שאלה על Hundertwasser
-
חברים, חובות לעולם נשאריםבוקר טוב זיוה!
תודה על זכרונך המופלא!
תנסי אולי לסרוק יותר גדול - 200% או 300% גודל בהתאם לגודל המקורי.
אשמח לעזור בערוץ ה"אחר" אם את צריכה.
רבקה -
והנה הדגליםאמרתי לכם שהדגלים פשוטים (כמקובל, לשם שינויי):
הראשון - דגל שלום לארץ הקודש, 1978
השני - דגל "קורו" לניו זילנד, 1983
השלישי - "אולורו", דגל ארץ הדרום לאוסטרליה, 1986
-
והציור הכי מעניין
והדבר שרציתי להראות יותר מכול (אפילו שלא נרשם במסגרת ה"חובות"), הוא הציור שנקרא "אדמת גרמניה".
הציור מופיע בספר עם רקע שחור סביבו. ומכאן, הרצועה השחורה שהשתרבבה לציור אינה חלק ממנו אלא עדות לחיתוך לא מדוייק שעשיתי. רבקה, תגידי מילה על הביצוע. את לא מתארת לעצמך איזה חיוך דבילי של ניצחון מרוח לי עכשיו על הפנים.
חירפתי את נפשי למען המולדת. אני חוששת שהפעולה שעשיתי אינה חוקית. נקווה לטוב
ובאמת נירית, רבקה, ענת, ג'מוס וכל המתעניינים - על מה השבוע?
-
זיוה - כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין פרצוף של כל הכבוד, אז אתן לך מחייך....
בטח שיהיה לך חיוך מרוח הפרצוף - עשית את זה!!!
התמונה האחרונה מעניינת ביותר, אתעמק בה יותר ואז אגיד עליה מילה. רק אומר שהעיניים היו הראשונות שצצו אלי..
בקשר לחוקיות - נו באמת, זיוה....
נושא חדש - אני חייבת לומר שמילון האותיות של השכנים מעסיק אותי, ואשמח מאוד אם תעלו נושא מעניין, כזה שמתאים גם לכל מי שלא ממש מכיר את רחובות נצרת. אני כאן...
סופ"ש נעים. רבקה
-
תודה רבה, רבקה
מה זה "מילון האותיות של השכנים"?
פספסתי משהו?
תפרטי למה כוונתך.
אפשר לחשוב על איזה נושא שקשור לכריסמס, לנצרת, ל"חג של החגים" בחיפה, אולי לנושא של רב תרבותיות (אולי ארכיטקטורה שממזגת אלמנטים מתרבויות שונות), חגים משותפים או דומים, חגיגות בעולם, חגים שקשורים באור... -
זיוהמילון לפי אותיות בפורום אירופה. את כותבת בו דברים מקסימים. התמונה של טרייר גרמה לנו בבית לפתוח מפות לקראת הנסיעה הבאה...
כל הנושאים שציינת ראויים. אני מאוד אוהבת קישוטי חג, ואת האוירה שלפני הכריסטמס. יש לי ויכוחים בנושא עם הבן שחי בלונדון.
רבקה -
והציור הכי מענייןזיוה,
תודה , תודה. באמת חירפת את נפשך. אם דופקים עכשיו בדלתך, זה בטח ה FBI המחפשים מי מפר כאן זכויות יוצרים?
באמת הציור נראה מאד מעניין. גם אני אתעמק בו קצת. בטח לא היום...
לגבי נושא להשבוע- אולי רעיונות לטיולי משפחות לחורף בכלל ולחנוכה בפרט? מאד מתחבר לי טיולים בארץ בתקופה הזו, וממילא חלק גדול עוד לא התחילו לתכנן את הטיול שבהמשך השנה. (או שהתכנון עדיין סמוי...) -
והציור הכי מענייןלקראת חנוכה רציתי להרגיש קצת חשמונאית
אם לא במציאות אז בפנטזיה
נירית ורבקה, מובן שאני קוראת גם את הרעיונות הרבים שלכן בפורום אירופה, והמילון א-ב הזה באמת נהדר, מעלה אסוציאציות מקסימות, רעיונות יפים, אלבום תמונות מרהיב ושולח את כולנו אל האלבומים.
יש לי רעיון. מאחר שאנו עוסקים פה כבר זמן רב בקתדרלות ובכנסיות, ומאחר שאנחנו בפתחו של חג המולד, ואתמול נזרק בחלל האוויר הרעיון של "החג של החגים" בחיפה, אולי נעשה לנו פה מילון א-ב של החג של החגים: כל הרעיונות וכל המקומות מהארץ ומחו"ל הקשורים לחגים ולתרבויות בכלל (יהדות, נצרות, אסלם, דרוזים, צ'רקסים, צוענים וכל העולם כולו). -
והציור הכי מענייןוואו !!!! כפפה אמיתית. ננסה. אבל צריך לפתוח אשכול חדש.
רבקה