טיול בנורבגיה
-
הי אנחנו מתלבטים בטיול משפחתי בנורבגיה .האם לצאת מאוסלו מערבה לברגן ומשם צפונה עד לאונדאלסנס ומשם ללילהאמר וחוזר לאוסלו או להתחיל מברגן ולחזור מצפון לאוסלו? האם שווה לעשות את כל הדרך מאוסלו לברגן בעבור מפל ורינוואסר?תודה מראש
-
טיול בנורבגיהטיול בנורווגיה הוא בעיקר טיול נופים ופחות ערים ממליץ לצאת למספר ימים מאוסלו לכיוון ברגן במסלול שמקיף את חצי האי החוויה והנופים הם מעולם אחר.
-
טיול בנורבגיהבטיול הראשון שלי לסקנדינביה נסעתי מנורד קייפ בצפון ועד אוסלו בדרום.
ואז הגעתי למסקנה שבטיול השני יישמתי אותה : להתרכז מברגן צפונה באיזור זה הפיורדים הכי יפים. אפשר לבצע טיול מעגלי ברגן- ברגן.
תוכלו לקרוא על המסלול שלי בפוסט בבלוג למטה.
רחל לבון
-
טיול בנורבגיהלדעתי, הכל תלויי בזמן שלרשותכם מכוון שהאיזור מדרום לברגן שונה ומעניין לא פחות מהאיזור שמצפון לעיר.
מכוון שלא ציינתם מה בדיוק 'עושה לכם את זה' קשה לי להתייחס. ולא! לא מדובר 'רק' במפל אחד מעניין בדרך מאוסלו לברגן.
-
טיול בנורבגיההי,
אנחנו היינו בקיץ האחרון בטיול בנורווגיה - מעגלי, מברגן וחזרה לברגן.
טסנו לשטוקהולם ומשם לברגן ודילגנו על אוסלו.
אתם מוזמנים לקרוא על הטיול בקישור המצורף כאן.
ארץ יפהפייה!!
שירלי