ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בהמלצה להמשך היעד

פורום אירופה
    4
    9
    3045
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • fox2014
      fox2014 נערך לאחרונה על ידי

אהלן, אני מתכנן לנסוע בחודשים הקרובים לספרד (לערים מדריד וברצלונה) ואני צריך המלצה להמשך הטיול.

בעיקרון אני מתכנן להיות שבועיים בברצלונה ואז שבועיים במדריד. אבל חשבתי להישאר עוד איזה 5 ימים-שבוע באירופה ואני מתלבט לאן להמשיך משם.

חשבתי על לנחות בברצלונה ואז להמשיך למדריד ומשם לפורטוגל ובעצם להישאר בחצי האי האיברי, אבל משום מה פורטוגל לא ממש מושכת אותי.

אז חשבתי לנחות בברצלונה ומשם למדריד, ואז להתקדם צפונה. יש לי מקום שווה להגיע אליו לתקופה של עד שבוע בצרפת? חשבתי לקחת את הרכבת מברצלונה לפריז אבל זה יותר מדי רחוק!! מה נשאר לי משהו בקרבת הגבול הצפוני של ספרד? מרסיי? מה כדאי מניסיונכם?

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שוקי3
        שוקי3 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בהמלצה להמשך היעד

אפשרות א': אל תפסול את פורטוגל.

אפשרות ב': דרום ספרד (אנדלוסיה).

• fox2014

עזרה בהמלצה להמשך היעד

קודם כל תודה על התגובה!

שנית אני לא פוסל את פורטוגל, היא פשוט לא מושכת אותי. אבל אני גם מודה שאני לא מכיר אותה לעומק כפי שאני מכיר מדינות אחרות. האם ליסבון שווה את הנסיעה של כמה שעות ברכבת?

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

עזרה בהמלצה להמשך היעד

אני הייתי בוחרת אזור אחר בספרד. אבל קודם גם הייתי שואלת את עצמי מה אני מתכננת בשבועיים במדריד ושבועיים בברצלונה והאם זה מה שאני מחפשת. נראה לי קצת מוזר להחליט על שבועיים בכל עיר כזו ואז 5-6 ימים בעיר אקראית איפשהו. איך אתה יודע שלא תרצה שם גם שבועיים? או שאולי עדיף לקצץ 3 ימים מכל עיר ולטייל שבוע וחצי בעיר נוספת?

הייתי שוקלת את אנדולסיה שללא ספק מגיע לה יותר מ-5-6 ימים / אזור סן סבסטיאן ובילבאו / הפירנאים, אם זו העונה. 

• fox2014

עזרה בהמלצה להמשך היעד

האמת שאני אוהב לקבוע הכל מראש ולהזמין הכל מראש כדי לבוא מוכן. אני לא רוצה להגיע למצב שאני נוסע למדינה שבה אין לי מקום לינה שמור מראש ותוכנית מוכנה. 

• שקד
                שקד נערך לאחרונה על ידי

עזרה בהמלצה להמשך היעד

לא הצעתי שלא תתכנן, בדיוק להפך - חשבת מהם הדברים שאתה רוצה לעשות בברצלונה שבועיים? אולי בשביל מה שאתה רוצה מספיקים 5 ימים? לפני כמה שבועות פורסם פה סיכום טיול של 3 שבועות במדריד וברצלונה. מצרפת לך את גרסת הבלוג. הייתי קוראת ורואה אם זה מסוג הדברים שמתאימים לך. רוב המטיילים בוחרים להשקיע פחות זמן בערים האלה. טיול כזה ארוך הוא ״טיול למתקדמים״, זה מה שאתה מחפש? ואם כן, אז למה כל כך הרבה פחות זמן לאותו יעד אקראי?

• fox2014

עזרה בהמלצה להמשך היעד

כי זאת חופשה שאני חולם עליה הרבה זמן והיא מתוכננת לזמן שבו אני מסיים תקופה ומתחיל תקופה חדשה ומאתגרת. אני גם לא מתכנן לנסוע כל יום לטיולים במשך שבועיים מלאים בכל עיר אלא גם הרבה להירגע ולחוות את העיר בעיקר. אני בן 20 אחרי הכל... 

• שוקי3
                    שוקי3 נערך לאחרונה על ידי

היית כבר בעבר שבועיים בעיר אחת?

• יונית
                      יונית נערך לאחרונה על ידי

עזרה בהמלצה להמשך היעד

מה ששקד כתבה לך-

קודם כל- תראה מה אתה רוצה לראות ולעשות

אח"כ תראה אם אתה צריך שבוע, שבועיים או שלשה ימים לטובת האפשרויות שבחרת לעצמך

ואז תראה מה המשמעות של הימים- אם נותרו לך ימים נוספים "מיותרים" ואיך ממצים אותם?

בגדול אם אתה לא חובב מוזיאונים-ארכיטקטורה ואמנות קשה לי לראות איך שוהים בעיר במשך שבועיים.

אבל יתכן שאתה כן חובב הנ"ל -וזה יתאים לך .

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון