יומיים במומביי
-
שלום,
חודש הבא יש לי יומיים במומביי, אני נוסע בלית ברירה, לא מתלהב מהמקומות האלה, אבל אם אני כבר שם אשמח לדעת מה מומלץ לראות/לעשות בעיר במשך יומיים.
תודה
-
יומיים במומבייאני מציע שתעיין בטפים. תאי ענה לשאלה דומה לפני כמה חודשים.
-
יומיים במומבייאיפה ואם בכלל מומלץ לקנות אלקטרוניקה?
איפה בכלל מומלץ לעשות שופינג זול?
-
יומיים במומבייאני ישן במלון
~~Renaissance Mumbai Convention Centre hotel
אם מישהו מכיר את האזור, ישן במלון, אשמח לשמוע מה יש בסביבה.
-
יומיים במומבייהייתי שוכר מונית לחצי יום סיור בעיר. זה יתן לך מבט מהיר עליה. בסוכנויות נסיעות מציעים סיורים בסלמס. מהמם, אבל לא קל לעיכול. ועוד חצי יום ב chor bazzar, אחד משוקי הפישפשים הגדולים בהודו. אלקטרוניקה? - למה לך להסתבך.
-
יומיים במומבייממליץ להגיע למכבסת דובי גאט מכבסה ענקית של מאות עובדים עם שיטות כיבוס מליפני עשרות שנים
-
יומיים במומביימה לגבי חיסונים?
אני נוסע עוד חודש, סה"כ אהיה שם 5 ימים, מלון ברמה ( לא איזה בוטקה) במשרדים רוב היום.
צריך/כדאי/חובה לעשות חיסונים?
איך עושים דרך מכבי?
-
יומיים במומבייאני דווקא יותר בכיוון של קניות

-
יומיים במומבייתיתיעץ עם רופא משפחה
-
יומיים במומבייאיפה כדאי להמיר מטבע?
יש רופי בשדה שלנו?
-
יומיים במומביירק ליומיים? מה זה משנה.
תלוי באיזה שעה אתה נוחת. אם ביום - בשדה התעופה במומבאי (להמיר או למשוך מכספומט). אם בלילה אולי כדאי בארץ (שחיטה בשער).
-
יומיים במומבייאני אהיה שם 5 ימים, מתוכם 3 ימים עבודה (9-17) ועוד יומיים חופשיים לגמרי.
לא אכפת לי עמלות וכאלה ( כסף של העבודה)
יוצא ב-21:00 ומגיע ב-8:30 בבוקר
-
יומיים במומבייאז למה השאלה? אם יש בשדה, תקנה. אם לא אז במומבאי. אל תשכח לקחת קבלה

-
יומיים במומביילדעתי כדאי להתייעץ במלון שלך ולקחת דרכם נהג עם רכב שיעשה לך סיור מקיף בעיר, יראה לך את המקומות שבהם כדאי לעשות קניות ויטייל אתך. הוא כבר יודע מה האתרים השווים בעיר לטייל בהם.
-
מסלול תלת יומי במומבאיבחר מה מתאים לך,צמצם לפי לוח הזמנים שלך
-
יומיים במומביירעיון לא רע בכלל לקחת נהג דרך המלון, זה משהו מקובל שם? כמה יכול לעלות כזה דבר?
-
יומיים במומבייאני חוזר על מה שכתב רוני סופר. אלקטרוניקה בהודו?ממש לא
מזכרות ,ממשי , ומעץ .אולי עדיין יש ארנקים מעור נחש ,ביגוד אתני , מפות וכו' רק אל תתן שמדריך יכנס איתך לאמפוריום אלה חנויות לתיירים יקרות ,יחסית כמובן. תעיין כאן בטיפים על שווקים לקניות וכמובן לעמוד על המקח.
-
יומיים במומבייקודם כל בתקופה זו מזג אויר נעים במובמביי. אני הייתי שם לפני 22 שנה קצת חם ביום נעים בלילה.
להחליף כסף ממליץ בשדה בבומביי. חיסונים , תתייעץ עם ד"ר אנט באתר כאן. כרטיס סים אפשר לרכוש בהודו זה עולה זול אלא אם כן הכל על חשבון העבודה
-
יומיים במומבייסים על חשבון העבודה
אם יש בשדה בישראל אחליף כסף פה, אני רק לא יודע מה סדרי גודל של מחירים שם.
נגיד מה אפשר לעשות שם עם 100 דולר? אני לא מתכוון לקניות אני מתכוון לאוכל ונסיעות בעיר.
-
יומיים במומביידולר זה כ 68 רופי. באלף רופי תשכור מונית לחצי יום. ב300 רופי תאכל ארוחת בוקר. ב 50 רופי תשכור טוקטוק לנסיעה קצרה וב 10 תשתה כוס צ'אי על הבוקר. אלף רופי גם תעלה ארוחה במסעדה יוקרתית. ממאה דולר ליום ישאר לך עודף ואפילו יספיקו ליומיים.