טיסות ליער השחור עזרה!!!
-
שלום אנחנו מתכננים טיול בר ובת מצווה ליער השחור בעיקרון ביולי אבל ניתן לשינוי 8 ימים 7 לילות מקום לינה יש אבל הסתבכתי עם הטיסות ! איפה עדיף לנחות שיהיה זול ?מתי מומלץ להזמין כרטיסים?
וכל טיפ נוסף לשהות שם אשמח לקבל
אני נוסעת עם בני בן ה13 והגדול 16 ואחותי עם הבת בת 12
תודה
-
טיסות ליער השחור עזרה!!!אנחנו טסנו בשנה שעברה, נחתנו בפרנקפורט. זה היה הכי זול ממה שבדקתי ובערך אותו מרחק (כמעט 3 שעות נסיעה)
טסנו עם לופטהאנזה אם זה עוזר..
הילדים שלי קטנים יותר משלך, אז לא אוכל לסייע הרבה בגזרת הטיפים, ככלל יש פה המון מידע באתר
-
טיסות ליער השחור עזרה!!!ראשית תודה על תגובתך
מתי טסתם? איפה הזמנתם טיסה וכמה זמן לפני?
תודה
-
טיסות ליער השחור עזרה!!!מבחינת מרחקים הכי טוב זה לנחות בבזל או ציריך. לאחר מכן בפרנקפורט או מינכן. עומדים להיפתח טיסות לשטוטגרט מהאביב. רצוי לבדוק. כרטיסים רצוי להזמין מוקדם ככל האפשר.
השכרת רכב. יש לקחת בחשבון ששויץ. יותר יקרה להשכרה.
מכיוון שתהיו חמישה אנשים רצוי לשריין רכב ל 7 איש .
-
טיסות ליער השחור עזרה!!!קחו בחשבון רכב שיהיה בו מקום למזוודות של כולם
-
טיסות ליער השחור עזרה!!!ראי כאן את הפסקה לגבי טיסה-לינה וכו
-
טיסות ליער השחור עזרה!!!אנחנו טסנו ליער השחור עם אייר ברלין למינכן
(אגב, באותו טיול שילבנו גם את אוסטריה)
עם אייר ברלין טסנו עד היום כבר 3 פעמים: פעמיים למינכן, ופעם אחת לברלין
מצויינים, אמינים ושירות טוב
בעיקרון באזל הוא הכי קרוב ליער השחור
אבל שוב יש את עניין שכירת הרכב
אנחנו עשינו מעין מסלול מעגלי: ממינכן נסיעה לטירת נוישוונשטיין (כשעתיים) ומשם לאי הפרחים (לינת לילה) למחרת המשכנו לעיירה גלוטרטל - שם ישנו 5 לילות ועשינו סיורים ברחבי היער השחור.
ביום האחרון של הטיסה הביתה - מכיוון שהיא הייתה בערב - נסענו מגלוטרטל לכיוון צפון (אם זכור לי היטב) דרך הלגופארק (שם בילינו כמה שעות) ומשם למינכן לשדה התעופה
-
טיסות ליער השחור עזרה!!!טסנו באוגוסט 2015 עם לופטהאנזה
הזמנתי כרטיסים באפריל
-
טיסות ליער השחור עזרה!!!אנחנו טסנו בלופטהנזה הלוך למינכן וחזרנו מפרנקפורט. כך הכרטיסים יצאו הרבה יותר זולים . במקרה של טיול ארוך, אנחנו גם מעדיפים טיול בכיוון אחד כדי לא לחזור על אותו מסלול. מינכן יותר רחוקה מהיער השחור - אנחנו טיילנו כמה ימים בדרך ליער השחור (ויש המון מה לעשות).
-
עם איזי ג'ט לבזל ,הכי קרוב והכי זול .תלוי כמובן מתי מזמינים ,ככל שמקדימים יותר זול .
-
טיסות ליער השחור עזרה!!!אנחנו טסנו לברלין,ומשם נסיעה ליער השחור
נסיעה ארוכה,אבל עדיין הרבה יותר זול כולל דלק
-
טיסות ליער השחור עזרה!!!כשיש שמונה ימי טיול- 7 לילות
היעד הוא היער השחור
ברלין לא נקודת נחיתה נכונה לטובת המסלול
למרות שהיא גם בגרמניה
זה בדיוק בקצה האחר שלה.