ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול משפחתי בהולנד או אחר???? - HELP!!

פורום טיולי משפחות
    7
    10
    3742
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • danuna40
      danuna40 נערך לאחרונה על ידי

היי מעוניינת בטיול של שבוע באוגוסט (אמצע) למשפחתי - 3 ילדים (9,5 ושנתיים). קיבלתי המלצות על de emoff הולנד וגם יצרתי קשר עם גרבייר בארץ לקבל פרטים. נכנסתי לאתר - לא נפלתי וגם הטריד אותי הדיסהמלצות שנתנו על החדרים, היתושים, היחס וכו' וכו'.

יש לנו שבוע+ ואנחנו מעוניינים בטיול נוח - אטרקציות לילדים ולחזור למקום שהוא מסודר ונוח, נקי ושלא נראה כמו בקתה עלובה ביער (כפי שנראה בתמונות של דה אמוף). בגלל שאנחנו עם צליאק אז נוח לנו מקום שיאפשר לנו לארגן לעצמנו את האוכל שלנו אבל לא חובה.

טיול צריך להיות מותאם לפצצת אנרגיה שתהיה בת שנתיים וקצת באוגוסט...

אני לא סגורה על הולנד לכן אשמח לקבל המלצות וחוויות.

המון המון תודה לעונים!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אני מניח שזה טיול משפחתי ראשון?

באירופה בכלל (וגם בהולנד בפרט) יש הרבה אפשרויות לינה.

מאד נפוץ הנושא של צימר/וילה/דירת נופש, שמשמעותו שיש יחידה שכוללת חדר שינה אחד או יותר, סלון, מטבח או מטבחון, פינת אוכל כמובן שירותים/אמבטיה וכו'. זו יכולה להיות יחידה עצמאית לחלוטין (צמודת קרקע) כמו שאנחנו מדמיינים לרוב צימר בצפון, וזה יכול להיות יחידה בתוך מבנה קטן או קומפלקס כשיתכן שהיחידה אינה צמודת קרקע, וגם יכול להיות כפר נופש ברמה כזו או אחרת.

בכל מקרה מדובר על יחידות לבישול עצמי. הרבה פעמים אין שום אפשרות לארוחות מוכנות.

כך שהנושא של בישול עצמי (עם או בלי קשר לגלוטן) הוא לא מאד בעייתי, ויש הרבה מקומות שמתאימים.

בנושא רמת הבקתה (או היחידה) יש שפע רמות, שכמובן מתורגם למחיר.

גם בכפר הנופש שהזכרת יש בקתות בכמה רמות, וכמובן שבאופן כללי יש בקתות עלובות יחסית, ויש יוקרתיות יחסית (בדיוק כמו צימר בצפון). אבל זה מאד משפיע על המחיר. בקתות עלובות אפשר למצוא אפילו ב-50 אירו ללילה במקומות מסויימים במערב אירופה. בקתות יוקרתיות יעברו את ה-200.

צריך לזכור שמדובר לרוב על לינה יותר פונקיונאלית. אנחנו נוסעים לטיול משפחתי בחו"ל כשהדגש הוא על הטיול. בבוקר (אחרי שמתארגנים) יוצאים לדרך, ובערב חוזרים עם ילדים עייפים/ישנים כדי לארגן אותם ללילה (אצלנו למשל הרבה פעמים אוכלים ארוחת ערב בתוך האוטו כשמארגנים טייק אווי כדי שלא ירדמו לי בנסיעה Smile. אז רמת הצימר פחות חשובה. זה לא שהיא לא חשובה בכלל, אבל לא מדובר על בילוי רומנטי זוגי בג'קוזי של הצימר, או בריכה/ים/שנ"צ/מועדון ילדים המוכר מאילת.

כמובן שמותר ואפשר להשאר לנוח לפעמים בצימר. זה יכול להיות בוקר עצל, ערב מוקדם, או חצי יום של פינוקים, אבל לרוב זה לא יהיה הרבה יותר מזה, כי בהולנד (וגם בכל מקום אחר) יש הרבה מה לראות ולעשות, וחבל לנו לשבת בחדר כל היום.

אז דה אימוף נחשב כפר מעולה, הן ברמה והן במיקום (לא הייתי בו). יש כמובן גם כפרים נוספים בהולנד, וגם צורות לינה אחרות. ויש גם איזורים/מדינות אחרים חוץ מהולנד. היער השחור שמככב (והייתי בו בקיץ שעבר), צפון איטליה, אוסטריה ועוד.

בכל מקום אפשר למצוא דרך לתעל את האנרגיות של הקטנים, ואפשר למצוא הנאה לגדולים.

זה בעיקר עניין של מה שבא לכם (ומה מצב התקציב Smile)

אגב, אני לא בעד טיולים של שבוע, וגם לא של שבוע פלוס. מעדיף פלוס פלוס (10-20 ימים זה זמן טוב בעיניי). ברור שכל יום נוסף עולה לא מעט כסף (וגם ימי חופש). אבל ימי הטיסה (ראשון ואחרון) לרוב לא מנוצלים טוס. ו 6-8 ימים נטו הם לא הרבה כדי להנות ולמצות מקום. בייחוד לא עם ילדים לא גדולים שאיתם הקצב איטי למדי. בטיול ארוך יותר מספיקים להנות יותר מהטיול, ואז גם אפשר להכניס לפעמים ימים רגועים יותר של מנוחה ונופש.

בבלוג שלי פה באתר תוכלי למצוא כל מני טיולים משפחתיים שעשינו, כולם עם ילדים לא גדולים (הגדולה שלי היום בת 10).

• דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

באופן כללי יש המון פתרונות לינה עם מטבחון

אתם יכולים להכנס לאתר כמו BOOKING לסמן שאתם רוצים לינה עם מטבחון והאתר יסנן לכם את המקומות המתאימים.

התשובה הזו טובה לכל מקום בעולם, לאו דווקא הולנד.

המשפחה שלי לנה בדה-אימהוף. לקחנו וילה VIP שהיתה רחוקה מאוד מהגדרת בקתה עלובה. אומנם עברו מאז 8 שנים אבל קשה לי להאמין שהמצב התדרדר בצורה כל כך נוראית.

לטעמי מדובר בפתרון לינה סביר. לא הכי טוב ולא הכי רע, צריך פשוט להתאים לצרגים.

בגדול אני ממליץ לבחור טיול לפי האטרקציות שאתם רוצים לבקר בהן, לא לפי פתרונות לינה.

לדעתי פתרונות לינה באים לשרת את הטיול, הם לא המטרה

אלא אם אתם באים למטרת נופש ולא טיול ואז בכפר הספציפי הזה יש פארק מים שיכול להיות אטרקציה.

• גנית נ.
            גנית נ. נערך לאחרונה על ידי

במידה ותחליטו שכן טסים להולנד, אז יש לי המלצה על צימר מדהים ששהינו בו בקיץ האחרון, ממוקם בעיירה ברקלין בין אמסטרדם לאוטרכט, מיקום מעולה. לגבי בחירת יעד אחר, אז כפי שציינו קודמיי, אכן יש אין ספור אפשרויות לטיול משפחות, השאלה מה מעניין אתכם. חייבת לציין שבין כל השפע שיש לעולם להציע ובין היעדים אליהם הגעתי, הכי פחות אהבתי את הולנד ולא בגלל שאין מה לעשות בה, אלא בגלל שאנחנו כמשפחה מעדיפים נופים דרמטיים יותר. ממליצה לך לקרוא סיפורי מטיילים על היעדים הפופלריים למשפחות - הולנד, אוסטריה, צפון איטליה, היער השחור ולהתרשם מהם איזה טיול הכי מתאים למשפחתך.

אם תרצי את פרטי הצימר, אעביר בשמחה

• ronitzaw
              ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

ממליצה גם כן להאריך את הטיול לכיוון העשרה ימים. שבוע זה מאד קצר, יש גם זמן שמתבזבז על "מנהלות" (קבלת הרכב, קניות בסופר, התמצאות וכו'). יום ההגעה הוא הרבה פעמים יום מבוזבז, לפעמים גם יום העזיבה תלוי בשעת הטיסה.

באופן אישי הולנד זה יעד שפחות נהנינו ממנו בהשוואה לאחרים, אולי בגלל שהילדים שלנו היו מאד קטנים, אולי בגלל מזג אוויר גשום יחסית (הולנד מדינה גשומה בקיץ יחסית לאופציות האחרות). הולנד גם לא זולה יחסית מבחינת עלויות לינה. 

עם זאת, הרבה משפחות בפורום ובכלל טיילו בהולנד ומאד נהנו. 

אנחנו באופן אישי מאד אוהבים את אוסטריה והיא גם יותר זולה מבחינת לינה וגם עלויות אטרקציות בגלל כרטיס זלצבורגלנד שחוסך לא מעט כסף. 

• danuna40
                danuna40 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה אשמח מאוד לקבל את פרטי הצימר כחלופה לסנטרפארק (למרות שיש שם את הפארק מים המקורה שהוא חלופה טובה לימי גשם).

• עמיחי13
                  עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

לדעתי - פארק נופש מתאים למי שבא לנופש, הכולל סיורים יומיים קצרים, שמאפשרים להנות מהפארק.

מי שמגיע לטייל, זקוק בעיקר ליחידת דיור נוחה למטרות לינה \ אוכל \ מנוחה בערב. (בשביל יום או יומיים של פארק מים, אפשר גם להגיע לפארק מים מקורה). לטיול כזה אין צורך בפארק נופש יקר.

אם תרצו צימר, יש המון צימרים באתר בוקינג. אם תחפשו כאן בטיפים תמצאו גם המלצות, כולל טיפ שאני פירסמתי לצימר בחווה מדהימה.

• גנית נ.

http://family.lametayel.co.il/%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%97 +%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D+verdelust+logies

• גנית נ.

בבקשה קישור לצימר, כאמור נמצא בעיירה ברקלין, מיקום מעולה.

הצימר יושב באזור ירוק וכפרי ובעלי הצימר ידידותיים מאד. יש להם מבחר דירות בגדלים שונים

http://boerderijvredelust.com/en/

• Sharon3253544
                        Sharon3253544 נערך לאחרונה על ידי

היינו בדה אמהוף והיה מושלם.ועכשיו חזרנו מ het meerdal ןףוזה מדהים לילדים בגיל שלכם תיכנסו לגרייבר ותראו. יש פארק שעשועים צמוד ממש נהננו שם. החדרים מסודרים נקיים. פינת ליאוף מסעדות.הרבה פעילויות לילדים.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון