מידע מפורט על ההר הצהוב
-
חברים שמתי לב שלא פעם נושא ההר הצהוב עלה בפורום ובצדק, אז הנה הדף הכי מפורט שיצא לי להתקל בו על הנושא
http://travelchina.co.il/?p=3115
קרדיט לאתר TARVEL CHINA שנראה כאחלה אתר
-
מידע מפורט על ההר הצהובהתכוונת להר הצהוב או הנהר הצהוב.? העיר קאי פנג פו היכן ששכנה קהילה יהודית גדולה עד לפני כמה מאות שנים נחרבה בשטפון של הנהר.
-
מידע מפורט על ההר הצהובהוא התכוון למה שהוא כתב...
(ההר הצהוב). -
מידע מפורט על ההר הצהובאכן דברתי על ההר הצהוב
-
מידע מפורט על ההר הצהובהלינק הזה הלחיץ אותי מאד.. עדיין תוהה איך נעמוד במדרגות האלה (הילדון קיטר הרבה בשבעת האגמים בבולגריה בקיץ האחרון), והאם כל זה שווה במידה וקמים בבוקר והכל ערפל אחד גדול..
-
מידע מפורט על ההר הירוקההר הירוק כל ימות השנה: https://youtu.be/D00pmJ9jkdI אבל זה כבר מסיפור אחר
-
ואם כבראהבתי את גרסת הכיסוי המפתיעה הזו.
-
מידע מפורט על ההר הצהובלא יודעת מה התכנון שלכם, אבל אפשר לעלות ולרדת ברכבל ורק לטייל ביניהם, וזה חוסך לא מעט הליכה. אמנם עדיין יש הרבה מדרגות, אבל יתכן שכבר יהיה סביר עבורכם. גם אם יורדים ברכבל אפשר לקחת את הזמן יותר בטיול, ולנוח יותר.
-
מידע מפורט על ההר הצהובענת,
כמו שאמרה אורלי - אפשר לעלות ולרדת ברכבל. אבל עדיין יש לא מעט עליות וירידות מהרכבל ואליו. אני מכיר משפחה שעשתה את ההר עם שלושה ילדים קטנים כולל אחד במנשא.
אבל את צודקת שבהחלט יכול להיות ערפל ואף גשם (קל יותר או פחות) עם ראות אפס ואז שואלים אם הטירחה כדאית. זה קרה לנו (בלי ילדים).
אבל כל הענין בהר הצהוב - שלעולם לא תדעי אם יהיה ערפל או גשם, ובאיזה עצמה. לנו נפתחו השמים לכחצי שעה. והיה נהדר. ולו רק בשביל זה עשינו את כל המאמץ -דיינו.
-
מידע מפורט על ההר הצהובפעם ראשונה בחיי שאני רואה תמונות מההר הצהוב עם שמיים כחולים וראות טובה. לא בשביל זה עולים לשם...
-
מידע מפורט על ההר הצהובעולים לשם כדי לראות עננים למטה, לא למעלה

לגבי הקושי - בטוח נעלה ונרד ברכבל, אבל אני מבינה שעדיין יש המון מדרגות. מתלבטת לגבי לינה על ההר, כי זה מחייב לעלות עם תיק יותר כבד, וזה רק על הגב שלי וזה לא קל לי (כבר אכלנו אותה בטרסות האורז בטיול הקודם בסין, כאשר סחבתי לילדון רק טריינינג בתפקיד פיג'מה בנוסף לג'ינס שהיה עליו, ואז הג'ינס התרטב, והטריינינג התבצבץ מהבוץ במסלול, והילדון לא הסכים ללכת עוד ולישון אח"כ עם בגדים מטונפים..).
אני עדיין לא בשלב תכנון מעשי אבל ניסיתי להבין מה נוכל לעשות בהר ולא הצלחתי.
-
והנה דיעה אחרת על ההר הצהוב -
מידע מפורט על ההר הצהובלדעתי לא כדאי לישון על ההר, בהרכב שלכם.
אני לא זוכרת מה המרחק בין הרכבלים, אבל יש לי זכרון עמום שלקח לנו כ-4 שעות ללכת ביניהם (אנחנו לא ירדנו ברכבל אלא המשכנו למטה ברגל, אבל זוכרת את נקודת העליה אליו). אם תתחילו את היום מוקדם, אני חושבת שיהיה בסדר. חוץ מזה, אפשר להתחיל ואם אחרי שעה (נניח) נראה לך שהקצב איטי מידי, לחזור לרכבל שהתחלתם ממנו ולטייל ולתצפת באזור שלו.
לגבי כדאיות, זאת כבר החלטה שרק את יכולה לקבל

אנחנו היינו שם והראות הייתה טובה, אז קשה לי לומר איך זה ללא ראות...
-
מידע מפורט על ההר הצהובחשבנו לנסוע בייגין ההר הצהוב האנגזו שנחאי 3 שבועות במאי אבל חושבת לוותר על ההר הצהוב. האם יש מקום שווה בין בייג'ין להאנגזו או שנחאי ששווה לעצור בו?
-
מידע מפורט על ההר הצהובענת יש רכבל זה אומנם גם צריך הליכה ומדרגות בין לבין אבל מצמצם את ההליכה באופן משמעותי.
מאוד קשה לחזות את מזג האויר על ההרים זה משתנה מעכיו ההצעה שלי שאם עליתם וראיתם ערפל או עננים חכו קצת אחל תמהרו לרזת כי זה יכול להשתנות תוך כמה דקות, האם שווה מלהשאר לישון על הסגה במחיר מוגזם?לא בטוח.
אורלי יש המון מקומות בין הערים שציינת, השאלה מה בערך הכיוון מה אתם מחפשים?
-
מידע מפורט על ההר הצהובפפקין אנחנו מחפשים קצת טבע
מים, הרים, כל מה שחסר כאן:-)