אורלנדו - עזרה בתכנון
-
שלום לכולם,
אנחנו 3 אחים (34,31,24) נהיה במיאמי בחודש מאי 10 ימים,
אני רוצה לתכנן את הנסיעה לאורלנדו לפארקים - אני רוצה שנלך לעולם המים, דיסקברי קוב, יוניברסל סטודיוס, פאן ספוט.
אשמח להמלצות איזה פארק מים מתאים עבורנו,
מה כדאי לנו מרכז החלל או פארק epcot?
אנחנו רוצים לבקר גם בcitywalk, בדאון טאון דיסני.
איזה מרכז קניות מומלץ?
אשמח לטיפים נוספים אם יש...
המון תודה!!!

-
אורלנדו - עזרה בתכנוןבגילאים שלכם, פארק אפקוט ישעמם אותכם לגמרי. לא מומלץ. מרכז החלל (קייפ קאנאברל) - אם אתם בעניין של חלל יהיה לכם מאוד מעניין. אם לא - אפשר לוותר. לי יצא להגיע לשם יום לפני שיגור של מעבורת (השיגור הלפני אחרון) והיה מדהים מבחינתי לראות את המעבורת מוכנה לשיגור.
יוניברסל - כדאי לבקר ב2 החלקים.
דאון טאון דיסני - אפשר להגיע לשם באחד הערבים, אין צורך לשרוף על זה יום.
-
אורלנדו - עזרה בתכנוןעמיחי תודה!
מהם שני החלקים של יוניברסל סטודיוס?
האם תוכל לתת לי טיפים
גם לגבי פארק אברגלייס? שווה להגיע?
האם כדאי להגיע גם לטמפה או שאפשר לוותר?
-
אורלנדו - עזרה בתכנוןאם תהיו בדיסקברי קוב אז הכרטיס שם כולל גם את עולם הים ופארק המים אקווטיקה, אז זה פארק המים שכדאי שתלכו אליו.
ליוניברסל יש שני פארקים - איילנד אוף אדוונצ'ר ויוניברסל סטודיוס. בשניהם יש אזור של הארי פוטר ואם קונים כרטיס שמאפשר דילוג בין הפארקים, אז ניתן לנסוע ברכבת The Hogwarts
Express בין הפארקים, שהבנתי שגם נחמד בפני עצמו. אני חושבת שכדאי שיותר תתמקדו במה אתם רוצים לעשות ולראות בכמה זמן ואז ניתן יהיה לתת לכם טיפים מועילים
-
אורלנדו - עזרה בתכנוןלגבי אברגלייס - מדובר בשמורת טבע ענקית, רובה ביצה שטוחה. יש כמה פעילויות נחמדות בשמורה:
- מסלולי הליכה יפים, למשל Anhinga Trail
- רכיבה על אופניים במסלול יפה, שטוח לחלוטין Shark Valley Loop Rd
- שיט בסירות שטוחות
ברוב המקומות יש הזדמנות לפגוש תנינים באופן בלתי אמצעי, ממש מקרוב (אני ממש מתכוון לקרוב). אם מעניין לכם טבע, זה מאוד מרשים. אם אתם גם חובבי צילום יש הרבה הזדמנויות לתמונות יפות (צילמתי שם סרט וידאו של נשיונל גאוגרפיקס...).
אבל תביאו בחשבון שהשמורה רחוקה מאורלנדו, קרובה יותר למיאמי.
-
אורלנדו - עזרה בתכנוןאברגליידס - אכן קרובה למיאמי. לקחת טיול ב-AIRBOATS, אם חובבי טבע, ללכת על גירסה ארוכה (לפחות שעתיים).
טמפה - אם אוהבים אקסטרים, לטעמי הבוש גרדנס טובים יותר מהפארקים של אורלנדו (נכון ל-2010). סה"כ נסיעה של שעה מאורלנדו, שווה לשקול.
-
אורלנדו ומיאמי - עזרה בתכנוןהיי חברים, תודה רבה!
אני אפרט קצת יותר...
אנחנו מתחילים את הטיול במערב ארה"ב ונטוס למיאמי ל10 ימים לכן חשבנו לנסוע לכמה ימים לאורלנדו לפארקים, לטמפה וכמובן מיאמי.
חשוב לי לדעת האם יום אחד מספיק לכל פארק...
לגבי מאימי - אני רוצה לבקר במיאמי ביץ, פארק המגדלאור,קי ווסט, 90 מייל, בית הפרפרים..
זהו בינתיים, לא הספקתי לעבור על הכל אז נכון לעכשיו זה קצת מבולגן..
אשמח לכל טיפ או הערה!
תודה..
-
אורלנדו ומיאמי - עזרה בתכנוןכדי לדעת לעזור יותר טוב, היה כמה פרטים שיעזרו להבין יותר טוב:
מה אורך הטיול הכולל? מה התוכנית של תחילת הטיול (בראשי פרקים)? מה עושים במערב? האם מבקרים במערב בפארקי שעשועים?
האם הטיסות כבר מוזמנות? וטיסות הפנים? למשל, האם ניצן לשנות את הטיסות כך שההגעה תהיה לאורלנדו?
כמה זמן תהיו שם בדיוק? כתבת 10 ימים - אבל זה יכול גם להיות רק 8 ימים (כי יש יום הגעה מהמערב ויום עזיבה). כמה ימי נטו נשארים?
הפרטים האלו מאוד יעזרו.
-
אורלנדו ומיאמי - עזרה בתכנוןהיי,
אנחנו נוחתים בסן פרנסיסקו ב29.4 לשבועיים ויום וממריאים מל"א למיאמי ב14.5 (06:30)
וחוזרים לארץ ממיאמי ב24.5 (17:00) הטיסות כבר מוזמנות ואין אפשרות לשנות, סגרתי 10 ימים כי חשבנו לעשות קרוז לבאמאס אבל זה לא הסתדר בסוף...
אז אני רוצה לרכז את הפארקים לאורלנדו ולרווח מעט את הזמן במערב, (למערב חשבתי לפתוח הודעה בנפרד) חשוב לי לדעת מבחינת הזמן כמה להקדיש לאורלנדו ושהאטרקציות באמת מתאימים לנו לגיל, לגבי טמפה האם מומלץ וכמובן מקומות חובה במיאמי..
המון תודה!!
-
אורלנדו ומיאמי - עזרה בתכנוןהנה הקישור על יוניברסל בוש גארדנס אורלנדו
מהבלוג שלנו. אמנם זה טיול בר מצווה, אבל מבחינת תכנים- הרבה דברים מתאימים לכם.
הייתי מחלקת שבוע אורלנדו והשאר מיאמי לסיום. דאון טאון דיסני בעיני ממש לא חובה (אבל זו כמובן שאלה של טעם אישי).
תבלו!
-
אורלנדו ומיאמי - עזרה בתכנוןמעולה, אחלה בלוג נהנתי מההמלצות ומהכתיבה..
מקסים! תודה