תקציב לחופשה
-
שלום לכולם,
אני וחברה שלי מתכננים לטוס לתאילנד באמצע ספטמבר לתקופה של חודש וחצי (6 שבועות) עד סוף אוקטובר כמעט.
אנחנו מעוניינים בחופשה ברמה טובה, כלומר בתי מלון טובים ומפנקים, טיסות פנים וכו'.
האם לדעתכם תקציב של 20,000 ש"ח כולל טיסות מספיק לשנינו?
אני מודע לכך שהשמיים הם הגבול מבחינת תקציב, אבל האם זה סכום סביר?
תודה!
-
תקציב לחופשהיותר כדאי תחשוב בכיוון של גסטהאוסים "מפנקים"

רק הכרטיסים הלוך חזור לשניכם זה בערך 8 אלף בלי טיסות פנים
על מה אתה רוצה לחיות בטיול?? מים וירקות??
אתה לא בכיוון!!
מציע לך או לקצר משמעותית את זמן הטיול ולהיות ראלי יותר לגבי לינה או לחסוך כסף לשנה הבאה
-
תקציב לחופשהולי אמרו ש-12 אלף ש"ח (גם אם הטיסות באמת יעלו 8 אלף) לחודש (עזוב חודש וחצי) בתאילנד בתקופה הזו זה הרבה כסף
-
תקציב לחופשה20K זה בערך עלות לחודש וחצי ללא טיסות
עכשיו תחפש כמה תעלה טיסה ותחפש את התקציב ( או שתסעו לפחות זמן..)
-
תקציב לחופשהמלון נורמלי יעלה לכם כ 50$ ללילה.מחיה,בילויים טיולים אוכל שתיה נסיעות מסאג'ים טיפים וכו' יעלו לכם עוד 150$ ליום כבר הגענו ל 200$ ליום. טיסות פנים תוסיף עוד בערך 100 $ לטיסה לאדם.הממוצע הוא כ 3 טיסות פנים. בקיצור,9600 דולר לשניכם זה התקציב הנורמלי לחודש וחצי .וזה ל ל א הטיסות לשם! לסיום,תצטרך כ 12,000$ לטיול
-
תקציב לחופשה - שינוי בתוכניותראשית תודה לכולם על התגובות!
אז לאחר התגובות שלכם, ולאחר שהתייעצתי עם עוד אנשים החלטנו לקצר את הטיול ולהגדיל את התקציב.
התכנון כרגע הוא לטוס מה-1 לאוקטובר ועד ה-3 לנובמבר, כלומר לחודש. מבחינת תקציב אנחנו מתכננים להוציא 20 אלף ש"ח לא כולל הטיסות אל תאילנד (הטיסות הן בתקציב נפרד).
האם עכשיו זה סביר?
-
סביר בהחלטבתנאי מחיה ממוצעים הסכום הזה סביר
ממליץ לקחת כרטיס אשראי למקרה שיגמר התקציב תוכל למשוך סכום נוסף
-
סביר בהחלטסביר.אבל לא יותר מזה.דים לב לא לחרוג משהיה של 30 יום בתאילנד.ליותר זמן תזדקק לויזה משגרירות תאילנד
-
תקציב לחופשה - שינוי בתוכניותברור שזה מספיק!
אבל מצד שני אתם לא צריכים מלונות מפוארים.. תחשוב על זה-תטוסו לתאילד בשביל להיות במלון יפה וטוב או בשביל לראות אותה ולטייל?
לפעמים תקחו סתם מלון בשביל מיטה מקלחת ושיהיה מקום לשים את המזוודה
ובמקומות יותר שקטים כמו קו טאוו בנקוק וכו' תתפנקו במלון מפואר