קרוז בקריבים-ירח דבש
-
שלום לכולם
ברצוני לנפוש בקרוז בקריבים היוצא ממיאמי ל 7 לילות
לפי מה שהבנתי "רויאל קריביאן" הם המומלצים ביותר
אבקש את המלצותיכם ומנסיונכם בקשר ל"מבצע" זה
בתודה, עידו -
קרוז בקריבים-ירח דבשעידו שלום,
אנחנו עשינו סקר מקיף שבעקבותיו השתכנענו שרויאל קריביאן הכי מתאימה לנו. באפריל נפליג ממיאמי ל 7 לילות במערב הקאריביים על ספינת "פרידום אוף דה סיס".
הזמנות להפלגות RC ניתן לבצע דרך סנורמה - הסוכנים שלהם בארץ.
איזו אינפורמציה חסרה לך?
-
קרוז בקריבים-ירח דבשאינני מכירה את המבצע אך אני הפלגתי עם רויאל קריביין-וויאג'ר אוף דה סיז.מאז הפלגתי עם כמה חברות ואני מוכרחה לאמר שנהניתי מהרויאל קריביין יותר מכולם -
קרוז בקריבים-ירח דבשגם אנחנו יוצאים באפריל להפלגה עם פרידום של רויאל קריביים, למערב הקריביים (לבדי - האיטי, גמייקה, קוזמל ועוד....)
ההפלגה יוצאת ב- 13 לאפריל.
הזמנו דרך מגלים עולמות. אני ממליצה בחום להזמין דרכם, הם נהדרים.
תפנו לאלי או לפרומה ותגידי שחגית הפנתה אתכם
עוד המלצה חמה, לפני השייט בואו לכמה ימים לקלאב מד בקנקון - מקסיקו שנכיר אתכם קצת לפני השייט
רוצים עוד פרטים?
-
קרוז בקריבים-ירח דבשגם אנחנו נהייה שם.
חדר לטריפל, ונשהה בסיפון 3
אנחנו מגיעים עם ילד בן 5
יש גם לכם ילדים במקרה
גם אם לא, נשמח להכיר
להתראות באפריל.
-
קרוז בקריבים-ירח דבשגם אנחנו נהיה באותה הפלגה....ילדנו בני 10 + 13 ולחברים שמפליגים איתנו ילדים בגילאי 5,7, 13. החדרים שלנו בסיפון 7.
אנחנו כבר סופרים את הימים...
ספי -
קרוז בקריבים-ירח דבשאנחנו חזרנו לפני מספר ימים מהפלגה בקרניבל, והיה מיליון $ ! לא היתה לנו מילה רעה אחת להגיד , הכל היה למעלה ממצוין: האירגון, הנקיון, האוכל (מדהים), ההופעות, החנויות על האניה, הבריכות, חדר הכושר, ועוד ועוד... -
קרוז בקריבים-ירח דבשאין ספק שרויאל קריביאן (במיוחד האוניות בחדישות והגדולות שלה) הכי מתאימה לקרוז משפחתי. לגבי ירח דבש איני בטוחה בכך. תלוי מה מחפשים. האוניות של רויאל קריביאן מלאות במשפחות עם ילדים, מה שלא תמיד מתאים לזוג בירח דבש המחפש שקט ורומנטיקה. אם אתם אוהבים מתקנים ושעשועים (קיר טיפוס, מיני גולף, מרכז קניות גדול וכו'), אזי רויאל קריביאן תתאים לכם. אם אתם מחפשים את האוכל הכי נפלא ואת האוניות הכי רומנטיות, נראה לי שעדיף דווקא את פרינסס, שגם להם אוניות חדישות ועצומות. אני הכי אהבתי מבין האוניות שלהם את הסדרה של קריביאן פרינסס להם "קולנוע מתחת לכוכבים".
מידע רב על קרוזים באתר המצורף. -
קרוז בקריבים-ירח דבשעכשיו האתר מצורף.