קניות זולות בבודפשט
-
שלום לכולם, בקרוב אני טס לבודפשט ל4 ימים ולא יהיה לי יותר מידי זמן לשרוף על קניות אבל אני בהחלט ארצה להקדיש כמה שעות לטובת העניין.
על מנת לצמצם חיפושים ולנצל את הזמן בצורה הטובה ביותר, אשמח לשמוע על איזה מקומות/קניונים זולים אתם ממליצים.
קראתי על קניון ארנה וגם על ווסט אנד, מישהו יכול להגיד לי איזה מהם זול יותר ושווה יותר להגיע אליו?
תודה!
-
קניות זולות בבודפשטבודפשט באופן כללי היא עיר זולה יחסית.
אם אתה מתכנן להיכנס לחנויות של המותגים המוכרים אני לא מצאתי הבדל בין המחירים שלהם במרכז העיר ברחובות המרכזיים לבין הקניונים.
-
קניות זולות בבודפשטברחוב ואצי יש המון חנויות .נסה בקניון ארנה יש מבחר חנויות. המחירים פחות או יותר שווים ברשתות .
-
קניות זולות בבודפשטהאמת שהמלון שלי ליד ואצי אוצה. אז לא שווה ליסוע לקניון? במיוחד שזה חודש הבא ויש סיילים?
-
קניות זולות בבודפשטבקניון יש לך מבחר גדול יותר .וזה גם לא מסובך להגיע.ליד הווסט הנד יש תחבורה מסודרת לכול הכיונים.ונסה להשיג מפה של התחבורה הם מאוד מסודרים ולא מסובך להגיע .קניון ענק עם מבחר ומתחם אוכל .
-
קניות זולות בבודפשטחזרנו היום,,
קניון ווסט,נגיש מאוד,מטרו קן כחול 3 ממש מתחת לקניון.הוא המוני הרבה יותר.
ארנה,לנו היה קל מאוד להגיע עם קו מטרו ירוק 4,לתחנה אחרונה שלו,ומשם צעדנו ברגל כי היה שלג קל ונהנינו מהליכה. קניון גדול,מואר,רגוע הרבה יותר.
מבחר? מידות שהיו בוואצי,לא היו בארנה,בווסט היו המונים וקשה יותר לעבור.. הבדלי מחיר מאוד מינוריים,ברשתות אמורים להיות מחירים זהים.ר
רשת נעלים טובה וזולה מאוד D deichmann
רשת דקטלון decathlon budaörs קלה להגע ,למרות שלוקח זמן. המתחם עולל מיני קניון עם ניו יורקר טוב ,נעלי D רשת סופרים ענקיים A
-
קניות זולות בבודפשטאמה אין עלייך באמת שאין

ובתור אחת שהייתה שם עכשיו, ההבדל בקניות(בגדים וכד') בין בודפשט לארץ משמעותיים? יש למה ללכת בראש של שופינג טוב לכמה שעות ולפנק את החברה ואת עצמי בלי לקרוע את הכיס?
-
קניות זולות בבודפשטאמה
ברוכים השבים.
איזה קניון לדעתך מתאים יותר לביקור\קניות עם ילדים?
-
קניות זולות בבודפשטלדעתי בוואצי תוכל למצוא את כל מבוקשך,ואין צורך בשום קניון מה גם שהמחירים דומים.בוואצי יש הכל זארה,נויורקר,ברשקה,c&a,h&m,dm,
pull and beer,טריומף,אדידס.שכחתי מישהו?
-
קניות זולות בבודפשטברוך שובך אמה.חוויות???
-
קניות זולות בבודפשטחוויות בסופ"ש. ממש לחוץ לי בעבודה והבית..
על רגל אחד..נכון שבוואצי יש כמעט הכול.ניו יורקר בוואצי נסגר.הC&A טוב,נעליים כמו שכתבתי מרשת D יש בכל קניון וגם וואצי-מעולים! וכן,הפרשים על נעליים משמעותיים מאוד.בMַ&S היו מבצעים,החברה עשתה שם שופינג בין רגע..
עוד,,בכיכר Vörösmarty tér חנות גדולה לכל מיני מוצרי הונגריה-יקרה מאוד!לתיירים.
למי שמבין ומעוניין,קוסמטיקה הונגרית שנחשבת לטובה .helia-d כבר שנים,פעם ראשונה סיפרו לי אליה ב2004,ביקשו להביא כמה קופסאות,מאז משתדלת לחזור עם כמה קופסאות הבייתה.קניתי בבית מרקחת,ממש צמוד למלון במחירים ללא השוואה בכלל. בין 1650-5000 פורינט.
דקטלון היה מעולה,במתחם הקניון הרגוע שיש בו חנויות רבות...ניו יורקר היה מעולה,גם נעלי D.דוכני מזון רבים,סופר ענק.החברים חזרו עליו פעם נוספת,להשלמות.
ארנה היה נעים מאוד,ולא המוני מידי. תלוי במשך החופשה בעיר..
-
קניות זולות בבודפשטבקיצור, שופינג בבודפשט, שווה ממש? הפרשים רציניים מהארץ בבגדים?