מקדים את הטיסה
-
אין לי סבלנות להשאר יותר בארץ... נחזיר את מה שהייתי אמור לחסוך... כבר כשאני אחזור ארצה בחודשיים עבודה...
אני מחפש טיסות לשבוע הבא מקווה שאני אמצא משהו מתחת ל-1300 דולר..
כמה כסף מזומן כדאי לקחת איתי לטיסה וליום של הנחיתה? 500 שקל נראה לכם מספיק?
תודה.
-
מקדים את הטיסהושאלה נוספת.
האם כדאי בקולומביה לרכוש סים מקומי (אני נוסע עם הסמרטפון) כמה יעלה לי sim? וכמה יעלה לי לדבר שם?
-
קח איתך הרבה מזומןאני לא בטוח שבעלי העסקים שאיתם אתה מתכוון לבוא במגע מקבלים כרטיס אשראי או המחאות נוסעים.
בקשר לכרטיס סים - אם אתה ממילא מתכוון להישאר בכמה מקומות סגורים ולא לצאת מהם, אני לא יודע עד כמה תזדקק לאחד כזה. בהנחה שבמקומות שבהם תתאכסן יהיה אינטרנט אלחוטי, תוכל פשוט לתקשר דרך סקייפ, ווייבר, ווטסאפ וחבריהם. אם אתה בכל זאת מתכוון לעשות כמה גיחות החוצה אז זה יכול להיות רעיון לא רע, בעיקר אם אתה מתכוון להגיע למקומות ברגל או בתחבורה ציבורית, ואז יכולות הניווט של הסמארטפון הן בעלות ערך רב אם יש לך חבילת אינטרנט סלולארי.
בקשר לכרטיס - מבדיקה שטחית שעשיתי באתר Skyscanner נראה שיש כרטיסים בפחות מ-1300 דולר ארה"ב לשבוע הבא, אבל כמובן שלא מדובר בכרטיסים פתוחים. נראה לי שאם תתחייב לתאריך חזרה תוכל להשיג מחיר סביר בשביל הזמנה של הרגע האחרון.
-
קח איתך הרבה מזומןתודה רובוט.
> אני לא בטוח שבעלי העסקים שאיתם אתה מתכוון לבוא במגע מקבלים כרטיס אשראי או המחאות נוסעים.
כמה כסף מזומן בד"כ לוקחים ליום של הטיסה ולנחיתה? (מונית לקאסה, ועל כל מקרה..)
> בקשר לכרטיס סים - אם אתה ממילא מתכוון להישאר בכמה מקומות סגורים ולא לצאת מהם, אני לא יודע עד כמה תזדקק לאחד כזה
אני חושב שזה שימושי, אם אתה יוצא למסיבה או משהו... שתוכל לתקשר עם הקאסה על כל מקרה... אם שימוש בסים מקומי הוא זול.. זה נראה לי שווה..
אתה יודע במקרה עלויות?
>