יעד לטיול
-
שלום לכולם,
נשמח להמלצות ליעדים נחמדים לטיול-
הזמן - פסח (סוף אפריל)
הנוסעים - זוג+פעוט (יהיה בערך בן שנה וחצי, הצפי שלא יאהב לשבת בעגלה לפרקי זמן ארוכים)
העדפות ספציפיות - יעד לא רחוק מדיי (נראה לנו קצת קשה להעביר טיסות ארוכות עם פעוט פעלתן) וכמובן שיהיה מזג אויר נעים.
חשבתי בכיוון של כפר נופש עם מדשאות, אולי ג׳ימבורי ופינת ליטוף.. שאפשר לצאת ממנו לטיולים קצרים.
יש חיה כזו?
נשמח להמלצות בכיוון הזה וגם בכיוונים אחרים (אנחנו בראש פתוח).
תודה!!
-
יעד לטיולפסח זה עונה בעייתית לטיול
ברוב אירופה עדיין קר עד קריר ויתכן גשם. לא ממש נעים להסתובב בחוץ, בטח שלא עם פעוט. בנוסף חלק מהאתרים רק יוצאים מתרדמת החורף וחלקם עדיים סגורים או סתם עם שעות פעילות מצומצמות.
אם ניתן לדחוץ את הטיול - עדיף
אם לא, כדי להתמקם יותר בדרום אירופה, או לא אירופה ולהתרחק יותר
-
יעד לטיולתודה על התגובה.
דחייה לא כ"כ אפשרית, אז נצטרך למצוא משהו ש*יחסית* יענה על הדרישות או שנוותר כליל...

האם בדרום אירופה (איטליה? איי יוון?) יש כפרי נופש בסגנון שאני מדמיינת לי? בריכה פחות מעניינת אותנו.
ולגבי יעדים רחוקים יותר גם כן נשמח לשמוע.
תודה!
-
יעד לטיולכמה זמן? מה מצב התקציב?
לפני כמה שנים לקחתי בת שנה וחצי טיול בקליפורניה (דיסני ועוד) בפסח. היה מעולה. אבל גם נסענו עם שני אחיה הגדולים יותר, וגם זה היה טיול מאד יקר.
לא מניח שזה מה שאם מחפשים
-
יעד לטיוליש באירופה כפרי נופש עם מתקנים מקורים.
מזג האוויר עלול להיות בעייתי לפעוט בן שנה וחצי, להתרוצץ באחו.
מכאן כל כפר נופש שיש בו מתקנים מקורים,משחקיה, בריכת כדורים, מתנפחים-יתאים לכם.
השאלה היא אם זה מה שאתם מחפשים?
-
אני יכול לחשוב על גני המשחקים בחולוןלחילופין מלון גני דן באשקלון.
ברור לי שזו לא הכוונה שלכם, אני פשוט מנסה להראות שלפי הקריטריונים שכתבתם חולון תתאים יותר מכל יעד ארופאי, כולל הקריטריון של מזג האויר.
יכול להיות שיש קריטריונים שלא כתבתם? אולי מעניין אתכם עוד משהו חוץ מפינת ליטוף?
-
יעד לטיוליכול בהחלט להתאים, עם אופציה לצאת לטיולים קצרים.
-
יעד לטיולהתעלמת מדברי הדרקון שיש בהם הרבה טעם.
לא כי דווקא אשקלון (או חולון) זו ההמלצה, אלה כי לא ברור מספיק מה אתם רוצים.
כמו שנאמר - כל מלון שיש בו מתקנים שעונים לצרכים שלכם (ויש כאלה בכל מקום) יהיה טוב.
אז חוץ מנושא מזג האויר (ברור) ונושא תקציב/זמן שלא עניתם, נשאלת השאלה הבסיסית של מה בא לכם?
רוצים למצוא מלון כייפי בלונדון עם לינת ליטוף? בסקוטלנד? ברומניה? באילת? אני לא בטוח שתמצאו מלון עם פינת ליטוף בלונדון, אבל ג'ימבורי בטוח תמצאו

-
יעד לטיוללא הגבתי כי אני לא כ״כ אוהבת תגובות שנכתבות בסרקזם שכזה, גם אם יש בהן טעם.
בכל מקרה, יכול להיות שאנחנו עוד לא ממש סגורים על עצמנו, מעולם לא טיילנו עם פעוט בן שנה וחצי (טיילנו איתו בעבר בברלין, אבל הוא עוד לא הלך והיה הרבה יותר קל להסיע אותו בעגלה כל היום - משערת שבגיל שנה וחצי זה לא כ״כ פשוט).
גם אם נניח ניסע לטיול עירוני, אנחנו צריכים עיר שקל להתנייד בה בעגלה, כולל עליה וירידה מרכבת תחתית.
לגבי משך הזמן שיש לנו - שבוע. תקציב - נניח סביב 10k לא כולל טיסות.
-
יעד לטיולאל תתעלמו מעלות הטיסות, כי מחיר טיסה ללונדון למשל (שלא לאמר לוס אג'לס שאני הזכרתי) שונים מהותית ממחיר טיסה לאתונה למשל.
טיילתי עם כל הילדים בערים עם עגלות. ברוב המוחלט של המקרים אין בעיה מהותית. יש ערים טיפה פחות נוחות, אבל באופן כללי אין הרבה בעיה. מדובר על פעוט בן שנה וחצי שכבר הולך. אז אם יש קצת מדרגות הוא יכול ללכת ברגל עם היד של אמא ואבא סוחב עגלה.
אגב, אני מעדיף מהרבה אוטובוסים על פני רכבת תחתית. באוטובוס רואים את הנוף!
-
יעד לטיולתודה, ניקח את הדברים לתשומת לב!

-
יעד לטיולhttp://family.lametayel.co.il/%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%91%D7%99 %D7%9D+%D7%91%D7%99%D7%95%D7%95%D7%9F
-
יעד לטיולhttp://www.another-world.co.il/32785/%D7%A0%D7%95%D7%A4%D7%A 9_%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99_%D7%90%D7%99%D7%99_%D 7%99%D7%95%D7%95%D7%9F
-
יעד לטיולהקישור שבור
מקווה שלכך הייתה הכוונה
לא בטוחה שעונה על הבקשה לקלאב עם מתקני שעשועים לפעוט בן שנה וחצי.
-
יעד לטיולהשאלות , התגובות, אינן נעשות בסרקזם אלא כדי למקד אתכם
מה אתם מחפשים?
יש כמה פרמטרים שאנחנו יודעים כעת
1. התינוק בן שנה וחצי- פעם ראשונה מבחינתכם בטיול מסוג זה (ברלין-כמה חודשים ועגלה -לא נחשב... כי אין דינו של תינוק בן 6 חודשים ל18 חודשים).
2. התקציב לטיול אחרי טיסות כ 10.000 ש"ח
3. טווח הזמן שבוע
4. העיתוי פסח.
5. מחפשים יעד עם לינת כוכב לכל הטיול- אופציות של טיול בסביבה הקרובה מחד ואפשרות לבילוי מותאם לגיל הצעיר בתוך הריזורט/כפר הנופש מאידך.
בהנחה שאתם רוצים לטייל ולא רק להיות בג'ימבורי ופינת ליטוף (כמו שנכתב אילת)
בואי ננסה ל"נקות" משתנים שלא ברורים מה העדפתכם
1. עיר ותחבורה ציבורית.
2. מרחב כפרי ורכב צמוד.
בעיקר תלוי מה אתם מעדיפים ומעניין אתכם. יש אנשים שהם "עכברי העיר" ויש כאלו שהם "עכברי הכפר"
כשילדיי היו צעירים (אבל יותר גדולים מגיל הפספוס שלכם) לא הייתי מעיזה לטייל איתם בערים גדולות. הרעש הפחיד אותם, ההמונים, התנועה הייתה מסורבלת עם עגלה, ובסוף מצאתי את עצמי ב"גן החיות של ..." (נגיד לונדון או פריז) או בפארק העירוני של אותה עיר ותהיתי בעצם למה אני בעיר זו כאשר כל מה שאני מצליחה לבלות איתם אלו פינות ירוקות.
ומאז העדפתי איתם את המרחב הכפרי.
מעבר לכך- אני מעדיפה עם ילדים צעירים מכונית ,גמישות של שינה ואוכל, מה שפחות אפשרי בתחבורה ציבורית.
אבל---כל אחד והעדפותיו.
גיל שנה וחצי הוא גיל לא פשוט מבחינת הילדון, קשה גם לנבא היום איך הוא יתנהג בעוד שלשה חודשים-אבל בהנחה שזו שנת ההליכה הראשונה, הסקרנות, הרצון "אני לבד" -קצב הטיול יהיה בהתאם.
בואו תענו לעצמכם קודם על ההעדפות ונוכל אולי לסייע לכם.
-
יעד לטיולממליצה על קפריסין. יעד קרוב וזול, עם מזג אויר דומה לישראל. אני הייתי שם בטיול סוכות (עם ילדים יותר גדולים מהילדון שלך) והיה נפלא. האי לא גדול ומאד מגוון כך שאפשר לשלב חוויה עירונית וחוויה כפרית וטבע. אני מאד מסכימה עם יונית שחשוב לבחור יעד שיתאים להרכב שנוסע. לדוגמה, אם אתם חובבי היסטוריה וארכיאולוגיה, קפריסין מציעה שפע של אתרים שאפשר להנות בהם עם הבן שלכם. מניסיוני, אתרים כאלה מאד מוצלחים עם ילדים, לא פחות מגינה ציבורית, ואתם לא תרגישו פספוס של מי שרוצה לבקר במוזיאון והילד מפריע (כמו שיכול לקרות במערב אירופה).