כרטיס אשראי במלונות
-
שלום אם ביצעתי הזמנה באינטרנט לבית מלון לדוגמא בניו יורק, עם אשראי מהארנק ואני לא מגיע איתו לחו"ל, אפשרי? האם מבקשים בבתי המלון את הכרטיס שחויב כנגד זיהוי? תודה
-
כרטיס אשראי במלונותכבר חוייבת?
אם לא אין מניעה לשלם בכרטיס אחר.
כזיהוי יבקשו דרכון.
-
כרטיס אשראי במלונותברוב המלונות הכרטיס משמש לבטחון או תשלום בזמן הזמנה
תשלום בפועל ניתן לבצע עם כרטיס אחר או במזומן
-
כרטיס אשראי במלונותהזמנתי 2 מלונות עם כרטיס אשראי שביטלו לי ההזמנות כבר חויבו לפני כחודשיים עכשיו קיבלתי כרטיס אשראי חדש עם מספר אחר.
יכולה להיות בעיה?
-
כרטיס אשראי במלונותגם אם ההזמנות חוייבו וגם אם לאו, לא יכולה - לדעתי ולפי ניסיוני - להיות כל בעיה.
פעמים רבות הזמנתי מלונות בכרטיס אחד ושילמתי באחר או במזומנים. ואם שילמת מראש, למה שתהיה בעיה ? בתי מלון מבקשים את הכרטיס בצ'ק אין כביטחון למקרים בהם, לדוגמה, מעשנים בחדר ללא עישון או מזמינים שירות חדרים וכיו"ב. אז מציגים את הכרטיס החדש וזהו.
-
כרטיס אשראי במלונותכמו שנכתב - אם לא שילמת מראש אין בעיה. אין קשר בין הכרטיס שניתן לבטחון לכרטיס שאיתו משלמים
אם שילמת מראש אבל לא ישירות למלון (אלא לסוכן נסיעות) - שוב אין שום בעיה. הרי אני יכול לשלם לסוכן הנסיעות בארץ בכרטיס לא בינלאומי, או אפילו במזומן. אין לזה קשר למלון. וזה נכון גם לגבי סוכן בחו"ל.
אם שילמת מראש אבל למלון - פה אני לא בטוח שאין בעיה. מניח שאין אבל לא בטוח, ומומלץ לקרוא את האותיות הקטנות.
-
כרטיס אשראי במלונותהזמנתי דרך hotels.com עם האשראי הזה 2 בתי מלון אחד בקנקון ואחד בניו יורק (בגלל המסגרת שלו) 2 ההזמנות כבר חויבו
האם כדאי לפנות לhotels או מייל למלונות לדעתכם?
-
כרטיס אשראי במלונותאם התשלום כבר ירד אז אין משמעות לכך שהכרטיס כבר בוטל. אם ירד רק חלק והם צריכים לחייב עוד תשלום כלשהו - אז צריך לתת להם את המספר של הכרטיס החדש.
שתגיע למלון בכל מקרה ידרשו ממך כרטיס אשראי לבטחון גם אם שילמת מראש ואז תוכל לתת את הכרטיס החדש.
לכן לא רואה סיבה לפנות למלונות.
-
כרטיס אשראי במלונותכן הכל כבר חויב, כל ההזמנות האחרות דרך אשראי אחר
-
כרטיס אשראי במלונותגם אם כרטיס בוטל, המשמעות היא שלא ניתן לבצע בו עסקאות חדשות. עסקאות קיימות בכרטיס, למשל הקצאת ביטחון בכרטיס, עדיין יגבו.
כמו שנאמר, אין בעיה בכניסה למלון להציג כרטיס אחר לביטחון או תשלום. הזיהוי לא מתבצע לפי כרטיס האשראי (למען האמת לא תמיד מתבצע זיהוי...).
-
כרטיס אשראי במלונותבקיצור אפשר לגזור אותו..
תודה!