טיול טבע בקיץ 2016
-
שלום לחברים באתר,
אנחנו זוג בני 55+ מחפשים יעד לטיול כוכב טבע בקיץ 2016.
טיילנו כבר במדינות רבות: צפון איטליה (דולומיטים מזרחיים), גרמניה, אוסטריה, קרואטיה, סלובניה, סלובקיה (הרי הטטרה).
נשמח מאוד להמלצות ולמסלול כוכב.
גליה
-
טיול טבע בקיץ 2016יוון, פירנאים, אנגליה, סקוטלנד, פרובאנס.
-
טיול טבע בקיץ 2016שלום גליה,
לכמה זמן מתוכנן הטיול? רק כוכב בא בחשבון?
האלפים הצרפתיים באזור שאמוני-ניתן לטייל באזור שבוע +, המון מסלולים נהדרים.
שוויץ-באזור האלפים הברניניים או עמק אנגדין-נהדר גם אבל מאד יקר!.
אוסטריה-"חרשתם" אותה גם בטירול, אזור האגמים ופורלברג? בכל עמק של טירול ניתן לטייל ימים רבים.איטליה-מעבר לדולומיטים המזרחיים יש גם את הדולומיטים המערביים-של ברנטה ואזורים צפון מערביים על גבול איטליה-אוסטריה -שוויץ. ניתן למשל ללון בlivignio ולעשות המון טיולים, כולל גיחה לשוויץ.
הפירנאים לא מתאימים לטיול כוכב, אבל ניתן ללון בעמק אראן בספרד או אזור קוטרה בצרפת ולטייל שם כשבוע, אפילו יותר.
-
טיול טבע בקיץ 2016שלום נירית,
תודה ענקית לך.
חשבנו על דולומיטים המערביים - די ברנטה. האם יש לך מידע עליהם?
מהו המקום בין שלוש המדינות livignio?
טעמנו מכל סוג טיול ובחרנו בשנים האחרונות בכוכב: לוקחים דירה ומטיילים כוכב.
כך טיילנו בטטרה, אוסטריה ודולומיטים. אהבנו לחזור תמיד לאותו מקום.
הטיול ל-10 ימים
בברכה,
גליה
-
טיול טבע בקיץ 2016שלום שוקי,
תודה לך.
את יוון חרשנו, שכחתי להזכיר. סקוטלנד ואנגליה נפלא, אך הנהיגה בצד שמאל מרתיעה.
-
טיול טבע בקיץ 2016טיילנו מספר ימים בדולומיטים די ברנטה-val di genova עם המפלים ומסלול לאחת הבקתות בהרים בקצה העמק היפה. טיילנו באגם tovel , ומסלולים באזור
madonna di campiglio , rabbi, spormaggiore וmolveno.
אנחנו לנו בלינה אחת באזור מדונה ואחת באזור מולבנו, המרחק ביניהם קצת יותר משעה וחצי של נסיעה, כך שניתן ללון למשל באזור מדונה ולטייל משם. העיירה מדונה לא כזו אטרקטיבית בעיני, והרגישה קצת מנומנמת בתחילת יולי אבל ההרים סביבה עתירי מסלולים וממנה ניתן להגיע לכמה נקודות חן.
אזור livigno -גם מרכז טוב לטיולים. העיירה ידועה בעיקר בסקי, אבל בקיץ היא אטרקטיבית למחפשי מסלולים ברגל ויש המון אפשרויות. בבערך חצי שעה ניתן להגיע למעבר ברנינה הנהדר ואפילו ל פונטרסינה ולטייל גם שם. שווה גם לבלות ערב אחד במרחצאות בבורמיו.
אישית לו היו לי 10 ימים הייתי מחלקת את הלינה.
-
טיול טבע בקיץ 2016אלפים הצרתיים! אפשר גם מטיול כוכב אחד.אישית,הייתי מחלקת לינה בין אזור שמוני ואנסי.היינו 9 ימים+ הייתי נשארת לפחות עוד יום יומיים.
מצרפת את הטיול שלנו,בסופו יש לינקים רביםלטיולים נוספים..ובמשך הזמן נוספו רבים חדשים.ספר טוב לאזור לא ראיתי,אולי יהיה משהו חדש השנה..אך יש המון המלצות באתר ובמדיה בכלל.
אמה
-
טיול טבע בקיץ 2016אמה, תודה ענקית!
-
טיול טבע בקיץ 2016היי נירית,
איזה יופי של מידע שלחת לנו!
מודה לך מכל הלב.
נבחר בין דולומיטים די ברנטה ל~~livigno ונתחיל לתכנן.
רק שאלה אחרונה ברשותך:
לאן קרוב יותר ונוח לטוס בשני המקרים.
בברכה,
גליה
-
טיול טבע בקיץ 2016ללויניו הכי קרוב שדה התעופה באינסברוק (קצת פחות מ4 שעות נסיעה). אחרי כן מילנו ומינכן-כמעט 6 שעות נסיעה, שזו עלולה בעייה אם לא לנים בדרך.
למדונה-ניתן להגיע ממילנו או ברגמו, וגם כאן הכי קרוב אינסברוק. משם הנסיעה כ-5 שעות.
המרחק לא כזה גדול-בערך 200 ק"מ לשדה הקרוב אבל חלק גדול מהנסיעה בכבישים איטיים.
אם חשובה לכם נסיעה קצרה משדה התעופה-האלפים הצרפתיים מתאימים יותר.
-
טיול טבע בקיץ 2016טיסה לג'נבה
נסיעה של שעה וקצת לאזור שמוני(לא חובה ללון בה עצמה אפשר לז הוזש,או אחרות לאורך התוואי ) טריליון אפשרויות ומסלולים ממוקדי טבע.
על ההרים עם רכבלים, במורדות, ליד אגמים, מפלים--בקיצור...כל טוב הארץ.
יש לכם מספיק אפשרויות למסלולי טבע לא ל10 ימים ,אלא לכפולות רבות של 10.
-
טיול טבע בקיץ 2016נכון מאוד..אני רואה עדיין את הטיסות הזולות למאי יוני והאצבע רועדת..

-
טיול טבע בקיץ 2016תודה רבה, רבה!
-
טיול טבע בקיץ 2016תודה ענקית!
-
טיול טבע בקיץ 2016בוקר טוב נירית,
הזמנתי כבר כרטיסים למילנו, כיוון שלאינסברוק אין טיסה ישירה. כבר מחפשים דירה בלויניו. מדהים! מקומות יפים להפליא. מודה לך מאוד! את משהו!
אני כותבת ב"למטייל"בלוג עם תמונות שצילמתי. האם גם לך יש בלוג? אשמח לקרוא.
בברכה,
גליה
-
טיול טבע בקיץ 2016אמוצ'קה לכי על זה

-
טיול טבע בקיץ 2016אני לא הייתי מחלקת את האלפים הצרפתיים לשני כוכבים שהמרחק ביניהם כארבעים דקות (שאמוני-אנסי)
ניתן בהחלט לטייל באלפים הצרפתיים מנקודת כוכב אחד
ממליצה מאוד על אזור האלפים הצרפתיים.לא יקר יחסית, ומאוד מגוון מבחינת נופים וטבע
-
טיול טבע בקיץ 2016הי גליה שוב,
אין לי בלוג, אבל אשמח לענות על שאלות שתעלי לפורום.
אנחנו לנו בדירה של הסוכנות הזו, הזמנו דרך בוקינג. קיבלנו דירה צנועה וזולה מאד-שממש התאימה לנו.
סביב האגם ובהרים מעליו יש הרבה מסלולים והזדמנויות לצפות בחיות-כמו מרמיטות ועיזי הרים. בנוסף-ממש מעבר למנהרה (בתשלום של כ20 פר"ש) יש את הפארק הלאומי השוויצרי ו- val mustair . שניהם שווים ביקור. אם רוצים לחסוך אפשר לחזור בדרך הארוכה יותר.
עוד יציאה שכדאי לעשות אם אוהבים מעברי הרים : לנסוע למעבר stelvio שהוא מדהים בעיני ולא קל לנהיגה, אבל שווה.
דרך המנהרה אפשר גם לטעום קצת מעמק אנגדין הצפוני וזה גם שווה.
בקיץ 2014 לנו בליויניו ויצא משתלם לחצות את המנהרה ולטייל בשוויץ, כי מחירי הלינות בשוויץ הרבה היו יותר יקרים.
הצעות למסלולים אפשר לקבל בטוריסט אינפו בעיירה וכאן אונליין.
-
טיול טבע בקיץ 2016נירית, תודה לך.
-
טיול טבע בקיץ 2016אנחנו מאד ממליצים על טיול בפינלנד. היינו שם 8 פעמים בקיץ ומאד אהבנו את הזמן שם.
ההמלצה שלנו זה לבחור איזור ולהזמין כבר עכשיו בקתה ללון בה מספר לילות עד שבוע. ככל שמצפינים מחיר ההשכרה לשבוע זול יותר. הבקתות בפינלנד ממוקמות בדרך עלל לפת אגם ומצוידות בכל הנחוץ לחיים יפים במקום אף כי את המצעים כדאי להביא אתכם כדי לחסוך בהוצאות. מחיר האוכל בסופרמרקט זול במיוחד. שמורות הטבע בכל אזור משולטות היטב וניתן להוריד מהאינטרנט המלצות לטיולים לכל הגילים ומסלולים ברורים.בכל מסלול יש פינות מנוחה והכנה לאוכל ושירותים. יש גם לשכות תיירות שמספקות המלצות ומפות. לטעמנו האפשרויות בפינלנד לאוהבי טבע הן הטובות ביותר וכבר טיילנו רבות באירופה כולל הפיורדים בנורווגיה.