עזרה דחוף!!! חולות בתאילנד!!!
-
אני וחברות כרגע בפאי בתאילנד ועוזבות מחר. כבר כמה שעות שאני מקיאה כל כמה דקות וגם אצל עוד חברה זה התחיל. יש לי את כל התסמינים של קילקול קיבה. יש לנו כדורים מהארץ שלא בטוחה שעוזרים ואני מפחדת ללכת לבית חולים פה מחשש להידבקות במשהו שעובר במחטים. מחר מהבוקר יש לנו כמעט יום שלם של נסיעות ואין לי מושג איך אני אעבור את זה במצב הזה. מה לעשות?!
-
עזרה דחוף!!! חולות בתאילנד!!!אני לא רופאה אבל גם בארץ לא הולכים לבית חולים בגלל קילקול קיבה
תשארו בחדר ותקפידו לשתות מים
-
עזרה דחוף!!! חולות בתאילנד!!!נכוו אבל המצב עכשיו בלתי נסבל
-
עזרה דחוף!!! חולות בתאילנד!!!יש לך שתי אפשרויות:
1.להתגבר על הפחד הלא מוצדק ולגשת לבית החולים המקומי שאמנם לא יהיה פאר היצירה הרפואית אבל כל עוד יש לכן משהו פשוט יחסית כמו קילקול קיבה (שיגרתי בהחלט למטיילים בתאילנד) אז אין חשש והכל בסדר, תקבלו טיפול ויעבור לכן.
לא תדבקו במחלות ולא ירדימו אותכן בחשאי ויוציאו לכם איברים למטרות סחר.פאי זה מקום מתוייר מאוד ויש שם שירותי רפואה שגם זרים משתמשים בהם בעת הצורך.
2. לסבול
-
עזרה דחוף!!! חולות בתאילנד!!!
בית חולים – יש בפאי בית חולים קטן (נמצא ב Ro Pho Cho Mae Hong Son-5151 Rd, טלפון - 66-053699031+) שמצויד בעיקר לטיפול במקרים פשוטים ולכן מומלץ לדחות טיפול רפואי מורכב לבתי החולים בצ'אנג מאי או אפילו בנגקוק במידת האפשר.החלמה מהירה..

-
עזרה דחוף!!! חולות בתאילנד!!!א. לא ידעתי שקלקול קיבה זה מקרה רפואי מורכב
ב. לא הייתי חושש להגיע למרפאה לקבלת טיפול..החשש שלך מוגזם לדעתי.
ג. את יכולה להיכנס לכל בית מרקחת ולבקש תרופה נגד קלקול קיבה ותקבלי ללא מרשם וללא בעיה
ד. תרגישו טוב.
-
מה שלומכן ? איך אתן מרגישות ? -
נ יתוח לשינוי מין לא הייתי עושה בבית החולים בפאיאבל אם אתן עדיין לא בסדר ומרגישות לא טוב.
אל תהססו ללכת לשם.
אני טופלתי שם לפני אי אילו שנים.
בית החולים נראה כמו בארץ לפני מאה שנה חיצונית אבל כל הציוד מודרני לחלוטין.
ומה כבר צריך בשביל שלשול?
במקרה הגרוע של התייבשות - איפוזיה, אין לכן מה לפחד - מודרני לחלוטין.
-
avi אז איפה כן היית עושה את הניתוח לשינוי מין ?