קראבי
-
היי

מישהו יודע אם יש מסעדה ישראלית בקראבי? וגם - חנות ספרים עם ספרים בעברית?
-
קראביחנות של ספרים בעברית כנראה שלא! למי יש זמן לקרוא בטיול...????

מסעדות ישראליות..לא יודע..מנחש שכן
לא נמאס לך מחומוס,פירה ועל האש??? יש מסעדות של מטבחים מכל העולם..מסעדות ישראליות יהיו לך מספיק שתחזרי
בטיול שלי לתאילנד התוודעתי לכמה מטבחים שלא ממש הכרתי לפני...וחייב לומר שלא פחות מלשמש לחול למסיבות והאלכוהול..אני מתגעגע לביקור באותן מסעדות
-
קראביאין. וטוב שאין..
-
קראביאני לא חוזרת לישראל בשנים הקרובות ומתגעגעת לטחינה.. ויש אנשים אינטליגנטים שקוראים תמיד! למה סתם לרדת על אנשים??
-
קראביבקראבי לא תמצאי מה שאת מחפשת .
-
טחינה בתאילנדבמידה ואת מתגעגעת לטחינה (כמוני)...
תוכלי למצוא טחינה גולמית מתוצרת ישראל ברוב סניפי Villa Market, אחת מרשתות הסופרמרקטים בתאילנד (בפוקט יש שתיים, בקראבי אין).
ניתן גם לרכוש בבית חבד בבנגקוק.
כשתגיעי לבנגקוק תוכלי למצוא עשרות מסעדות מעולות עם טחינה, חומוס, שקשוקה ושאר מטעמים ישראליים.
-
קראביחומוס וטחינה זה לא אוכל ישראלי..
תמצאי את זה גם במסעדות מזרח תיכוניות אחרות..
-
קראבימסעדות ישראליות במחוז קראבי לא ראיתי, אולם מסעדות מוסלמיות ראיתי במספר לא מבוטל. ניתן להניח שהאוכל דומה.

-
galit29ממתי טחינה וחומוס זה לא אוכל ישראלי?
-
galit29טחינה וחומוס זה אוכל ישראלי כמו שסושי ומקרוני זה אוכל מקסיקני
אגב.. מקווה שאני לא מסתבך עם ההסתדרות הציונית..אבל לדעתי חומוס וטחינה ממטבחים ערבים הרבה יותר טעימים
-
galit29זה שאוכלים אותו פה ויש הרבה מסעדות שמגישות את זה לא הופך את זה לאוכל ישראלי,
עוד כמה שנים יגידו את זה גם על סושי..
-
ומה עם שניצל? -
...חחח...טוב.הרבה שטויות כותבים פה אבל galit29 ו lio nh התעלו על עצמם הפעם. תתרכזו בשאלות תאילנד. (סתם לידיעה כללית...חומוס כבר מוזכר בתנ"ך).
-
איתן. עכשיו בזכותך החומוס הפך לקדוש -
איתן. עכשיו בזכותך החומוס הפך לקדושחומוס (ערבית) = חימצה, חמץ (בעברית)
מגילת רות, פרק ב' פסוק 14 - בועז מזמין את רות המואביה לביתו
וַיֹּאמֶר לָה בֹעַז לְעֵת הָאֹכֶל, גֹּשִׁי הֲלֹם וְאָכַלְתְּ מִן הַלֶּחֶם, וְטָבַלְתְּ פִּתֵּךְ בַּחֹמֶץ
-
איתן. עכשיו בזכותך החומוס הפך לקדושאמיר.אתה הגב שלי....
-
השאלה אם זה היה חמץ אבו שוקרי או חמץ משאוושה שלאבו חסן...