הגעה מלונדון לאדינבורו
-
היי, אנחנו טסים ללונדון ב23\1. ב1\28 אנחנו רוצים להגיע מלונדון לאדינבורו בסקוטלנד ולחזור ב1\31. אנחנו חמישה מבוגרים וילד(בן10). המליצו לנו להגיע ברכבת, אך בדקנו את המחירים והם מגיע לאלפי שקלים. אנחנו לא יודעים עם מי אפשר להתייעץ לגביי זה והאם המידע על המחירים הוא נכון. אשמח אם מישהו יוכל לעזור או להמליץ על דרך אחרת. תודה!
-
הגעה מלונדון לאדינבורושלום ענבל
את יכולה לסוע באוטובוס ב25£ הלוך ושוב לאדם.
כרטיסים תמצאי באתר הבא:
רק תקחי בחשבון שזה נסיעה של כ9 שעות לכל כיוון ומארבע ימים כמעט כמעט יומיים הולכים לך על נסיעות.
-
הגעה מלונדון לאדינבורואתם מחפשים מעט מאוחר מדי. הכרטיסים הזולים ברכבת כבר נמכרו!
זה נכון שהמחיר לשישה הלוך וחזור יעלה אלפי שקלים. לאדם לכוון אחד זה בערך 250 שקלים. וזהו המחיר הזול ביותר
תכפילו ב12.!
חפשו טיסה זולה. מהיר יותר וזול יותר! לחילופין, השכרת רכב. (יודעים לנהוג בצד שמאל?)
-
הגעה מלונדון לאדינבורוגם אני ממליץ על שכירת רכב. אני עשיתי את הדרך במכונית אבל טיילתי שבוע שלם בסקוטלנד. לא קשה לנהוג בצד שמאל. אני היתי שוקל את הנסיעה בכלל, כי מ 4 ימים יומיים ילכו רק על הנסיעות.
-
הגעה מלונדון לאדינבורולדעתי בזבוז זמן.תנסו טיסה של ריינאייר
-
הגעה מלונדון לאדינבורווהשאלה המרכזית - מדוע אדינברו?
יש שם משהו ספיציפי שברצונכם לראות? יש עוד ערים עתיקות יפות וקרובות יותר (יורק, צ'סטר ועוד..)
-
הגעה מלונדון לאדינבורוהאופציה של הטיסה היא העדיפה ביותר.
תשקלו אפשרות של נסיעת לילה באוטובוס, עשיתי את הנסיעה לפני מס שנים.
יחסוך לכם לינה במלון.
-
הגעה מלונדון לאדינבורואפשר לטוס באיזי גט או ראינאייר בסדר גודל של עד 25 אירו לכרטיס