חבילת סלולר עם h2o wireless
-
שלום חברים יקרים, האם מישהו מכיר איך רוכשים חבילה שלהם לתאריך מסוים לאחר שרכשתי כרטיסי סים באינטרנט? אני אהיה בארצות הברית במרץ ואני רוצה לרכוש חבילה לחודש שתהיה משולמת מראש.
אשמח לעזרה
תודה מראש!
-
חבילת סלולר עם h2o wirelessאת כל הפעולות הבאות כדאי לעשות סמוך ככל האפשר לנסיעה (יומיים-שלושה), אחרת הכל יפקע עוד לפני שתיסע.
הכל עושים באתר של H2O:
דבר ראשון יהיה צורך להחיות את הסים. עם הסים קיבלת קוד הקרוי ActFast Code. קוד זה יהיה צורך להזין באתר ולבחור איזור חיוג אמריקאי כלשהו. אני נוהג לבחור את האזור הראשון שבו אשהה, אבל אין לזה חשיבות רבה.
כדי לעשות זאת, בחר מהתפריט שבאתר ב-:
Services > Activation > Activate a New Number
אם אין לך Username ב-H2O, תצטרך קודם לפתוח לעצמך אחד ע"י:
Register Now
יתכן שתצטרך למסור כתובת. כדאי לתת כתובת אמריקאית, למשל של המלון הראשון בו תהיו.
לאחר מכן תקבל מספר טלפון (באזור החיוג הנ"ל) המיוחס לסים הזה ואת התוכנית שתרצה תוכל לרכוש באתר עבורו, למשל:
Plan > Monthly Unlimited
ואז בוחרים בתוכנית הרצויה. החבילה מתחילה להיות בתוקף מיידית. היזהר שלא לאשר חידוש אוטומטי !
לאחר התשלום הם שולחים SMS למספר האמריקאי שקיבלת. את הסים האמריקאי הכנס לטלפון רק בארה"ב ואז תקבל את ה-SMS וכשתלחץ על הקישור שיש במסרון, הוא יקנפג לך את הטלפון לתוכנית המתאימה.
לפעמים לא כל התכונות עובדות ואז יש צורך להתקשר (בחינם) לשרות הלקוחות של H2O והם יקנפגו לך את המכשיר טלפונית.
-
חבילת סלולר עם h2o wirelessתודה על המענה המהיר,
הטיול שלי לא מתחיל בארצות הברית כך שמה שאתה אומר אצטרך לבצע במהלך הטיול יום יומיים לפני ההגעה לארצות הברית? מספיק שיהיה לי WIFI ואני אוכל לעשות זאת? אין אפשרות אצלם להפעיל מ-תאריך מסוים?
את כל השלבים שרשמת יש צורך לעשות יום יומיים לפני או שאפשר להתחיל בשלבים הראשונים של המספר של מעכשיו?
לגבי ההגדרות מדובר בהגדרות של הרשת כדי לגלוש באינטרנט נכון? לדעתי אפילו יש להם תצלומי מסך של איך לעשות את זה, אני צודק?
-
חבילת סלולר עם h2o wirelessאין אפשרות לקבוע תאריך מסוים.
אפשר להפעיל את ה-SIM עד 30 יום לפני הפעלת התוכנית. אבל מרגע ששילמת על התוכנית, מתחילה ספירת ה-30 יום.
אני ממליץ שבגרע שתיכנס לארה"ב, תתקשר לשירות הלקוחות של החברה (טלפון חינם, 1-800-643-4926) ותפעיל את ה-SIM ותשלם על התוכנית בה תבחר. כפי שנכתב כבר, תמסור כתובת בארה"ב, אפשרית של המלון, כולל מיקוד.
-
חבילת סלולר עם h2o wirelessכשיהיה לך Wi Fi תוכל לעשות אקטיבציה ורכישת חבילה, אבל כל עוד לא תהיה בארה"ב, לא תוכל לקבל את המסרון עם הקישור המבצע קינפוג.
באתר של H2O יש הסברים כיצד לקנפג לבד. אני לא התעמקתי בזה ופשוט הפעלתי בארה"ב את הקישורים שהם שלחו. כשמשהו לא עבד, פניתי לשרות לקוחות והם סידרו זאת טלפונית, או במסרון נוסף עם קישור לקינפוג מתוקן.
-
חבילת סלולר עם h2o wirelessמה היתרונות של h2o על החברות t mobile or t&t ?
-
חבילת סלולר עם h2o wirelessH2O מפעיל וירטואלי שעובד על הרשת של AT&T, שמתאימה לרוב הניידים הנמכרים בארץ.
T-MOBILE לא מתאימה לכל הניידים, צריך לבדוק לפי התדרים של כל מכשיר ומכשיר. ברשת זאת יהיה אפשר לנהל שיחות אבל במקומות רבים בארה"ב הטלפון יעבוד רק על מהירות 2G או EDGE. אמנם בתקופה האחרונה פרסו אנטנות רבות, אבל בעיקר עבור הרשת LTE או כפי שמכירים בארץ 4G.
H2O מכלילה בתוכניות החודשיות שלה שיחות טלפון ללא הגבלה לנייחים ולניידים בארץ ללא תוספת תשלום.
היתרון של עשיית תוכנית ישירות באחד הסניפים הרבים של AT&T או T-MOBILE הוא שיש למי לפנות אישית במקרה שהתוכנית לא תעבוד או תקלה אחרת. ב-H2O מדובר בשירות טלפוני שלעתים קשה להשיג אותם, אין להם משרדים או סניפים פיזיים בארה"ב.
יתרון נוסף של T-MOBILE, למי שיש טלפון מתאים לרשתות שלהם, הוא שאפשר לעשות תוכנית שעובדת בקנדה, מקסיקו וארה"ב.
זאת הסיבה שאני מחזיק בטלפון GALAXY NOTE 4 שמסוגל לעבוד על שתי הרשתות הנ"ל גם ב-LTE. צריך להיות דגם NC910C או F.
אפשר לבדוק איזה תדרים יש לכל טלפון נייד לפי הדגם המסוים באתר GSMARENA.COM.
-
חבילת סלולר עם h2o wirelessתשובה מפורטת תודה
יש לי מכשיר אייפון 6 פלוס
בדקתי באתר וצרפתי תמונה עם תוצאת התדרים
השאלה איך יודעם אם מתאים ל t mobile ?
לפי התשובה שלך אם אנחנו מתכוונים להיות בניאגרה צד קנדי עדיף t mobile ?
או ש t&t רשת יותר טובה וגם ניתן לקלוט גלישה טובה בארהב וגם בניאגרה קנדה ?
קצת התבלבלתי. מה עדיף ?
-
לגבי T-MOBILEחברה זאת עושה מאמצים אדירים לפרוש את רשת ה-LTE שלה בכל ארה"ב. לפי מה שראיתי לגבי ה-IPHONE שלך, אם הוא UNLOCKED, הוא אמור לעבוד גם על הרשת של T-MOBILE.
צריך להיכנס לחנות של T-MOBILE כלשהי ולבדוק את התוכנית THREE COUNTRIES, שמקנה שיחות, SMS ו-DATA במקסיקו, קנדה וארה"ב.
למיטב ידיעתי יש לשלם תוספת על ה-SIM. הסימ יכול לשמש אתכם לנסיעות הבאות לארה"ב.
הנה התוכניות שהן ללא התחייבות.
-
חבילת סלולר עם h2o wirelessאנא אשרו כי הבנתי נכון
עלי יומיים לפני הטיסה לארצות הברית ממקסיקו (זה הנסלול) להתחבר לwifi ולהכנס לאתר שלהם לרכוש חבילת סלולר ולעשות אקטיבציה לסים.
ברגע שאני נוחת ויוצא משדה התעופה אני מכניס את הסים למכשיר ואמור לקבל sms אוטומטי עם קינפוג ובמידה ולא אקבל או לא יהיהטוב ארים טלפון מהסים עצמו למספר של השירות והם כבר יעזרו לי.
עוד משהו קטן, אני זוכר שרכשתי בעבר דרכם ורובן עזר לי (קרדיט לאיש הנהדר ) ברכישה כיוון שהיה בעיה עם כרטיס אשראי ישראלי.
מכירים האם עדין יש בעיה? האם בינלאומי פותר אותה?
-
חבילת סלולר עם h2o wirelessהבנת נכון, אלא שהאקטיבציה צריכה להתבצע לפני רכישת החבילה.
זכור לבחור מראש אזור חיוג אמריקאי וכתובת אמריקאית. כאמור, אני נתתי של המלון הראשון שבו הייתי.
בקיץ האחרון שילמתי מהארץ (יומיים-שלושה לפני הנסיעה) על החבילות (ל-3 סימים שונים) בכרטיס אשראי לאומיקארד-ויזה ולא היתה שום בעיה.
אם מדובר על מספר סימים, כדאי לבדוק את התאמת התוכנית המשפחתית/חברים שיש ל-H2O.
-
חבילת סלולר עם h2o wirelessמדובר ב2 תודה רבה אעדכן בנעשה בהמשך
-
חבילת סלולר עם h2o wirelessהיי,
ניסיתי לבצע אקטיבציה אך משום מה באקטיבציה הוא כבר נותן לי לבחור תוכנית + להזין את כרטיס האשראי שלי.
האם זו היא טעינת הכרטיס ב60$ לדוגמא ? ( עלות החבילה)
או שזה מתחיל מעכשיו ?
-
אם אתה משלם עכשיו, זה מתחיל מעכשיואז עדיף שתעשה זאת כאשר תגיע לשם או בסמוך לנסיעה יום לפני.
-
אם אתה משלם עכשיו, זה מתחיל מעכשיואחלה ,תודה
-
אם אתה משלם עכשיו, זה מתחיל מעכשיועניתי לך גם בפרטי.
כפי שראובן גם כתב לך, הכל כדאי לעשות הכי סמוך להגעה לארה״ב, כי:
- האקטיבציה מתחילה את חיי הסים ואם לא תירכש עבורו חבילה כלשהי תוך זמן מסוים, אז תוקף הסים יפקע. אינני זוכר כרגע, האם זמן זה הוא חודשיים או חצי שנה
- רכישת חבילה מתחילה את השרותים שנרכשו מיידית והם יפסקו בדיוק חודש מאז רכישת החבילה. רכישה כזו גם מאריכה את חיי הסים.
את שתי הפעולות אני עשיתי זו אחר זו כיומיים לפני הנסיעה לארה״ב.
חשוב מאוד בעת רכישת החבילה, שלא לסמן בטעות חידוש אוטומטי !