התלבטות מה עדיף
-
נוסעים לחופשה מושלגת בשוויץ. יש התלבטות רשה בין כמה שעות במרחצאות באד רגאז שהבנתי שמיוחדים במינם לבין הליכה בשלג מודרכת של שעתיים בנוף עם מדריך פרטי )לא מצאתי קבוצתי( באיזור סנט מוריץ. שניהם יקרים.ההליכה בשלג יותר יקרה. בהתעלם מהשיקול הכספי מה עדיף? לא מצליח להחליט. אוהב נופים וגם מרחצאות. מה יותר מיוחד ומה אפשר יהיה למצוא גם במקומות אחרים. אני רושם תחת היוזר של אשתי למי שתהה..
-
התלבטות מה עדיףנופים.
מרחצאות יש בהרבה מקומות.
-
התלבטות מה עדיףאישית-גם אני הייתי בוחרת בטיול בשלג. נראה לי הרבה יותר מיוחד-בתנאי מובן שמזג האוויר מאפשר.
-
התלבטות מה עדיףלקחת בחשבון שכל איזור מושלג ובכלל זה סנט מוריץ עצמה וכמובן שגם ברכבלים שאעלה בהם. ההבדל כאן הוא ההתנסות בהליכה בשלג ביער או בשטח פתוח עם מישהו מקצועי שמכיר את האיזור וכולל הסעה לשם. עולה כמובן יקר מאוד אבל אם חוויתי אני מוכן להשקיע. אין לי מושג אם יהיה קשה לי או קל.
ספא יהיה גם במלון עצמו אבל אני מניח שזה לא באד רגאז.
כשכתבתי בפורום בטריפ אקוויפר רשמו לי שוויצרים שזה יקר מאוד עבור הליכה בשלג שבתכלס אפשר לעשות לבד כי לא מצריך לימוד. מצד שני אני בניגוד אליהם כנראה לא אתחיל לצעוד באיזה מקום לבד בלי שאני מכיר את המקום.
אפשרות שלישית זה כרכרה עם סוסים בטבע מושלג אבל אני מניח שזה פחות חוויתי ויותר דומה לנסיעה ברכבת
-
התלבטות מה עדיףאולי אפשר לשכור נעליי שלג או שיש מסלולים שניתן ללכת בהם בנעלי הליכה (נעלי טיולים טובות) ? בדקתם את האפשרויות האלו?
ניתן ללכת עצמאית בנופים קסומים. מכירה את האזור בקיץ(טיילנו פעמיים).
-
התלבטות מה עדיףאין בעיה לשכור נעלי שלג. יש גם מסלולים שלא צריך נעלי שלג. יחד עם זאת אשתי לא תצטרף לדברים הללו ולבד נראה לי בעייתי בשלג ללכת לבד.
כאן ההבדל היחידי שמצטרף מישהו מקצועי מטעם חברה ואם רוצים צריך להזמין מראש (כך אמרו לי במלון) שכן אחרת יתכן ויהיה תפוס היות ומדובר בשיא העונה.
למשל ל muottas muragl כן נעלה לתצפית באופן עצמאי וכן ל Divolezza.
פה מדובר במשהו קצת שונה אך היות שלא עשיתי מעולם קשה לדעת מראש אם יפה או לא אם קשה או קל. באופן קבוצתי וזול יותר יש לצערי רק בימים שלא נהיה שם.