סוף שבוע בבודפשט
-
נוסעים לנפוש קצת אויר צח בסופ"ש הקרוב בבודפשט- לקחנו דיל כולל טיסה ומלון משהו קרוב למרכז העיר.
נשמח להמלצות מה כדאי, על מה לוותר, אוכל טוב, משהו עם מוזיקה?
תודה ושבוע נעים
סנדרה -
סוף שבוע בבודפשטלא הייתי מוותר על:
ביקור בבית הכנסת הגדול+המוזאון היהודי שם,שייט על הדנובה לתוך הערב(עם כל אורות העיר מסביב),התצפית מגבעת גלרט,העלייה ברכבל מליבגו,רכבת הילדים,התצפית על ברך הדנובה בוישגארד.
עוד מידע
http://www.lametayel.co.il/archive/categories.asp?app_id=13&am p;dest_id=1099&dest_type=3 -
סוף שבוע בבודפשטלא הייתי מוותרת גם על ביקור בפרלמנט ובבית האופרה. סיורים מאוד מענינים.
ו...ביקור לילי במרחצאות כשקר בחוץ וחם בפנים.
סיור בשוק המקורה ומרק ב 4SALE.
קרם שניט ברוזוום(ככה זה נקרא? כבר לא זוכרת בדיוק)
אם אתם אוהבים את הקטע וטרם הייתם במשהו בסגנון אז ארוחה בסר לנסלוט. ארוחה בסגנון ימי הבינים עם ליצנים ורקדנית בטן וכל מיני כאלה. האוכל מאכזב אבל האווירה נחמדה למרות שלא מבינים מה הם אומרים... -
סוף שבוע בבודפשטתודה! נשמע טוב, אנחנו מוותרים על רקדניות וכאלה אבל קרםשניט טוב מתקבל בברכה רבה!! -
סוף שבוע בבודפשטהיי, גם אנחנו נוסעים בסופ"ש הזה, בטח ניפגש על המטוס...
בעיקרון שמענו מהמלצות של אנשים שהיו שם שמומלץ מאוד ללכת לגבעת המצודה, סיור מאורגן לעיקול הדנובה (אמור לעלות משהו כמו 10000 פורינט. אמרול נו לא לוותר על כנסיית סמט אישטוואן, גבעת גלרט, במסעדות, המליצו לנו מאוד על MENZA
אנחנו קנינו ספרון של הלונלי פלאנט, עם מפות טובות. נראה לי ששוה להשקיע בזה.
ניפגש... -
סוף שבוע בבודפשטחברים - לא לשכוח את VACI UTCA המדרחוב המהמם של בודפשט! -
סוף שבוע בבודפשטשלום לך,
יוצאים חמישי בבוקר? אז בטוח ניפגש!!
תודה על הטיפים- הכל נרשם... -
מסעדות בבודפשטהזכירו פה את 4SALE ( מול השוק המקורה ) בהחלט אוכל טוב במיוחד מרק הגולש( זו המסעדה עם הבוטנים )
עוד מסעדה שכיכבה בפורום - " פטאל " ברח' וואצי.
מסעדה שמאוד נהניתי בה - מסעדת בשרים " אכול כפי יכולתך " pasta dost gril ברח' rakoezi מס' 57 ( תחנת המטרו blaha lujza ).
ומבחינת אתרים - טילו באי מרגריט כולל המזרקה המוזיקלית , וסעו למרחצאות ס'צני . -
מסעדות בבודפשטאני נוסעת לבודפשט שבוע הבא איך מגעים לאי מרגרט ואיך מגעים למרתצאותתודה