טוסקנה בפברואר
-
שלום לכולם.
לאחר שהתלבטנו בין יעדים, הוחלט בעזרתכם על שבוע זוגי בטוסקנה באיזור סוף פברואר. הכרטיסים עוד לא נקנו ויש אפשרות גם לשמונה ימים.
הטיסה תהיה לרומא וההתלבטות היא לגבי החזרה- האם מרומא או מונציה?
חשבתי לשלב יום או יומיים בונציה- האם כדאי? או להשאיר את כל הימים לטוסקנה ופירנצה?
ברומא כבר הייתי (למרות שבן הזוג לא) ולכן אני נוטה לוותר עליה.
אנחנו מתעניינים בטבע וטיולים ברגל, בנוסף לאומנות, ולערים ועירות יפות, אבל לא בטוחים מה מזג האויר יאפשר.
אשמח לדעתכם.
-
טוסקנה בפברוארבנוסף אשמח להמלצות איך לחלק את הלינה (כוכב? שני כוכבים? טיול מתגלגל? לינה בפירנצה? במקום אחר?).
-
טוסקנה בפברוארהאם את בטוחה לגבי העיתוי?
-
טוסקנה בפברוארטוסקנה מדהימה בסוף פברואר תחילת מרץ. אם קצת קור לא מפריע לכם , אז בטוח תיהיה לכם חוויה מדהימה .
ממליץ מאד לקחת טיסת המשך לפירנצה . זה ממש לא יקר ועדיף על הרכבת או נסיעה של 4 שעות לטוסקנה.
מפירנצה , אני ממליץ לשכור רכב ולבקר רק בטוסקנה . יש המון מה לראות , והנופים עוצרי נשימה. את רומא כדאי שתשמרו לפעם הבאה

-
טוסקנה בפברואריונית למה שלא אהיה בטוחה? לפי התחזית לא יותר קר מפה.
-
טוסקנה בפברוארכי כתבת שאתם מתעניינים בטבע וטיולים ברגל. וזו אינה העונה המתאימה.
כדי לטייל בערים עיירות מוזיאונים כנסיות- אין מגבלת עונה.
-
טוסקנה בפברוארלונו באחת מערי טוסקנה וכך יהיה לכם מה לעשות במקרה של גשם. אם תראו שעומד להיות יום יפה, שכרו רכב וסעו לטבע. או שחכו עד ימים ספורים לפני הטיסה ואם תמצאו תחזית מזג אוויר באתר אמין שאומרת שהשבוע שיבוא עומד להיות יפה, בחרו לינה במקום קטן יותר.
אני הייתי שמחה לתייר 8 ימים באזור מצומצם. סוף פברואר גם - אישית - קר לי מדי לוונציה. אבל אם הסקרנות בוערת, למה לא. ואז לחזור ממנה. ולתת לה אכן לפחות יומיים.
-
טוסקנה בפברואריונית עכשיו אני מבינה למה התכוונת. אנחנו אכן מתעניינים בטיולים רגליים אבל אני יודעת שזה תלוי במזג האויר שהוא לא צפוי. בכל זאת, כבר כמה חודשים שאנחנו גרים בגליל העליון ומטיילים פה גם בימים האחרונים בטמפ' לא גבוהות במיוחד. לדעתי כל עוד אין גשם אפשר לטייל.