קוסטה ריקה לבד
-
רציתי לדעת אם זה בטוח לטייל בקוסטה ריקה בחורה לבד. כמו כן איזה תקציב דרוש לטיול של חודש ואיפה אפשר למצוא מוטלים זולים ומהיכן כדאי להתחיל את הטיול (איפה רצוי לנחות) תודה רבה -
קוסטה ריקה לבד:Reקוסטה ריקה היא מדינה מאד בטוחה יחסית לטייל בה. כמובן שצריך לפתוח את העיניים אבל אם כך עושים אין שום בעיה לבחורה לטייל לבד. לטיול של חודש צריך לפחות 900 דולר (לא כולל טיסות והוצאות נלוות) ועד 1500 תלוי באיזה רמת חייים את חיה. אכסניות זולות יש בכל מקו -
קוסטה ריקה לבד:Reהיי דקל, אני נוסעת גם לבד בתאריך 10.04 אני נוחתת בסן חוזה מוזמנת להצטרך אליי אם מתאים לך [email protected] -
קוסטה ריקה לבד:Reקודם כל , אין בעיה לטייל לבד. כמובן שצריך לשים לב לכל האזהרות הרגילות אבל חוץ מזה אחלה מדינה. אין מקום אחר להתחיל חוץ מסאן חוזה. מוטלים זולים אפשר למצוא בכל עיר/כפר בקוסטה. ממליץ על הוסטל גאודי ברחוב 38-36 בסאן חוזה.יש בו גם הרבה אינפורמציה להמשך. יופ -
קוסטה ריקה לבד:Reדבר ראשון המון תודה על העזרה יש לי עוד כמה שאלות- 1. מאיפה לדעתכם כדאי להתחיל את הטיול? איפה כדאי לנחות ולאן ואיך ליסוע משם? 2. כמה בדולרים זה נקרא מוטל זול? ומה מקבלים בתמורה? 3. האם באמת החופים מדהימים כמו שמספרים? והאם במרץ כבר אפשר להיכנ -
קוסטה ריקה לבד:Reהיי דקל תשאירי לי את המייל שלך או תכתבי לי ל[email protected] [email protected] טל -
קוסטה ריקה לבד:Redekel, hi i don`t want to scear u but i want u to know: there is an israeli guy walking around in costa rica that stills from israelies money and passport. he did it to me and others too. please look out, he will act like your