טובה.
-
אהלן לכולם
המון תודה ריקי
)
-
-
טיסה לפריז דרך תורכיה.אין בעיות בטיסה דרך איסטנבול לפריז. הטיסה נעימה וטובה. יש לקחת בחשבון הזמן הנותר בין שתי הטיסות , מכוון ששדה התעופה גדול ועמוס
ובמקרה של איחור בנחיתה , עלולה להיות בעיה. היתי שם לפני מספר חודשים. תבלו.