ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה דחופה!!!

פורום אירופה
    6
    11
    3325
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ליאור4449
      ליאור4449 נערך לאחרונה על ידי

היי כולם באוקטובר נסעתי לצכיה עשיתי שם החזרי מס ושמתי בתיבה הזו בשדה התעופה הכל בדיוק כמו שהסבירו לי. בחודשים נובמבר ודצמבר היו לי הורדות של הרפובליקה הצכית שקשורות בהחזרי המס. מישהו יודע איך אני יכולה לפתור את זה ולקבל עוד מידע בנושא? אני רוצה לדעת כמה עוד אני צריכה לשלם ואם אני בכלל יכולה לפתור את זה ולקבל את כספי בחזרה. תודה רבה לכם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

עזרה דחופה!!!

ראשית - זה לא דחוף. ״עזרה דחופה״ זה למישהו שתקוע כרגע בשדה תעופה בעיר נידחת במונגוליה ורוצה לחזור לארץ, נגיד, זה דחוף. פרטים בכותרת יעזרו בכל אופן.

שנית - השאלה לא ברורה. מה זאת אומרת ״היו לי הורדות של הרפובליקה הצכית שקשורות בהחזרי המס״? ואם מדובר בתשלומים שנפרסמו ע״פ בקשתך, איך ייתכן שאת לא יודעת כמה תשלומים נותרו? ובכלל הגשת בקשה להחזר מס, אז למה הדיון הוא תשלומים שמשולמים על ידך? 

חשוב להבהיר, לכל מקרה, שאין החזרי מס על הוצאות שהות במדינה. כלומר, הוצאה על מלונות, טיסות, נסיעות, מסעדות וכו׳. אם הגשת בשדה התעופה את כל הקבלות והטפסים שניתנים בחנויות כנדרש - ובהנחה שאלו לא הלכו לאיבוד בידי הצ׳כים - את אמורה לקבל צ׳ק בדואר. התיבה בשדה הייתה של Global Blue? אם כן, כדאי לך לפנות אליהם ישירות... 

• Soft Cell
          Soft Cell נערך לאחרונה על ידי

עזרה דחופה!!!

יש מצב שקיבלת מהם כסף מראש ?

• יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

עזרה דחופה!!!

לא ברור

1. החזרי מס- זה כסף שמקבלים לא שמשלמים.

2. מי הוריד? מאיפה הורידו? עבור מה? 

אנא נסי להסביר ברור יותר.

• ליאור4449

עזרה דחופה!!!

נתתי להם את כל הקבלות ומלאתי טפסים ואז הם נתנו לי כסף מזומן. הם אמרו לי שבשדה לפני העייה למטוס אני צריכה ללכת לגלגובל בלו למלא גם שם טפסים ואז לשים בקופסא כזו את המעטפה עם כל הקבלות והטפסים. עשיתי את זה ואחרי חודש וחודשיים מהנסיעה ראיתי שיש לי הורדות באשראי מהחברה שלהם. חוץ מההחזר מס לא השתמשתי באשראי בכלל.

• gauntlet
                gauntlet נערך לאחרונה על ידי

עזרה דחופה!!!

חישבת כמה היו הורדות לעומת הסכום שקיבלת?
                אם מדובר באחוזים בודדים כנראה שזו עמלה או משהו של הסניף הספציפי

סתם שאלה - אם ההחזר במזומן, למה היית צריכה לתת פרטי כרטיס אשראי? 

• ליאור4449

עזרה דחופה!!!

ראשית- זה הכסף שלי ומבחינתי זה מאוד דחוף. אני סטודנטית אין לי עודף..

שנית- התשלומים לא נפרסו על פי בקשתי. חוץ מהחזרי המס לא השתמשתי כלל באשראי, גם לא במלון. הכל נסגר מהארץ דרך חברת נסיעות מסודרת- איסתא וההחזרי מס היו על קניות שנרכשו בצכיה בפראג. אני לא יודעת כמה תשלומים נשארו כי לא רשום לי בפירוט הוצאות כמה תשלומים נשארו לי ואני לא יודעת על שום חיוב שאמור להתבצע. והשאלה נובעת מזה שהגשתי בקשה להחזרי מס ופעלתי בדיוק כפי שאמרו לי ובכל זאת יש לי חיובים בכרטיס תחת הכותרת global blue service czech republic/

• ליאור4449

עזרה דחופה!!!

ההחזר היה במזומן אבל הם דרשו אשראי כי אמרו לי שאם אני לא מביאה את כל הקבלות והטפסים אז מורידים לי מהאשראי את מהש קיבלתי פלוס קנס. מה שהורידו לי לעומת מה שנתנו לי לא זהה נתנו לי הרבה יותר כסף ממה שמורידים לי אבל כל חודש אני רואה כל פעם 2 שני חיובים שונים.

• דוקטור דו ליטל
                      דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

ראשית תבדקי דחוף !!! בחברת האשראי

כמה תשלומים ועל אלו סכומים נותרו לך.

אפשר באתר האינטרנט ואפשר בטלפון.

אחרי שתבדקי מהו סך כל הסכום שאת צריכה לשלם לעומת סך כל הסכום שקיבלת חזרה יהיה אפשר להבין טוב יותר איך להתנהל.

• יונית
                        יונית נערך לאחרונה על ידי

עזרה דחופה!!!

ליאור

למרות שלך מאד ברור מה התהליך, אני מוצאת כל פעם פרטים חדשים.

"ההחזר היה במזומן (איפה? בחנות עצמה? שדה התעופה ? ) אבל הם (מי זה הם?) דרשו אשראי(עבור מה? ) כי אמרו לי שאם אני לא מביאה את כל הקבלות והטפסים (אמרו לך בחנות שאת צריכה להציג את הניירת בשדה התעופה? ) אז מורידים לי מהאשראי את מהש קיבלתי פלוס קנס.(בשדה התעופה הצגת. אבל אם אני מבינה לא נרשם או לא תויק או לא הוצג ? ולכן "הרשויות" מורידות לך מכרטיס האשראי את הסכום של החזר המס שניתן לך בחנות במזומן)

מה שהורידו לי לעומת מה שנתנו לי לא זהה נתנו לי הרבה יותר כסף ממה שמורידים לי אבל כל חודש אני רואה כל פעם 2 שני חיובים שונים.

(נתנו לך הכוונה לכסף מזומן בחנות כהחזר? יותר כסף ממה שמורידים? -2 חיובים שונים אולי 2 חנויות שונות? )

אם אני מבינה את הסיפור הקצת מבולבל ולחוץ

שלמת בחנות במזומן

קיבלת במקום החזר מזומן על המעמ וגיהצת שם את כרטיס האשראי לערבון.

התבקשת להציג את הניירת בשדה התעופה (ולא בוצע? או לא תקין?)

ולכן החנויות הצ'כיות שלא קיבלו את הטופס חתום משדה התעופה(?) מורידים לך את החלק שהוחזר לך ולא קוזז.

כמו שכתב הדרקון עם הנערה- תבדקי בחברת האשראי שלך--מי הוריד, כמה הוריד, וכמה עוד צפוי לרדת.

ונסי להביא מידע יותר ברור

בתאריך X קניתי בחנות Y סכום של Z -קיבלתי במקום החזר של A וגיהצתי אשראי לביטחון.

בתאריך CX ו....

ואז בשדה התעופה הגעתי לגלובל- מילאתי את הנייר הזה , קיבלתי את האישור R והחל מחודש זה אני מקבלת חיובים על .... מ......

אחרת מאד קשה להבין מה קרה שם ואיך מקבלים את הכסף בחזרה.

• דוקטור דו ליטל
                          דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

כנראה שכבר לא כל כך דחוף.......

אולי הסתדרה

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון