ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרכי הגעה ממומביי לפושקר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    3155
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sapir2239
      sapir2239 נערך לאחרונה על ידי

היי, איך אפשר להגיע בדרך הכי מהירה ופשוטה לפושקר ממומביי, 

אני גם מגיעה למומביי יומיים לפני חג ההולי, האם כדאי לי להזמין כרטיס לרכבת/טיסה לפני שאני מגיעה לשם?

תודה רבה לעונים Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ranamitai
        ranamitai נערך לאחרונה על ידי

דרכי הגעה ממומביי לפושקר

לגבי טיסה - בוודאי שכדאי להזמין מראש. לגבי רכבת - הימור מסוייםindecision. בד"כ אין בעיה להזמין כרטיסי רכבת במומבאי מהיום למחר, כשמדובר על כרטיסים מהקצאות לתיירים. אבל הפעם מדובר בחג מיוחד ולכן זהו סיכון מסויים שתגיעי למומבאי ותרצי להזמין כרטיס מההקצאה לתיירים וכבר לא יהיו כרטיסים. עצה של מומחה: קודם תחליטי איך את רוצה לנסוע - בטיסה או ברכבת. אם את רוצה לטוס - שימי לב שאין טיסות לאג'מר (העיר הסמוכה לפושקר) אלא רק לג'איפור המרוחקת 3 שעות מפושקר!. מג'איפור תצטרכי לקחת מונית יקרה לפושקר או להתחיל להחליף אוטובוסים (אוטובוס/מונית מהשדה לתחנת האוטובוסים של ג'איפור-אוטובוס מג'איפור לאג'מר-אוטובוס/מונית שירות מאג'מר לפושקר. לעיתים יש גם אוטובוסים ישירים מג'איפור לפושקר אבל התדירות אינה גבוהה). אם את רוצה רכבת - יש 2-3 רכבות ביום ממומבאי לאג'מר. כשתחליטי איך לנסוע אני מציע להזמין את הכרטיס מהארץ - כל סוכנות שעובדת עם השוק ההודי תזמין לך כרטיס בתוספת עמלה קטנה וכך כשתגיעי להודו כבר יהיה לך את כרטיס ההמשך בידwink

• soungalo
          soungalo נערך לאחרונה על ידי

דרכי הגעה ממומביי לפושקר

כדאי לציין שהנסיעה ברכבת נשמכת 20 שעות ויותר, כך שמבחינת נוחות, עדיין יש עדיפות לטיסה (לדעתי). אין ספק שמבחינה כלכלית זה יותר משתלם...

• Balveer_The_Driver
            Balveer_The_Driver נערך לאחרונה על ידי

דרכי הגעה ממומביי לפושקר

hi 

mumbai to Pushkar to flight so better you book flight from Mombai to Jaipur . here to pushkar 150 K M .you can go by taxi or bus

thanks

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון