4 ימים בטוסקנה,מה מומלץ?
-
שלום אני נוסע בסופ''ש הקרוב(סוף מרץ) ל4 ימים בטוסקנה, נחיתה בפיזה, יש לי רכב צמוד. האם האתם יכולים לעזור לי בתכנון הטיול? לאן לנסוע? היכן ללון? בברכה דני -
4 ימים בטוסקנה,מה מומלץ?:Re4 ימים זה קצר, ויש המון מה לראות. קודם כל, אם אתה נוחת בפיזה, נצל את ההזדמנות לראות את המגדל והכנסיה שלידו בדרך משדה התעופה. ערים שאסור לפספס: (בהנחה שפירנצה מחוץ למשחק, אם לא - לפחות יום בפירנצה, עדיף ארבעה אבל את זה אין לך) סיינה, סן ג`ימיניאנו, ל
לינה בטוסקנה -
4 ימים בטוסקנה,מה מומלץ?:Reמטיילת, תודה על התגובה, מתוך ה-4 אני אהיה יום אחד בפירנצה(ביום האחרון). האם את יכולה להמליץ אישית על מסלול נסיעה כולל לינה? מה זה טיולי כוכב? בברכה דני -
4 ימים בטוסקנה,מה מומלץ?:Reבפיזה יש את המגדל ואת הדואומו וזהו. חבל לבזבז בעיר הזו זמן נוסף. שלוש שעות מקסימום, כולל עליה ברגל למגדל. בטוסקנה חובה לראות את פירנצה, היא יפהיפיה, מיוחדת מאוד, יש הרבה מה לראות בה, רצוי מינימום יומיים. ולטעמי האישי, טוסקנה היא קודם כל כרמים ויקבים, נו -
4 ימים בטוסקנה,מה מומלץ?:Re''כוכב'' פרושו שלנים במקום מרכזי אחד וממנו יוצאים כל יום לטיול אחר. אם יעדי הטיול קרובים זה עדיף מאשר לעבור מלון כל יום (חוסך זמן וסירבול). מכיוון שטוסקנה קטנה יחסית, נוח ללון במקום קבוע ואז לעשות טיולים יומיים. המלצות על מסלולים אפשריים בלינק. יש ש
טיולים בטוסקנה -
4 ימים בטוסקנה,מה מומלץ?:Re