המלצות לטיול אחרי צבא.
-
היי אני משוחרר שנה, מתכנן לטוס עם חברה שלי למרכז אמריקה מאפריל ולסיים בחודש יוני במקסיקו, קצת לא בקיא במרכז אבל לפי סיפורים מאוד מפתה, מתלבט עדיין עם טיול בארה"ב אבל בכל זאת המלצות למסלול? האם זה העונה המתאימה.
-
המלצות לטיול אחרי צבא.מבחינת עונה. זה סוף העונה התיירותית ותחילת העונה הרטובה. משהו כמו עונת מעבר. לגבי מסלול כדאי לדעת מה מעניין אתכם ומה מגבלות התקציב.
-
המלצות לטיול אחרי צבא.התקציב הוא 45-50 אלף ש"ח. בנוגע למה שמעניין זה קצת פחות טיולים בטבע ולעשות טרקים, האווירה והאטרציות קצת יותר ובגלל זה בחרנו במרכז אמריקה ולא דרום.
-
המלצות לטיול אחרי צבא.יש לכם כחודשיים ואני מניח שהתקציב הוא לכ"א וכולל טיסות בתוכו- כה שהתקציב אמור להספיק למחייה מכובדת. אם הבנתי נכון אתם מחפשים יותר חופים וחיי לילה ומכסיקו הוא יעד טוב לכך- אם אתם נשארים באזורי החוף הקריבי ועיירות תירותיות בחוף הפסיפי גם. שאלה חשובה מהכרות עם עצמכם- כמה זמן אתם יכולים להעביר סביב זה מבלי לרצות לגוון.. אני מכיר כאלו שיכולים לעבור בין עיירות חוף גם חודש שלם.. כי השאלה כמה זמן ישאר לכם אחרי סיבוב החופים של מכסיקו.
נראה לי שאולי פנמה- קוסטה ריקה יתאימו לכם כי גם בהם יש חופים ויש גם אזורים ללא חוף אך עם שפע אטרקציות מגוון. ואז תצטרכו להוסיף עוד טיסה בין המדינות הללו למכסיקו.