ביטוח מרכב תחתון
-
קראתי הרבה שרשורים כאן בנושא ביטוח השכרת רכב ולא ברור האם יש חברת השכרה שמבטחת מרכב תחתון. האם מישהו יכול להבהיר את הנושא ? תודה מראש.
-
ביטוח מרכב תחתוןחברות רנטלקארס וגם אופרן מציעות בטוח החזר השתתפות עצמית שכולל מרכב תחתון.
-
ביטוח מרכב תחתוןצמיגים אינם מבוטחים בשום מקרה
לכן: אם אינכם מתכוונים לנסוע במשך הטיול בדרכי עפר עם סלעים רבים, אם אינכם מתכוונים לרדת עם הרכב במדרגות (כבר ראיתי נהג כזה) ואם אינכם מתכוונים לעבור ממסלול למסלול נגדי מעל אבני שפה המפרידים ביניהם וגם לא לחנות על מדרכות עם שני גלגלים, הרי לשם מה צריך ביטוח המרכב התחתון?
-
ביטוח מרכב תחתוןאיתן כעקרון אתה צודק אבל ייתכנו מקרים של בורות בכביש או חפצים על הכביש שנופלים מרכב / משאית ולא מספיקים לחמוק מהם. לפעמים גם עשויים לעלות על מדרכה רק כדי לחמוק מרכב שסטה מהנתיב שלו. מה הסיכוי שזה יקרה ? לא גבוה, אבל בדיוק בשביל זה עושים ביטוח.
-
ביטוח מרכב תחתוןאיציק
אתה עומד לנהוג באפריקה?
באפריקה נהגתי קרוב לשני מליון ק"מ ומעולם לא פגעתי במרכב התחתון. ו.... ראיתי בורות שנכנסת אליהם משאית ולא יוצאת.
לא באירופה, לא באסיה ולא באוסטרליה ראיתי "בורות בכביש" ואם ראיתי חפצים שנפלו ממשאיות, האטתי וחלפתי בשלום.
המקרה הגרוע ביותר שכמעט גמר אותי, היה 'כמעט-התנגשות' בפיל בנסיעת לילה. אם זה היה קורה, אז באמת לא חשוב מצב השאסי.

החלטת לבטח מרכב תחתון, תפדאל! אני לא אעמוד בדרכך.....
למיטב ידיעתי, תוספת ביטוח למרכב תחתון היא כמעט כמחיר הביטוח הרגיל עם ביטול השתתפות עצמית.
סע בזהירות, תגיע בשלום !
-
ביטוח מרכב תחתוןכמו שכתבת - הסיכוי שזה יקרה הוא קטן מאוד.
השאלה היא - אם זה יקרה, האם זה עלול לעלות מעל דמי ההשתתפות העצמית? זו הנקודה שדורשת בירור. כי אם לא, אז זה סיכון שלגמרי הגיוני לקחת. כל יום אתה לוקח את הסיכון הזה ברכבך הפרטי בנסיעה לעבודה (כי הרי גם לך יש "השתתפות עצמית" בביטוח הרכב).
-
ביטוח מרכב תחתוןמאד תלוי מהו תוואי הטיול.
טיילתי בהולנד (הכי מתורבתת שיש ) והצליח לי להיכנס לתוך בור שנפער בכביש בדרך קצת יותר צדדית ועדיין בכביש סלול להפליא., איבדנו חלק מהפגוש אבל זה סיפור נפרד.
נסעתי למונטנגרו והיות וידעתי שהכבישים שם לא משהו ,עד כדי כך שהזהירו אותי שרק ג'יפים עוברים בחלק מהכבישים (החלק ההררי לא בחוף המתויר) -אחד הפרמטרים מבחינתי לשכירת רכב היה בחברה שמספקת במסגרת הביטוח של השכרת הרכב גם ביטוח למרכב תחתון.
זה לא חייב להיות ביטוח במחיר נפרד- אלא חלק מתנאי ההשכרה-מתוך ההסכם מול חברת ההשכרה-* קילומטר ללא כל הגבלה
* כל הביטוחים: ביטוח מקיף, ביטוח תאונה, ביטוח נגד גניבה, ביטוח צד גימל.
* כל המיסים: מיסים מקומיים, מס נמל, מס דרכים, מס מיקום מובחר
* תכנית מורחבת של החזר השתתפות עצמית מלא על תאונה, על נזק ועל גניבה .
תכנית מורחבת (Full DER) הכוללת בנוסף לתאונה, נזק וגניבה גם החזר השתתפות עצמית מלא על חלונות, מראות, גלגלים, צמיגים, מנעולים, מרכב תחתון, גג חיצוני, גרירה ודמי ניהול.כמו שאיריס ציינה למעלה, יש חברות השכרה ומתווכים שמספקים ביטוחים מורחבים ומי שמעוניין בכך בהחלט צריך להביא בחשבון את הפרמטר כחלק מהשיקולים של איפה לשכור את הרכב.
-
ביטוח מרכב תחתוןרק רוצה להוסיף שהשבוע עשיתי עסקה לרכב שכור בצפון ארהב וקנדה והיות וחלק גדול מהתוואי הוא שמורות טבע, חיפשתי בטוח שיכלול מרכב תחתון ושמשות .
כמו שכתבתי התוספת לא יקרה את מחיר השכירות הכולל. להפך ... במקרה שלנו זו היתה גם ההצעה הכי זולה שקיבלתי שכללה החזר השתתפות עצמית .
-
ביטוח מרכב תחתוןרק השבוע שכרתי 2 רכבים האיטליה דרך רנטלקארס שכללו ביטוח שמשות מרכב תחתון וצמיגים.
ובמחיר הכי נמוך שמצאתי בשוק |( ועשיתי סקר )החסרון שזה החזר השתתפות עצמית ולא ביטול. אבל אני יכולה לחיות עם זה

-
ביטוח מרכב תחתוןיונית ואיריס - תודה רבה על ההתייחסות.
האם יכולות לציין דרך מי ביצעתן את הביטוח ?
תודה מראש ושבת שלום
-
ביטוח מרכב תחתוןאורן שעובד עם rentalcars
-
ביטוח מרכב תחתוןתודה, מה פרטי ההתקשרות של אורן ?
-
ביטוח מרכב תחתוןאני מדגישה
זה לא ביטוח בנפרד.
זוהי השכרת רכב שמאפשרת גם כיסוי ביטוחי למרכב תחתון.
אני עשיתי בעבר דרך רנטלקאר וכן דרך אופרן. מאד תלוי ביעד הטיול ,כי לא בכל מדינה התנאים זהים-תלוי מי חברת ההשכרה שאיתה עובד המתווך.
-
ביטוח מרכב תחתוןהיי יונית,
עם אופרן זה היה דרך פוליסה של הראל ?
-
ביטוח מרכב תחתוןאיציק
בקישור המצורף תמצא את פרטי ההתקשרות עם אורן
http://www.toureply.com/GeneralPage.aspx?PageName=CarsRental s