מקומות דומים ביוטה
-
שלום לכולם
ראיתי שיש שני אתרים מעוד דומים ביוטה
HORSESHOE BEND שנמצא ליד פייג'
DEAD HORSE POINT שנמצא מעל הקניונלנדס
מישהו היה בשני המקומות ויודע להגיד לי האם שווה לבקר בשניהם,או איזה יותר יפה?
-
מקומות דומים ביוטהשונה לגמרי:
פרסת הסוס (פייג') נקודה מרשימה אך בעיקר בזכות תמונה מפורסמת של הפרסה. בפועל, בלי להסתכן בצורה קיצונית תנאי השטח אינם מאפשרים לראות את כל הפרסה או לצלם אותה, בבת אחת.
כמו כן, כדי להגיע לפרסה מהחניה יש ללכת כ 20 דקות בחול. ירידה שבדרך חזרה היא עליה בינונית.
וכמובן, זו נקודה אחת. ללא סיור באיזור או אטרקציה נוספת (יש עוד באיזור פייג' אך לא באתר הפרסה)
טיפ שפרסמנו: פרסת הסוס - תצפית על נהר הקולרדו
לעומת שמורת 'הסוס המת' – הכי יפה שיש. גישה קלה מאוד. שתי נקודות תצפית עיקריות + מסלול רגלי. (ראה בטיפ). בנקודת התצפית הפחות מוכרת ניתן לראות "פרסות" שהינן פחות מפורסמות משום שצבע המים חום ולא כחלחל.
- מזכיר את הגראנד קניון, אבל הרבה יותר מרשים. מקום שלא זכה משום מה ליחסי ציבור אבל שווה כל רגע!
טיפ שפרסמנו: שמורת הסוס המת במואב
בקיצור, שווה להגיע לשני המקומות, אבל עם יש אפשרות רק לאחד – חד משמעית שמורת-הסוס-המת !! ומשם כמובן להמשיך ל Canyonlands Islands in the sky
כמובן שבאיזור Moab יש עוד אטרקציות מקסימות. כמו 'קניון הקשתות' (Arches ) על כך בפוסט אחר.
-
מקומות דומים ביוטהבקניונלנדס איפה שהסוס מת לא היתי, אבל "עיקול פרסת הסוס" שווה ביקור בהחלט.
-
תיקון לקישורהקישור הנכון לטיפ של דורבן על שמורת הסוס המת
-
תיקון לקישורתודה צביקה על התיקון.
וכמובן אפשר לקרוא בפירוט בבלוגים שלנו. היינו ב "סוס המת" כבר 3 פעמים....ומתגעגעים לחזור , כנראה בטיול הבא.
דורבן.
-
מקומות דומים ביוטהיהיה בשניהם!!!
תודה רבה
-
מקומות דומים ביוטהאגב, בשיט רפטינג על נהר הקולורדו שאפשר לקחת מפייג שטים על הנהר גם בפרסת הסוס ואז יוצא לך לראות את המקום גם מקו המים. יפה מאוד.
-
תיקון לקישורבקיץ הקרוב, נמסור לשני הסוסים ד"ש ממך

-
מקומות דומים ביוטהHORSESHOE BEND הוא אחד מהאתרים היותר יפים שהייתי אי פעם בחיי ,והייתי בהרבה.
מגיעים לשם בהליכה רגלית קצרה ממגרש החנייה .
כדי לראות ממש טוב את עיקול הנהר קולורדו מלמעלה צריך למעשה לזחול ולהתכופף או אפילו כמעט לשכב לשכב בזהירות כל הסלעים במקום.
המראה מדהים ביופיו ומרתק מאין כמוהו.
באתר השני לא הייתי.
-
מקומות דומים ביוטההייתי בשניהם ושניהם שווים ביקור. אני אישית אהבתי יותר את פרסת הסוס. אם אתה מגיע לקניונלנדס - Islands in the sky, אז בהחלט כדאי להקדיש שעה ל Deadhorse point.
-
מקומות דומים ביוטההמקום היותר דומה הוא goosneck שנמצא צפונית ל Monument Valley
לצערי אין לי את התמונות של פרסת הסוס אלא רק הזכרונות, כדאי לבקר בכל המקומות אם נמצאים במסלול.