לסין uzbakistan airline או ukraine airline ?
-
עזרה בבקשה

מתכנן לטוס לסין ביולי או באוגוסט
וכמו תמיד דואג לסגור טיסות לפחות חצי שנה לפני
לגבי טיסות לסין מצאתי שלשתי החברות האלה יש את המחירים הכי זולים
השאלה עם מי יותר כדאי לטוס מבחינת עמידה בזמנים, פחות איחורים וביטולים?
במיוחד שאני סוגר טיסות הרבה זמן לפני
עם אוזבקיסטן איירליינס או אוקראינה אינטרנאשיונל איירליינס ?
אודה לכם על העזרה
-
לסין uzbakistan airline או ukraine airline ?אוזבקיסטן איירליין לא משהו אבל גם לא גרוע
קרא על אוקראינה ותחליט
http://www.pc.co.il/it-news/204824/
"רוסיה פתחה במתקפת סייבר על שדה התעופה של קייב"
-
לסין uzbakistan airline או ukraine airline ?תודה רבה nzvia1 אני מבין ממך שכדאי להתרחק מהאוקראינית
לגבי האוזבקיסטנית האם כדאי לסגור איתם טיסה מהיום ליולי או לאוגוסט? אמינים ? מה הסיכוי שיבטלו את הטיסה ?
-
לסין uzbakistan airline או ukraine airline ?לא ממליצה על אף חברה רק הבאתי ידיעה שהתפרסמה.
החששות לגבי רכישת כרטיס מראש הם מובנים וכולנו חווים אותם ובאחריות כל אחד מאתנו להחליט האם לקחת את הסיכונים או לא.
בהצלחה
-
לסין uzbakistan airline או ukraine airline ?כמה זול זה?
מה ההפרש מאחרים?
-
לסין uzbakistan airline או ukraine airline ?תודה nzvia1 עזרת מאוד האמת עד היום לא הייתה לי בעיה עם רכישת כרטיסים חצי שנה מראש, אבל זה היה עם איתיופיאן ו- רויאל ג'ורדאניאן שהן יחסית חברות טובות
האם מישהו התנסה לסגור עם אוזבקיסטן ?
ענתנת מדובר בהפרש די גדול, של לפחות 200 דולר לכרטיס, שזה מאוד משמעותי עם האוזבקית אני יכול לסגור תמורת 554 דולר לכרטיס
-
לסין uzbakistan airline או ukraine airline ?לא כדאי לטוס לסין דרך קייב מבחינת המצב הביטחוני. טיסות לסין של אירופלוט שעות נחיתה והמראה מאוד נוחות עם עצירות קצרות ושירות מעולה! הזמנה חצי שנה מראש במחירים זולים.

-
לסין uzbakistan airline או ukraine airline ?בגדול 2 החברות הן לא משהו, אם בוחרים באופציה האוקראינית חשוב לבדוק שהמטוס לא טס מעל דרום מזרח המדינה שנשלטים כרגע על ידי המורדים הרוסים,אזור המחוזות דאנצק ולוגאנסק.
כיוון שכבר הפילו שם מטוס נוסעים בעבר.
מבחינת קייב אין שם שוב עיה ביטחונית כמו ברוב רובה של המדינה.
-
לסין uzbakistan airline או ukraine airline ?תודה לכם על העזרה

-
לסין uzbakistan airline או ukraine airline ?שתיהם חברות לא מומלצות. עדיף לשלם יותר לטוס בחברה נורמלית
-
לסין uzbakistan airline או ukraine airline ?כן, בהחלט צריך לשים לב למצב הביטחוני במקומות מסויימים.